güven sorunu

zeze16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
98
0
36
Bursa
kızlar, eşiyle güven problemi yaşayanlar var mı? biraz konuşup dertleşelim, sadece aldatma olayını kastetmiyorum, herhangi bir konuda artık ona karşı güven eksiliiği yaşayan, aynı güvenin asla oluşmayacağını düşünen, eşinin onu her seferinde dertler ve sorunlarla başbaşa bırakacağını düşünenler, yazın paylaşalım

Bana verdiği bikaç sözü tutmadı.
Hayat memat meselesi değildi ama bu konularda ona güvenim kalmadı.
Noldu canım niye sordun?

Eşim banada hiç güven vermiyor hep söz verir ama tutmaz verdiği sözleri bile benim hatırlatmam gerekir.ayrıca söz konusu ailesi ise herkes herşey yalan ve yalan birtek onlar doğrudur.ben kendisinede söylüyorum sana güvenmiyorum diye.ayrıca maddi anlamda da güvenmiyorum
Düşününce bana hiçbir konuda güven vermemiş

evlenmemize bi kaç hafta kala büyük kavga ettik aileler yüzünden..oda kendi ailesinin yanında benm aileme karşı' benm ailemle ugraşmayın iftira atmayın pişman ederim ' tarzında konuşmuştu...sonra özür dilendi ama o günü düşününce ondan çok soguyorum hala...
bide takılarımızı ailesiyle bi şekilde planladı bozudrdular falan hiç benden fikir alınmadı.doğru dürüst ne kadar takım oldugunu bile bilmiyorum...bu konuda asla ona güvenemem sanırım.

hiç güvenim kalmadı, bundan sonra da asla güvenemicem. maddi konularda yalan söyledi ama ne farkeder, o konuda söyleyen her konuda söyler, konunun ne önemi var ki

bende aldatılan bir kadın olarak defalarca yalan söylenilen bir kadın olarak sadece boşanacağım eşime değil tüm insanlara olan güvenimi yitirdim... bundan sonraki hayatımda tekrar sevmek güvenmek inanmak bunlar ne zor olacak.. şunu çok iyi biliyorum kimse yalanı haketmez

ben ben ben ben.......
bizde yalan aldatma yok (bildiğim kadarıyla yok)
ama hiç güvenmiyorum ona artık..
beni hep yalnız ve çaresiz bırakıp bi de üstüne ezmeye ve ezdirmeye çalışıyo...
alkol problemide var tabi...
kredi borcumuz var (kızkardeşinin kredisini ödüyoruz)
hala bütün parasın alkole kahveye gezmeye alışverişe yatırıyo..
ben en basit bi ihtiyacımı bile sürekli ertelerken o netten alışverişler yapıyo kendine..
arkadaşlarıyla içmeye gidiyo..
bide gelip evi başıma yıkana kadar etrafı kırıp döküyo...
bende sabaha kadar etrafı toplayıp temizleyip (tabi sessiz yapmam lazım bunları yoksa sızdığı yerden uyanıp devam eder)
5-6 gibi uyuyup saat 07:15 te işe gidiyorum....

benim hiç birşey açıklamama gerek kalmadan sen anlatmışsın herşeyi aynen bizim kocalar aynı model galiba

Allah sabır versin canım, inş. herşeyin yoluna gireceği zamanlar da gelir, biz de eşimin amcasının kredi borcunu ödüyoruz

ha bir de evlenmeden önce verilen ve asla yerine getirilmeyen sözler cabası, sağdan soldan duyup milletin kocasına kızdığı ve ben bu hataları yapmam dediği ne varsa hepsini yaptı. bir de beni anne babasına ezdirmesine dayanamıyorum. hastayken beni atıp gezmeler gitmesi, hamileyken düşük tehlikem olmasına rağmen beni yalnız bırakması falan

hiç kimseye boşan demem ama sana demek istiyorum neden hala evliliğini sürdürüyorsun

benim eski sevgilim de nisanlanmamiza yakin ailelerin yaninda cok kötü seyler demisti, bende bu konuda ona birdaha asla güvenemem o yüzden de bitirdim zaten icim nekadar yansada.. bana ailesinin yaninda rahatlikla bagirabilen biriydi..

bi daha asla böyle birşey yapmadı.çogu zaman ben ailemn yanında ona bagırıyorum o asla bagırmıyo artık kendi ailesinin yanındada.ama bi kere güvenim kırıldı bı daha bu konuda ne zaman güvenirim allah bilir...

Bu konuda bir tek kendimi müzdarip sanırdım, ama benim sorunlarıma yakın ne kadar da sorunu olanlar varmış... Allah hepimize sabır ve kuvvet versin inşallah.

Ben nişanlımla 3 yıldır beraberim ve geçen yıl Haziran ayından beri nişanlıyız, yani 9 aydır.
Şu geçen 3 yılı bir ben bir Allah bilir. Ama bir şekilde bu noktalara geldik, Haziran ayında evlenmeyi düşünüyorduk fakat ailesinin ağır kanlılığı yüzünden malesef bu hayalim suya düştü
Benim babam yurt dışında olduğu için, onun Haziran ayında gelebilmesi şu an için mümkün değil. Sanıyorum ki bizim düğün işi Eylül'e kaldı.
Bütün bu yaşananlardan sonra hala şu cümleyi kurabiliyor "Babanın gelmeme sebeplerini de düşünüyorum tabii ki, ama belki de bir baba olarak seni düşünüp doğru karar vermen için zamanı uzatmak istiyor olabilir, sonuçta bana pek güvenleri olduğunu sanmıyorum"
Gelde çıldırma....

Gerçi biraz lafı sonundan anlatmış gibi oldum ama, bir çok olumlu-olumsuz şeyler yaşadık ve bu zaman içerisinde benim de güvenim ona karşı azalmaya başladı.
Bundan sonra birlikte yaşayacağımız hayatımızda ona nasıl tekrar tam anlamıyla güvenebilirim, nasıl davranabilirim onu da kestiremiyorum... Fakat bir kenara itip "ben hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim" de diyemiyorum... Çıkmaz bir durum yani...
Neden hep kızın ailesi yapıcı, erkeğin ailesi ise sorun çıkarıcı durumda olur? (söz meclisten dışarı, fakat genelde bu böyle oluyor, eminim çok iyi erkek aileleri de vardır bunları da etrafımda gördüm, fakat malesef ki hep kayınvalideler sorun oluyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…