• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güven ruh gibidir çıktığı bedene asla geri dönmez!

damlacross

Savaşacağım tek şey içimdeki diğer ben...
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.255
4.974
133
Içim o kadar karamsar ki şu zamanda hiç kimseye güvenemiyorum birşey konuştuğu zaman insanlar acaba yalan mi soyluyor acaba baska bir sey mi var diye düşünüp kendi kendimi yiyorum yalan soyleyen midir aptal olan yoksa inandığı için mi aptaldır insan bilmiyorum sizdede böyle bir sorun var mı?

Yok.
Çünkü genelleme yapmam .bir insan hata yapmışsa o insan hatalıdır tüm insanlık degil.
Ki bin milyon kere inanıp kandırilmayı kimseye inanmama güvenememe bataklığına tercih ederim

Yok.
Çünkü genelleme yapmam .bir insan hata yapmışsa o insan hatalıdır tüm insanlık degil.
Ki bin milyon kere inanıp kandırilmayı kimseye inanmama güvenememe bataklığına tercih ederim
O kadar inanıp kandirilirsaniz zaten o bataklığa ister istemez düşersiniz diye düşünüyorum

O kadar inanıp kandirilirsaniz zaten o bataklığa ister istemez düşersiniz diye düşünüyorum
Yoo yıllardır düşmedim . Bu tasarımlarınla ilgili değil inanmak istedğin şeylerle ilgili .
Biri beni kandırınca hayatımdan çıkarıyorum olup bitiyor .
Neden başka insanlara ona bakıp güvensizlik hissedeyim

Yoo yıllardır düşmedim . Bu tasarımlarınla ilgili değil inanmak istedğin şeylerle ilgili .
Biri beni kandırınca hayatımdan çıkarıyorum olup bitiyor .
Neden başka insanlara ona bakıp güvensizlik hissedeyim
Çok güzel bi düşünce.. Kendim adına da istifade ettim ihtiyacım varmış bu satırlara, teşekkürler

Back
X