- 6 Ağustos 2016
- 768
- 403
- 103
- Konu Sahibi disardayagmurvar
-
E nasıl sevgili olacağız evleneceğiz o zamangüvenmeyeceğiz. erkeğe güvenilir mı ya.
evlenmeyeceğizE nasıl sevgili olacağız evleneceğiz o zaman
Ashshshsh off bebek istiyorum ama yaevlenmeyeceğiz
Çevreni değiştir.Kızlar bi erkeğe nasıl güveneceğiz? O kadar kafamı kurcalıyor ki bu konu. Bakıyorum hepsi aldatıyor hepsi yalan söylüyor hepsi kandırıyor. Nasıl güvenip de birlikte olacağız, evleneceğiz? Sosyal medyası, arkadaş çevresi, telefonu vs her şeyi kontrol mü edeceğiz? Böyle paranoyak mı yaşayacağız hep? Çok güveniyorum asla yapmaz diyenler bile azcık kurcalasa neler neler çıkıyor. Çevremde bu tarz şeyler çok üst üste geldi artık inancım kalmadı kimseye.
Çünkü sevmek sevilmek istiyoruz güvenmek istemek çok doğal bi şeyDoğru düğünleri de var tabi. Biraz gerçekçi bakmamız lazım. Biz kadınlar maalesef çok duygusal bakıyoruz ondan kaybettik hep
Kızlar bi erkeğe nasıl güveneceğiz? O kadar kafamı kurcalıyor ki bu konu. Bakıyorum hepsi aldatıyor hepsi yalan söylüyor hepsi kandırıyor. Nasıl güvenip de birlikte olacağız, evleneceğiz? Sosyal medyası, arkadaş çevresi, telefonu vs her şeyi kontrol mü edeceğiz? Böyle paranoyak mı yaşayacağız hep? Çok güveniyorum asla yapmaz diyenler bile azcık kurcalasa neler neler çıkıyor. Çevremde bu tarz şeyler çok üst üste geldi artık inancım kalmadı kimseye.
Ashshshsh off bebek istiyorum ama ya
E herhalde güzel bir şey. Ama doğru insanlar için emek harcamak lazım ya haniÇünkü sevmek sevilmek istiyoruz güvenmek istemek çok doğal bi şey
Erkeklere değil sadece kimseye güvenme bacımsuKızlar bi erkeğe nasıl güveneceğiz? O kadar kafamı kurcalıyor ki bu konu. Bakıyorum hepsi aldatıyor hepsi yalan söylüyor hepsi kandırıyor. Nasıl güvenip de birlikte olacağız, evleneceğiz? Sosyal medyası, arkadaş çevresi, telefonu vs her şeyi kontrol mü edeceğiz? Böyle paranoyak mı yaşayacağız hep? Çok güveniyorum asla yapmaz diyenler bile azcık kurcalasa neler neler çıkıyor. Çevremde bu tarz şeyler çok üst üste geldi artık inancım kalmadı kimseye.
kaç yaşındasın?Ashshshsh off bebek istiyorum ama ya
Hayat bittiErkeklere değil sadece kimseye güvenme bacımsu
üf evet ya ne kadar düzgün dediğim adam 2 gün sonra beni hayal kırıklığına uğratıyor ben güvenmem artıkgüvenmeyin güvenip boşlayan herkes zararlı cıkıyor nedense
28kaç yaşındasın?
İşteee iştee paranoyak ruh hastaları olduk yemin ederimüf evet ya ne kadar düzgün dediğim adam 2 gün sonra beni hayal kırıklığına uğratıyor ben güvenmem artık
bu zamanda gerçekten evlenecek adam bulmak inanılmaz zor bilmiyorum aynı durumdayım. ben 36 yım ama kızım var benim.
Hep tetikte manyak gibi mi olacağız yagüvenmeyin güvenip boşlayan herkes zararlı cıkıyor nedense
Bulduğumda bi şey yapmasa bile bu çevreden duyduklarımdan güvenemiyorum illaki yapar gibi geliyobu zamanda gerçekten evlenecek adam bulmak inanılmaz zor bilmiyorum aynı durumdayım. ben 36 yım ama kızım var benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?