Güven problemi yardımcı olun

denizyildizi3545

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2020
5
0
1
26
Merhabalar benim yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz biz aynı şehirde okuyorduk o zaman sürekli beraber olduğumuz için güven problemi yoktu Ama şuan uzakta olduğumuz için ben sürekli şüphe içine düşüyorum kafamda kuruyorum aslında öyle birisi değil beni aldatmayacağını biliyorum fakat sonuçta erkek yani bilmiyorum Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum şifresi bendeydi fakat benim bu kıskançlıklarım yüzünden vermeyeceğini söyledi yapmayacağını biliyorum ama kendime engel olamıyorum bu da ilişkimizi yıpratıyor. Erkek arkadaşım da artık ona güvenmememden dolayı çok bıktı önerisi olan var mı nasıl durdurmalıyım kendimi

Merhabalar benim yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz biz aynı şehirde okuyorduk o zaman sürekli beraber olduğumuz için güven problemi yoktu Ama şuan uzakta olduğumuz için ben sürekli şüphe içine düşüyorum kafamda kuruyorum aslında öyle birisi değil beni aldatmayacağını biliyorum fakat sonuçta erkek yani bilmiyorum Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum şifresi bendeydi fakat benim bu kıskançlıklarım yüzünden vermeyeceğini söyledi yapmayacağını biliyorum ama kendime engel olamıyorum bu da ilişkimizi yıpratıyor. Erkek arkadaşım da artık ona güvenmememden dolayı çok bıktı önerisi olan var mı nasıl durdurmalıyım kendimi
Yapmak isteyen 40 zincire bagli olsa da yapar. Yapmak istemeyeni karsı cinsle dolu orduya sok yine yapmaz. Sen onun çobanı değilsin. Boyle bir ilişki olmaz. Kendine de ona da eziyet etme. Guven kontrolle saglanmaz. Seversin ve guvenirsin. Bu kadar.

Güven olmayan ilişki daha fazla sürmemeli. Bir zaman sonra bir tarafın sevgisi biter diğeri ortada kalmış gibi dövünür durur. Bence sen hissetmişsin ya da biliyosun ki güvenmiyorsun. İster şifresini al ister telefonunu, ek hesap açar yine yapacağını yapar ruhun duymaz. Bu kadar kasmaya gerek yok.

Akışına bırakın sonuçta insanları kontrol edemeyiz istediklerini er geç yapar insanlar ya göstererek ya gizliden inanın kısıtlayıp kısıtlamamak hiçbir işe yaramaz insanlarda yapan yapıyor herşekilde erkekmiş kadınmış hepsi aynı inanın bu güvensizlikle ilişkiyi yürüyeceğime bitirir yoluma bakardım ilişkiler konusunda başarısız ve duygusal biriyseniz kendinizi kontrol edemeyecekseniz kendinizi törpüledikten sonra başlayın bir ilişkiye yada hiç başlamayın size kalmış birşey ama kendinizi sevin başkalarına göre şekillendirmeyin kendinize güvenin ve erkekleri merkeziniz yapmayın sağlıcakla :)

Güven varsa vesveselere gerek yok.
Adamı bunaltmayın, erkekler çok bunaltılmaya gelmez bilgin olsun.
Kendine güven en önemlisi. Kendini değerli bul her zaman. Aldatsa bile sen o insanlar var olmadın, olmayacaksın. Yapacak olan her durumda yapar, içinde olmasın yeterki

Genelleme yapmanız saçma değil mi. Sizi aldatmak isteyen istese yanı başınızdaykende yapar hatta ruhunuz bile duymaz. bir ilişkinin temel taşlarından biri güvendir. Karşınızdakine güvenmelisiniz .Kafanızdan sürekli acabalar gecerse hep bir kuşku içinde olursunuz. Bu kuşku da ilişkiye yansır ve problemler olur. fazla kıskançlık yorar bıktırır. sevgilinize güvenin tabi şüphelenecek bir durum olursa başka. Empati yapın o size böyle davransaydı? .Rahat olun. Ve öncelikle kendinize güvenin.Aldatmak isteyen aldatır. O kendisi kaybeder ben değil diyin. Özgüvenli olun.

Aslında sen karşı tarafa değil kendine güvenmiyorsun.. Bu kuşku senin kendi içinde sadakatsiz olacağını ve güvensiz bir insan olduğunu mu düşünüyorsun eğer böyleyse kendine bunu itiraf et ya da daha önce güven problemi mi yaşadın

Dile getirmediğin bir şeyler olabilir mi ? Bir güvensizlik sozkonusuysa bunun altında yatan kesin bir şey vardır; illa apaçık aldatma olması gerekmez ? Karakterindeki bir tutum böyle düşünmenize sebeb oluyor olabilir

Kendinle çelişiyorsun. Öyle birşey yapacak biri değilse nedir bu güven problemi? Sevgilime güveniyorum ama etrafa güvenmiyorum deme sakın🙈

Back
X