Güven problemi hk.

Evlilik konusu açılana kadar iyi hoş olan kızla ilişkisi sırf bu muhabbet açıldığı için bitmiş. Ama sonra kız kötüydü diyor ortada bir de biri için örtünme durumu var . Kıza umut verilmiş. Kim elin oğlu için örtünür
Kız ortunmeseymis. Biri için ortunulur mu? Hem de sevgili için. Ben sevgilinizi savunmuyorum. Her ilişki evliliğe gidecek diye bir şart yok. Kız kötüydü demesinden rahatsız olabilirsiniz. O konuda haklısınız.

Yani adamın kızın ahını aldığını düşünmüyorum. Ama arkasından konuştuğu için varoş olduğunu düşünüyorum.

Bana niçin onun hakkında kötü düşündüğü halde kızın evlilik konusunu açana kadar onunla birlikte olması kafamı karıştırıyor. Kısaca desin ki ona bok atıyorum.

Kızı oyalamış. Kız evlilik isteyince de ayrılmışlar. Evlilik konusunu hiç açmıyor dediğinize göre size de aynı şeyi yapma ihtimali var. Ne istiyorsanız ona açık açık söyleyin.

Kız ortunmeseymis. Biri için ortunulur mu? Hem de sevgili için. Ben sevgilinizi savunmuyorum. Her ilişki evliliğe gidecek diye bir şart yok. Kız kötüydü demesinden rahatsız olabilirsiniz. O konuda haklısınız.

Yani adamın kızın ahını aldığını düşünmüyorum. Ama arkasından konuştuğu için varoş olduğunu düşünüyorum.
Evet her ilişki evliliğe gitmeyecektir . Aynı şekilde benim ilişkim de. Her ne kadar kendisinin biricik kocam olmasını umuyor olsam da aynı şeyi o hissetmediğinde zorla olduramayız. Yorumunuz için sağ olun.

Kızı oyalamış. Kız evlilik isteyince de ayrılmışlar. Evlilik konusunu hiç açmıyor dediğinize göre size de aynı şeyi yapma ihtimali var. Ne istiyorsanız ona açık açık söyleyin.
Zaten adam akıllı hayallerine dahil etmediği için ya da hayallerini konuşmadığı için oyaladığını düşünüyorum. Ciddi bir ilişki yaşıyorduk çünkü. Örnek veriyorum. Memleketiyle ilgili bir şey anlatıyor. Bana övüyor orayı. Sonra da oraya gidersen diye cümleye başlıyor. Allah aşkına normal bir erkek arkadaş beraber gidersek der

Karşı cinsle birlikteliklerini her zaman ne kadar oyalayabilirim kafasıyla yaşadığını düşünmeye başladım. Kendisine de söyledim. Ben öyle biri değilim dedi.

Aslında kafa karıştıran bir sürü detay var da ben de iyi olur diye hayal aleminde yaşıyorum. Başka bir örnek de dışarıda el ele tutuşmak istememesi. Ama dört duvar arasında ise temas bağımlısı

Zaten adam akıllı hayallerine dahil etmediği için ya da hayallerini konuşmadığı için oyaladığını düşünüyorum. Ciddi bir ilişki yaşıyorduk çünkü. Örnek veriyorum. Memleketiyle ilgili bir şey anlatıyor. Bana övüyor orayı. Sonra da oraya gidersen diye cümleye başlıyor. Allah aşkına normal bir erkek arkadaş beraber gidersek der

Son zamanlarda böyle erkekler türedi. Kadınlarla hiç bir şekilde gelecek düşünmüyorlar ama kadınların onlarla birlikte olmasını hiç bir şey istemesin istiyorlar. zamanı gelince de çekip gitmek annelerinin bulduğu bir sözde helal süt emmiş bir aile kız ile de evlenmek istiyorlar. Konu sahibi istekrinizi açık bir şekilde ona söyleyin. Sizinle bir gelecek düşünmüyor ise oyalanmak istemediğinizi net bir şekilde ona iletin.

Zaten konuştuk açık açık. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim. O da seni kaybetmek istemiyorum dedi . Bu konuşmadam sonra değişen bir şey olmadı. Ciddi olalımdan maksat hayal kuralım adım atalım. Gözle görülür bir şeyler olsun

Konuya nasıl giriş yapsam bilmiyorum. Bir yılı aşkın süredir ilişkim var. İlgili beyefendinin benden önce 3 yıl kadar bir ilişkisi varmış. Hanımefendi okulun bitmesine yakın evlilik istemiş. Ortada para pul olmadığı için ilişkiyi bitirdiğini söyledi. İkisi de okul biter bitmez atandılar. Ne hikmetse aynı şehirde aynı kurumdalar. Ve kızla evleri çok yakın. Kız zaten evlenmiş hemen Ben bu kadar tesadüfün nasıl olduğunu niye evlilik olmadığını sorduğumda birbirimizden habersizdik zaten ayrılmıştık dedi. Evlilik olayına gelince ise bu sefer o istedi ben onun o kadar da iyi bir insan olduğunu düşünmüyordum dedi. Bu sefer e madem öyle niye kızı evlilik lafı etmeden önce bırakmadın dediğimde ise ağzını açamadı. Sana ne kızdan diye hiddetlendi. Amacım gerçekleri öğrenmek. O kızın duygularıyla oynayıp kızın ahını aldıysa o ah çıkar. Kız onun için kapanmış. Bir kız saçlarını bir erkek için saklamaya başladıysa kıza ümit vermiş olması gerekmiyor mu? Ben bu yüzden erkek arkadaşıma karşı güven problemi yaşıyorum. Muhtemelen bazılarınız geçmişi bırak sorma diyecektir ki evet bırakmalıyım.Ama karşı cinsin duygularıyla oynandıysa yeri gelir aynısını bana da yapar ya da yapmıştır bile.
beni belki de ayakta oynatıyordur seni seviyorum ayağına . Okuduğunuz için teşekkür ederim.
aynı şehir,aynı kurum,yakın yerde ev, cvp çok basit aslında.

İkimizin de İyi bir maaşı var. Benim ondan düğün altın gibi maddi beklentilerim yok. Bir defa iki üç sene kadar düşünmüyorum evlilik dedi. Zaten iki üç sene konuşsak beş yılı devirmiş olup birbirimizi tüketeceğiz. Dönüp dolaşıp yine uzun ilişkiyle bütün heyecanları bitirmiş olacağız

Önceden olsa benim de içine kurt düşerdi ama burayı okuduktan sonra evlenme isteğine takıntı geliştiren kadınların hiç de az olmadığını gördüm. Demem o ki “nasılsa evleniriz, o kadar zamandır birlikteyiz, ikna ederim bir şekilde” diye düşünerek de kendi kendine gelin güvey olmuş olabilir karşı taraf diyorum. Hemen ikna olmayın bir süre nabız ölçün zaten kendini gösterecektir.

Hayatınızda sevdiğiniz istediiğiniz biriyle birkaç yılı devirince kim olsa evlilik ister. Niye o kadar yıl boyunca bir erkeğe kendimizi adayalım? Hanımefendinin evlilik isteği bana batmadı. Ki muhtemelen hissettirmiştir de beyefendiye

İkimizin de İyi bir maaşı var. Benim ondan düğün altın gibi maddi beklentilerim yok. Bir defa iki üç sene kadar düşünmüyorum evlilik dedi. Zaten iki üç sene konuşsak beş yılı devirmiş olup birbirimizi tüketeceğiz. Dönüp dolaşıp yine uzun ilişkiyle bütün heyecanları bitirmiş olacağız
Adam hiç güven vermiyor, sabit değil çok fırıldak. Böyle tipler genelde ailesinin bulduğu kızlarla evlenmeye yatkındır. Çünkü kendi adına karar veremiyor. Düzgün erkek, iki üç sene evlilik düşünmüyorum der ama bir hedefi planı olur. Borçlu evlenmek istemiyorum birikimim olsun veya şu sürede nişanlanırız yavaş yavaş hazırlarız her şeyimizi falan der. Bu adamla vakit kaybediyorsunuz.

Ayrıca kim elin oğlu için kapanır yazmışsınız, bunu yüceltir gibi yazmışsınız. Ben Allah için kapanılıyor sanıyordum.

İşte ben de aynı şekilde düşünüyorum. Allah için kapanılır. Ama kız erkek başörtülü seviyor diye kapanmış. Bana anlatılan şu: erkek övünerek kız benim için kapandı dedi. Ben buradan ne çıkarmalıyım?
Adam hiç güven vermiyor, sabit değil çok fırıldak. Böyle tipler genelde ailesinin bulduğu kızlarla evlenmeye yatkındır. Çünkü kendi adına karar veremiyor. Düzgün erkek, iki üç sene evlilik düşünmüyorum der ama bir hedefi planı olur. Borçlu evlenmek istemiyorum birikimim olsun veya şu sürede nişanlanırız yavaş yavaş hazırlarız her şeyimizi falan der. Bu adamla vakit kaybediyorsunuz.

Ayrıca kim elin oğlu için kapanır yazmışsınız, bunu yüceltir gibi yazmışsınız. Ben Allah için kapanılıyor sanıyordum.

Back
X