Güven meselesi

Tanufuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
905
1
0
Ankara
Belki haberlerden duymuşsunuzdur. Sözleşmelileri kadro veriliyor. Ben de sözleşmeliydim. Kadroya geçen arkadaşlarım bunu kutlayalım dediler şehir dışı planı yapmışlar. Sonra gelemeyenler oldu programı iptal ettik. Erkek arkadaşıma gideceğim dedim mırın kırın etti izin almıyorum haber veriyorum dedim çünkü başlarda bu konularda kural koyuyordu ben bu durumu baya düzelttim böyle bir ilişki iki tarafa zarar verir diye konuştum. O günden beri pek müdahale edemiyor açıkcası bu konuda onu biraz yonttum ama evlendikten sonra bu kadar ılımlı olacağına inanmıyorum çünkü bir laf söylememek için kendini zor tutuyor biliyor ki bunun sonunda ben çekip gideceğim konuşmayacağım. Neyse başlarda gitme demekten başka bir şey diyemedi. Program iptal oldu ben de haber verdim gitmeyeceğim diye bir sevindi çocuk gibi pazar günü beraber çıkarız dedi. Erkekler niye böyle şeyleri kafaya takıyorlar ben mesela onun benden ayrı program yapmasını yadırgamıyorum bunda kıskanacak bozulacak ne olabilir ki. Erkeklerin bu konudaki güvensizliklerine anlam veremiyorum klasik bir laf sana güvenim sonsuz ee sorun ne o zaman. Bana göre bu durum kendilerine olan güvensizlik sizce yanlış mı düşünüyorum?

Tan şu açtığın konudan ben nerdeyse üç yıldır muzdaribim. Evlenince maalesef erkekler çok değişiyor. Şu an bilerek ılımlı davranıyor ama bilki evlenince değişiyorlar.

Kıskançlık çok insani bir duygudur ki. Bunu istememesi ne size ne kendine güvensizliğinden. Çok sevdiği için kıskanıp rahatsız olmuş olabilir.

canım galiba bende erkek arkadaşın gibi düşünüyorum bu güven le alakası yok özlemek hani beraber olamamak yanında değilde başka yerde olmasından kıskanmak verilen değeri bunlarla alakası var bende kesinlikle başka bende n ayrı program yapmasına izin vermem (özel durumlar hariç maç-hamam sefası erkek erkekğe gibi)

Kıskançlık çok insani bir duygudur ki. Bunu istememesi ne size ne kendine güvensizliğinden. Çok sevdiği için kıskanıp rahatsız olmuş olabilir.

Buraya bazı arkadaşlar çok kıskanıyorum diye konu açıyorlar ve çevremde arkadaşlarımda da görüyorum ama ben onu bu tür konularda kıskanmıyorum. Mesela gece klubüne gittiği çok oluyor veya şehir dışına ben hiç rahatsız olmuyorum bende mi bir gariplik var.

güvenden ziyade ; ben kavramının ortadan kalkması lazım ilişkinizde... biz kavramı oluşması lazım...
önceliğin ilişkin olsun... "eğer bir programımız yoksa hayatım" diye başlayan soruların cevaplarının olumlu olma ihtimali yüksektir.

Tan şu açtığın konudan ben nerdeyse üç yıldır muzdaribim. Evlenince maalesef erkekler çok değişiyor. Şu an bilerek ılımlı davranıyor ama bilki evlenince değişiyorlar.

Ben böyle bir durum yaşarsam çok bunalırım gibi geliyor altı yıl kendi başıma yaşadım.

İnsan 7sinde neyse 70inde de odur. Şu an sesini çıkarmamasının nedeni sizi kkaybetme korkusu.
Evlendikten sonra değişmelerinin nedeniyse, EVLİLİK CÜZDANI'nın verdiği güven. O elinde oldukça siz yanında olacaksınız gibi düşünüyor. Erkekler kalem kadar inceyse ham maddesi odundur diye bir laf vardır. Siz ne kadar yontarsanız yontun evlendikten sonra eski haline döneceğini düşünüyorum.
Üzülerek söylüyorum ki bence değişmiş gibi görünüyor kendini frenliyor. Evlilikte bu kadar anlayışlı olacağını sanmıyorum. Sağlıcakla kalın:)

Erkek arkadaşın kendisi yapıyorda sana müsaade etmiyorsa ortada sıkıntı var demektir.
Ama sözleşmeliden kadroya geçme kutlamamı sevgilimle yaparım niye arkadaşlarımla yapayım ki?
Hayır arkadaşlarla da kutlanırda gidersin bir gece eğlenirsin budur yani,özel tefferruatlı güzel bir şehir dışı gezisini sevdiğim adamla geçirirm..

Bana göre de yeri geldiğinde ayrı ayrı takılırsın yeri geldiğinde beraber olursun. Ben izin veriririm rahatsız olmam iki gün şehir dışında olmamın nesi garip

Birde Ben Sana Güveniyorum Ama Çevreye Güvenim Yok Derler
Böyle Bir Şey Hiç Başıma Gelmedi Ama, Kesinlikle Müdahele Etmesine İzin Verme..
Bu Çok Klasik Bir Cevap Olacak Belki Ama Güvensizlikten İleri Gelen Bir Şey..
Öncelikle Kendine Güvenmiyor, Böyle Giderse Zaten Sende Kendine Olan Öz Güvenini Yitireceksin..
O Sana Güvense Ne Olur ki Senin Kendine Güvenin Olmayacak..

Bu da güzel bir taktikmiş sanırım ben ipleri eline vermeyim diye biraz sert çıkışıyorum.

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

Aslında ben ona karışmıyorum niye gidiyorsun demiyorum ama o bana karışmaya çalışıyor. Sanırım ben biraz fazla rahatım.

Bana göre de yeri geldiğinde ayrı ayrı takılırsın yeri geldiğinde beraber olursun. Ben izin veriririm rahatsız olmam iki gün şehir dışında olmamın nesi garip

işte bu senin ilişkini ne kadar yanında isteğine bağlı ben 6 yıldır beraberim ve beraber olmaktan çok mutluyum karşı tarafımdaki insan da öyle onun için hala birlikteyiz ama tek yanlız takıldığım da oldu gelmek istemediğinde ben gitmedim mi gittim sen git ben gelemek istemiyorum dediğinde

Son düzenleme:

Evet canım farkındayım kendini frenliyor. Evlendikten sonra tüm dengeler değişecek sırf bu yüzden bazen evlenmekten korkuyorum şu an herşey toz pembe

Zaten bana erkek fatma giblsin diyor başına buyruksun diyor bir de böyle davranmaktan ne zevk alırlar anlamıyorum.

Canım her insan ilişki yaşayış tarzı farklı. önemli olan nasıl mutlu oluyorsun. Ben bir evlilikte ara sıra da olsa özgür olmak isterim ama bizimki pek o tarzda biri değil.

belki kendine güveni yok belkide sana güveniyordur ama dışarıya güvenmiyordur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…