• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güven/me

carvelregret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
191
10
48
İstanbul
daha oncekı konumda yazmıştım. eşimin mesaıde olduğunu soyledıgı bır gece onu aramıştım ve telınde muzık sesı gelmıstı kulağıma. o telefonun açıldığının farkında degıldı.
o günden sonra aramızda bır sorun olmadı. bana karsı daha alttan almaya calısır yaklaştığını fark edıyorum. ben su an yıllık ızındeyım ve evdeyim. o çalışıyor. saat 4 gb ısten çıkıyor . bende 3.30 gb mesaj atttım ekmek alır mısın dıe. 4 te cevap yazmış gelmeyebılırım mesaı olabılır dıye.
ben daha oncekı yasanmıslıklarımızında etkısıyle sınırlendım tabı. sımdı mı soylenır falan dedım. o da ıptal oldu dedı. kapattık telı eve geldı.orası benım babamın ıs yerımı mesaı var dıyorsa ne yapayım kalmıcam mı falan bağırıp durdu. bana guvenmıyorsan gıt bu evden dedı. ben senı gotururum annenlere kızınız bana guvenmıyormus ben onu aldatıyormuşum güvenene kadar burda kalsın dıyecekmıs. hiçbir soyledıgıne cevap vermedim. yemek yıyorduk kalktım sofradan. gıttım yattım. sonra geldı benımle konuşmuyor musun dedı. hayır dedım . ıyı ben gıdıyorum o zaman dedı. çıktı gıttı.
sankı ben duyduğum seslerı kafamdan uydurdum hem bana güven dıyor hemde güvenmem ıcın hıcbır sey yapmıyor. her kavgada kaçacak bı yer buluyor

canim uzme kendini hamilesin senin kocada alttan Alma yok anlasilan
ailene gondermekle tehdit ediyor .
karsina al konus yaptigi hatalari soyle neden guvenemedigini bilsin.)))

artık ne yapacağımı sasırdım. susuyorum olmuyor konuşuyorum olmuyor. guzellıkle anlatıyorum bazen yazıyorum kavga etmeyelim okusun belkı anlar dıye. anlıyor, ozur dılıyor. bı daha olmıcak dıyor ama hep aynı

sen paket misin seni annene götürüyor çok istiyorsa kendi çıksın gitsin

annene götürürüm lafı bir kadın için çok aşağılayıcı bence.

sanki saksı götürüyor.evde o kalıyor düşünce tarzına bak.

sen aldatıldığından şüphelenip (!) eşine çatıyorsun ve ona üste çıkma hakkı veriyorsun. emin olmadığın bir konuda tavır yapma bence.

sen aldatıldığından şüphelenip (!) eşine çatıyorsun ve ona üste çıkma hakkı veriyorsun. emin olmadığın bir konuda tavır yapma bence.

ben ona benı aldattığından degıl yalan soyledıgını dusundugumden kızmıştım.
aldatmış olabılır dıye de düşünüyordum ama asıl mesele yalandı.

sen paket misin seni annene götürüyor çok istiyorsa kendi çıksın gitsin

annene götürürüm lafı bir kadın için çok aşağılayıcı bence.

sanki saksı götürüyor.evde o kalıyor düşünce tarzına bak.

ben ona her seferınde ben cocugumla annemın evıne gıtmem, gıdeceksen sen gıt dıyorum. çocuğumun kendıne aıt odası yatağı olacak. gıdecek olan sensın de dedım. aslında gıtmeye nıyetı yok. benımde gıtmeyecegımı düşünüyor. o yüzden de böyle konuşuyor.

bır kez bellı edersek aılelerımıze ıpın ucu kopar gıbıme geliyor. ondan sonra bız barışsak bıle hep hatırlanacak,aılemın duymasını ıstemıyoum

Aslında bazen bakıyorumda erkekler için üzülmeye ve yapılanlara değmiyolar yazıkki.Öyle dediğinde tamam deseydiniz acaba sizi hangi yüzle annenizin evine bırakmaya götürecekti.Burdan söylemek kolay belki ama ben yapabileceğine inanmıyorum.tamam diyemeyeginizi bildiği için göz dağı vermiş sadece ama hiç hoş olmamış.

Aslında bazen bakıyorumda erkekler için üzülmeye ve yapılanlara değmiyolar yazıkki.Öyle dediğinde tamam deseydiniz acaba sizi hangi yüzle annenizin evine bırakmaya götürecekti.Burdan söylemek kolay belki ama ben yapabileceğine inanmıyorum.tamam diyemeyeginizi bildiği için göz dağı vermiş sadece ama hiç hoş olmamış.

en fazla gıyınır yola çıkardık yoldada barışmak ıcın salak salak seyler yapardı.

Kusura bakma ama eşinin söylediği 'seni annene götüreyim bilmem ne ..' lafı nedir ya! kendisi gitsin adama bak, sanki defolu ürün iade ediyor. Hem hamilesin, haksız bile olsan nazını çekmek zorunda, seni el üstü tutması gerekirsen dediklerine bak.
Kocan şanslı sen karşılık vermemişsin, ben olsam parçalar kapıya koyardım zatı alilerini

Kusura bakma ama eşinin söylediği 'seni annene götüreyim bilmem ne ..' lafı nedir ya! kendisi gitsin adama bak, sanki defolu ürün iade ediyor. Hem hamilesin, haksız bile olsan nazını çekmek zorunda, seni el üstü tutması gerekirsen dediklerine bak.
Kocan şanslı sen karşılık vermemişsin, ben olsam parçalar kapıya koyardım zatı alilerini

aynen ole hamıleyım dıye hatırlatmam gerekiyor kendısıne.unutuyor herhalde.pek unutulacak bır goruntum de yok ama!

eger gerçekten doğru soyluyorsa benım ona güvenmemem ona koyuyordur bunu da düşünüyorum ama ınanamıyorum ıste. ınanamıyorum yanı ıcımde bır sey ona ınanmıyor. keşke guvenebılseydım. guvenmeyı ben ondan daha cok ısterdım

Giderm diye tehdit mi ediyor.
Tamam git de ...
burası benim evim dee..
Bırak gitsiiin..

Tilkinin dönup dolaşacagı kurkçu dukkanıdır :D

keşke o kadar guclu olabilsem. onun donup dolaştığı sure boyunca kendıme sağlam duracağım konusunda guvenebılsem.

bende neler neler yaşadım.
Hamileyken bnde...
ama inan geçecektr herşey..
Evlisinz siz.. Cocugun olacak.
bnm bebegm 3bçk aylık..
inan bebek gelnce bmbşka oldu herişey.
Kocam oglumuzu sevdikçee bana her zmn sunu dfer
'' sna tşkkr edrm, bna böyle bir evlat verdgn içn''

Back
X