• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güven sorunu

asortik1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
244
103
103
Herkese merhabaa.Biriyle tanıştım whatsaptan konuşuyoruz ama normal olarak güvenmiyorum ona henüz.Benimle konuşurken aynı zamanda başka kızlarlada konuşuyor mu diye aklıma geliyor ,beni çok rahatsız ediyo.Merak ettiğim siz erkek arkadaşınızla ilk zamanlar konuşurken bu düşüncelere kapıldınız mı?Ben mi gereksiz takılıyorum ?

Nerede taşıtınız? Kac defa buluştunuz?ne ladat2 suredir tanisiyorsunuz?
Hayir olmadi.ilk sevgilim,2.sevgilim,eski esim,simdiki evlenecegim insan
Bana asklarini soyledikten sonra hayatlarinda baskasi var mi diye dusunmedim.baskasi olsa niye benimle olsunlar ki

Tabii ki başka kızlarla da konuşuyor olabilir, özellikle internetten tanıştıysan güvenmek için çoook erken..

Nerede taşıtınız? Kac defa buluştunuz?ne ladat2 suredir tanisiyorsunuz?
Hayir olmadi.ilk sevgilim,2.sevgilim,eski esim,simdiki evlenecegim insan
Bana asklarini soyledikten sonra hayatlarinda baskasi var mi diye dusunmedim.baskasi olsa niye benimle olsunlar ki
hiç buluşmadık 2 haftadır konuşuyoruz.Güvenmemem normal ona şu an ama bu his kötü oluyo,konuşasım gelmiyo sonra benide yeni tanıyo sonuçta diyorum.Bilmiyorum gereksiz mi şu an bunu düşünmem ?zaman gösterir mi ne olduğunu

hiç buluşmadık 2 haftadır konuşuyoruz.Güvenmemem normal ona şu an ama bu his kötü oluyo,konuşasım gelmiyo sonra benide yeni tanıyo sonuçta diyorum.Bilmiyorum gereksiz mi şu an bunu düşünmem ?zaman gösterir mi ne olduğunu
Tanimadigin biri ile mi yazisiyorsun?ve guven sorunu diyorsun?
Istersen once tani.gercek bir iliskiye basla.sonra şüphelenirsen zaten olmaz demek.tanidiginda ne hissedersen ona gore davran. Dana tanismadigin birini neyin olarak görüyorsun ki?

Peki sizde oldu mu bu his?Bunu düşünerek temkinli mi konuşmalıyım ?
Bakın ben bir insana yüzde yüz güvenme taraftarıyım ilk tanımaya başladığınızda zamanla sizin güveninizi zedeleyecek şeyler yaparsa bu 100 puan yavaş yavaş iner bence. 5 senelik erkek arkadaşımla netten tanıştım başta Acayip güveniyordum çünkü aksi bir şey yapmamıştı zamanla hataları oldu ve bu puan düştü tabi herkes hata yapabilir. Bence karşınızdaki kişiye güvenmeyi deneyin kuruntu yapmayın ve herkes ilk haftalarda başkalarıyla da konuşur ben de konuşuyordum mesrla normal bu hemen 2 hafta internetten biriyle konuştun diye hayatındaki konuştuğun flörtleştiğin kişileri henen silip atamazsın bunu zaman gösterir ikiniz için de öyle diğer kişiler içinden eler eler birbirinizi bulursanız doğru olandır iş biterse bu aşamada zaten doğru değildir

Tanimadigin biri ile mi yazisiyorsun?ve guven sorunu diyorsun?
Istersen once tani.gercek bir iliskiye basla.sonra şüphelenirsen zaten olmaz demek.tanidiginda ne hissedersen ona gore davran. Dana tanismadigin birini neyin olarak görüyorsun ki?
Yani aslında saçma olanda bu hiçbi şey değiliz ama benim moralim bozuluyo.Aman başka kızlarlada konuşuyodur diyorum sonra tüm tanıma isteğim kaçıyo:KK43:

Bakın ben bir insana yüzde yüz güvenme taraftarıyım ilk tanımaya başladığınızda zamanla sizin güveninizi zedeleyecek şeyler yaparsa bu 100 puan yavaş yavaş iner bence. 5 senelik erkek arkadaşımla netten tanıştım başta Acayip güveniyordum çünkü aksi bir şey yapmamıştı zamanla hataları oldu ve bu puan düştü tabi herkes hata yapabilir. Bence karşınızdaki kişiye güvenmeyi deneyin kuruntu yapmayın ve herkes ilk haftalarda başkalarıyla da konuşur ben de konuşuyordum mesrla normal bu hemen 2 hafta internetten biriyle konuştun diye hayatındaki konuştuğun flörtleştiğin kişileri henen silip atamazsın bunu zaman gösterir ikiniz için de öyle diğer kişiler içinden eler eler birbirinizi bulursanız doğru olandır iş biterse bu aşamada zaten doğru değildir
Haklısınız,teşekkür ederim :KK200:

Yeni tanıdığınız insana karşı dopdolu bir güven duymanız pek mümkün değil, neticede sosyal medyadan tanışmışsınız. Şuan bir adi yok ilişkinin, birbirinizi tanıyorsunuz. Illa ki sevgili olacağız gözüyle bakmadan gözlem yapın. Arkadaşca buluşup bir kahve için. Ve gözlemlerinizi beklentilerinizle kıyaslayın. Bu süreçte son şey üçüncü insanlar olsun. Şuan aranizda bir şey yokken buna takilmaniz iletisiminizi zedeler. Buluşunca onun bir hareketi sizi tiksindirebilir ve bir daha asla görüşmek istemeyebilirsiniz. Ya da o aynı sekilde.

Bu süreci zamana yayıp, tanımaya çalışın. Zaten zamanla her şey şekillenir.

Daha ilk dakkadan güvenmiyosanız zorunuz ne?

netten tanışıyorsun sonuçta ayni anda kimbilir kimlere dm atmıştır bir ben mi döndüm düşüncesi oluşması normal tanıdıkça güven oluşur bende koşulsuz güvenemem hiçkimseye

Ama böyle düşününcede konuşasım gelmiyor.Aslında istiyorum olmasınıda
Netten tanışıp, sağlıklı bir ilişki yürüten yok mu var.
İstatistik olarak az olsa da imkansız değil, tercih meselesi tabii ki.
Kendinizi kaptırıp, bağlanmadan konuşup tanıyın bir süre, fiziken de görüşün ama güvenip güvenemeyeceğinize bakarsınız.

Back
X