- 16 Aralık 2014
- 331
- 348
- 103
- Konu Sahibi belki sonra
-
Benim söylemek istedigim şey iste tam da buydu ama kimse anlamak istemedi.bende bir bakima sizin o çok normal gördügunüz hak yüzünden insanlar ne yikimlar yasiyor bilmoyorsunuz dedim ama kimse yaşamamaiş olacak ki hatta birde ben suçlu oldum.evet bana sadakat borcu olan eşim kabahat onun kabhati kesinlikle zaten,ama bu anlayiş cok saglikli.degil bakin bizler kadin olarak evet kardesim evli adama da aşik olunabilir dersek daha hayatinda hicbirsey yasamamais toy denebilcek kizlarimiz bunu normal bir hak gibi gormeye başlar dedim.niye herzman erkelerin ekmeklerine yağ surelim ki kadin dayanişmasi diye metinsiz bir anlaşma olsun mesela yüregimizde ,kafanizda kimlerle iliski kuramayacagimizi hemcinslerimizin canini yakmamamiz gerekttigini bilelim demek istedim.bunu ankatmaya calistim ama olmadi...ben o gun gercekten cok uzuldum.yazik genc kizlara ne ogütler veriliyor nekadar yanlis yonlendireler yapiliyor diyeGeçen evli bir erkekten hoslanma konusu vardi orada cok sert mesajlarla konu sahibine yazmistiniz.
Aldatildiginizi düşünmüştüm ozmn okuduğum da.
Yanlız esinizi affedip baska kadina saldırmak mantikli mi sizce? Bunu, size karsi sadakat borcu olan esiniz yapti.
Ama affettikten sonra üzerine gitmekte sacma evet kabul etmek sindirmek zor ancak kabul edip sürekli yüzüne vurmakta bir seye yaramayacak.
Yardım alın diyorum ben yoksa çözülmez bir döngü olarak devam edecek. Esiniz yardim edemez size ne kdr Özür dilesede unutamiyorsunuz belli ki.
Benim söylemek istedigim şey iste tam da buydu ama kimse anlamak istemedi.bende bir bakima sizin o çok normal gördügunüz hak yüzünden insanlar ne yikimlar yasiyor bilmoyorsunuz dedim ama kimse yaşamamaiş olacak ki hatta birde ben suçlu oldum.evet bana sadakat borcu olan eşim kabahat onun kabhati kesinlikle zaten,ama bu anlayiş cok saglikli.degil bakin bizler kadin olarak evet kardesim evli adama da aşik olunabilir dersek daha hayatinda hicbirsey yasamamais toy denebilcek kizlarimiz bunu normal bir hak gibi gormeye başlar dedim.niye herzman erkelerin ekmeklerine yağ surelim ki kadin dayanişmasi diye metinsiz bir anlaşma olsun mesela yüregimizde ,kafanizda kimlerle iliski kuramayacagimizi hemcinslerimizin canini yakmamamiz gerekttigini bilelim demek istedim.bunu ankatmaya calistim ama olmadi...ben o gun gercekten cok uzuldum.yazik genc kizlara ne ogütler veriliyor nekadar yanlis yonlendireler yapiliyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?