yeni başlayan bir ilişki ve ben güvenemiyorum
tamam hemen güvenilmez ama hiç güvenemeyecekmişim gibi geliyor
duygularımla oynancak gibi geliyor
belki de benim kuruntularım bilmiyorum
ben hariç başkaları ile de görüşüyorsa diyorum
tlfn ve nette çok görüşmüyorum bunu en başta söylemişti zaten sevmediğini liseli aşıklar gibi ilişki yaşamak istemiyorum dedi. msj atınca hemen cvp veriyor ama, aradıgımda gayet güzel ses tonu ile açıyor,
face duvarına kalp yapmıştım sildi:)
sahte faceden de msj atmıştım tanışalım diye yok ben almiim dedi
adam sanal muhabbetti sevmediğini söylüyor ben de bile bile yorum yapıyorum
ama insan düşünüyor elinde değil sakındıgı birşey mi var ki.
diğer yönden de bir başkasını tanımak istemiyor
face ile de ilişki ve sevgi sınanmaz bununda farkındayım..
buluşalım dediğimde hemen geliyor
ben şehir dışına çıktım
bir gece msj attı: çabukk dön seni tanıdıgım için çok mutluyum iyiki hayatımdasın yazmış
mutlu oldum ama düşündürdü de beni
sanırım sorun bende.. o zamanla düzelir korkuların kuşların gider tanıdıkça görürsün ve söz veriyorum seni yanıltmayacagım dedi. çokta içten sarılıp öpüyor
yine de güvenmiyorum korkuyorum
ama çok da hoşlanıyorumm
mantıklı ve olgun biri. idealleri var işi de iyi daha da yükselmek istiyor
ben face kısmına takmıyorum zaten.
yine de bir an yanlış düşünebiliyor insan
oldukça yeni 17günlük ilişki neslihancım.
kendime oldukça güveniyorum
ssadece önceden yaşadıgım acı buna duygularımı tamamen teslim ettirmiyor
evet ayşenurcum
ve öncekine o kadar çok güveniyordum ki anlatamam
ama o ne yaptı biz tamamen bitirince ilişkiyi
gittii benim en yakın kız arkadaşımla çıkmaya başladı ve nişanlandı
oo bu çok kötü olmuş canım o arkadaşa o sevgiliye ne denir kiböyle olman normal valla
erkekler isterse sevgısınden amuda kalksın yınede 100 de 100 guvenmek ne kadar dogru bılmıyorum...ne olursa olsun 99.5 kalsın bence... 0.5liği kendimizde kalkan kalmalıı yoksa hepten guvenınce ya gemiyi azıya alıyorlar ama bız herseyı sonradan uyanıp goruyoruz.. yada olanları gorup bıldıkten sonra tamamen yıkılıyoruzz...mesele şu ki evet onlaraa guvenmıycezzz amaaa bunları ve ıcımizdekı kuruntuları hiç mi hiç dillendirmemeliyizz...sadeceee o takipte oldugumuzu bılseler yeterli bence! kendine hiç guvenilmediğini hisseden erkekler baştaa tatlı geliyorr ilgi çekip guven kazanaya calısıyorlar fakat ısrarlaa guven sorununu onune getırdıklerindee eehhhh senlemi ugrasıcam bee!!dıyolar..aksi düşünen varsa buyursunn...
birşey yapmamasına ragmen bırsey yapıyormus gıbı dusunmemız yada bunu boyle dıllendırmemızz bı muddet sonra fena halde canlarını sıkıp ılıskıden sogutuyor adamları...takipteee oldugumuzu yaptıgı herseyı bır bır kayıt altına alındıgını bılsınlee bu stress onlara sımdılık yeter bence!
ooff hemen çözdün
aynen öyle ağıır kişiliği var
ama çokta ince ve romantik mutlu etmesiini biliyoor. :)
üzerine düşmüyorum hatta ilk başlarda nasıl davranacağımı bilmiyordum:)
gün içinde ilk o msj atardı 2-3 msj yetiyor
ayrı iken nette ve tlfnda çok görüşmeyi sevmiyor zaten
bende düşmüyorum üstüne
geçenlerde seni tanıdıgım için mutluyum iyiki hayatımdasın dedi
ooyy kuzumamaşlhh
nazar değmesin canm
ağır bi erkek ve böle olmasıda çekici geliyo sana sanki :) bence bi çok erkek tipinden daha iyi bi durum bu. bunu demeside çok güzel 17 günde güzel bi gelişme bence
erkekler isterse sevgısınden amuda kalksın yınede 100 de 100 guvenmek ne kadar dogru bılmıyorum...ne olursa olsun 99.5 kalsın bence... 0.5liği kendimizde kalkan kalmalıı yoksa hepten guvenınce ya gemiyi azıya alıyorlar ama bız herseyı sonradan uyanıp goruyoruz.. yada olanları gorup bıldıkten sonra tamamen yıkılıyoruzz...mesele şu ki evet onlaraa guvenmıycezzz amaaa bunları ve ıcımizdekı kuruntuları hiç mi hiç dillendirmemeliyizz...sadeceee o takipte oldugumuzu bılseler yeterli bence! kendine hiç guvenilmediğini hisseden erkekler baştaa tatlı geliyorr ilgi çekip guven kazanaya calısıyorlar fakat ısrarlaa guven sorununu onune getırdıklerindee eehhhh senlemi ugrasıcam bee!!dıyolar..aksi düşünen varsa buyursunn...
birşey yapmamasına ragmen bırsey yapıyormus gıbı dusunmemız yada bunu boyle dıllendırmemızz bı muddet sonra fena halde canlarını sıkıp ılıskıden sogutuyor adamları...takipteee oldugumuzu yaptıgı herseyı bır bır kayıt altına alındıgını bılsınlee bu stress onlara sımdılık yeter bence!
güzel bi tespit katılıyorum.
"sadece aynaya baktığında gördüğüne ve dua ederken göremediğine güven" demişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?