Kızlar o gene daha fazla dayanamadım bu hakaretlerine ve o üstün şekilde hemde haksızken üstünlük taslarken kapamıştık telefonu. Geri aradım ve bu ilişkinin bittiğini söyledim. Beni sevdiğini düşünmediğimi devam etmeyeceğimi söyledim. Ertesi akşam beni aradı ve özür diledi. Çok ileri gittiğini kabul etti. Kendini affettirmek içinde baya çabaladı doğrusu. Allah var inkar edemem. Gönlümüde bi güzel aldı hatta :) Yalnız bizim ufak gözüken ama ciddi olan bi problemimiz var. 2012 ekim ayında bana dediki: Sen benim böyle sakin ve yumuşak durduğuma her sözünü dinlediğime bakma. Ben aslında çok maçoyumdur ve sende göreceksin dedi. Çok üstünde durmamıştım açıkcası. Bi anlık gaza gelmedir diye düşünmüştüm. Ama adam ciddiymiş... Beni çok güzel sahiplendi. Annesiyle felanda aramız daha iyi olunca sanki resmen ciddi bişilere başlamışız gibi gördü. ( Yani bana ciddi bakması çok hoşuma gidiyo ) O höt dedimmi susucam. Konuş dedimmi konuşucam. Bişeyi izleme veya dinleme derse asla izlemicem ve dinlemicem. Resmen bunu uyguluyo bana. Gel gelelim şöyle bişey oldu. Ben çok kolay yasaklar sınırlar koyan biri değilimdir. Çok nadirdir bişeyi yapma dediğim. Bir davranışını gördüm. Hayatım bak bu hareketin beni rahatsız ediyor lütfen tekrarlama dedim. Onu ben bilirim gibi bi cevap aldım. Dünde face de eklediği bi bağlantıya yorum yaptım. Özel mesajdan. Bundan hoşlanmadım diye. Sen hoşlan diye eklemedim dedi :S:S:S Neden bölesin diye oruncada hesap sordu oldum. Gene bi ton sinirlendi etti. Ben bu adamın bu huyunu nasıl düzelticem kızlar?