Sözlünüzün size güvenmemesi için bir neden var mı?Yoksa eğer niye hala onu ikna etmek için uğraşıyorsunuz?Bırakın güvenmek istiyorsa güvensin,istemiyorsa da daha fazla uğraşmayın.
bi gerizekalı buna saçma sapan bişey söylemişti takıldı kaldı orda haklı olduğumuda kanıtladım bi suçum olmadığını felan ama o andan beri güvenmiyo bana bi de aramızda yaş farkı var .
canım ayrılık olmaz diyorsan illa bu sorunu asmak istiyorsan ya ayrılıp bisüre zindan hayatı yasıcaksın onun pişmanlını sağlıcaksın.. yada o sana güvenene kadar ki ben bu şeklde güvendim nişanlıma bir süre onun dedğini yapıcaksınç sürekli ara sürekli haber ver msj at nebiliyim bişiler yap işte:) yani hep onla oldunu baska birşeye zaten vakit kalmadını göster. zamanla güvenir ve unutur
aklına karpuz kabuğu sokucak davranışlardan kaçınmaya çalış , demiyorum ki kendini baskıla ,hayatı kendine zindan et..ne bileyim sinemaya gidiceeksen 22 seansına değil 14 seansına git.bu gibi küçük şeyler..sana güvenmesini sağlayamazsın , bana güven de diyemezsin , kendini yıpratma..zamanla o da sen de bununla yaşamaya alışırsınız,tabi sevginiz bunu kaldırabilicek nitelikteyse..