- Konu Sahibi hayalimm34
-
Merhaba herkese ben Anadolu yakasında atalarda güven tıpta nevin küçükgül hanıma gidiyorum aranızda ona giden doğum yapan var mı ? Bildiğim kadarıyla doğumlarını central hospital da yapıyor ama normal doğum yapan memnun kalan var mı?
Merhaba herkese ben Anadolu yakasında atalarda güven tıpta nevin küçükgül hanıma gidiyorum aranızda ona giden doğum yapan var mı ? Bildiğim kadarıyla doğumlarını central hospital da yapıyor ama normal doğum yapan memnun kalan var mı?
Arkadaşlar nevin hanima devam eden varmiarkadaslar bende 12 haftalık hamıleyım ve cenk beye gıdıyorum,aslında cenk beyden cok memnunum ama ıste dedıgınız gıbı dogumun central parkta olması benımde hıc hosuma gıtmıyor.normal dogum ıstıyorum ve sankı o hastane bıraz sezeryandan yanaymıs gıbı gelıyor ve muameleler hakkında bende olumsuz seyler duydum, bu arada esın doguma gırememesını bılmıyodum!!ne yapsak kkı???
Gidişhat nasıl memnunmusunuzben yeni yeni gitmeye başladım 9. haftadayım
Ben bir düşük yaşadım. Ondan sonra gitmeye başladım hala çocuğum olmadığı için kendisine whatsapp tan gebelik testi sonuçlarımı atıyorum onlara cevap veriyor şimdilik.3 kere gittim. güleryüzlü biri zaten bir arkadaşıma doğum yaptırdı. sadece biraz yoğun soruları önceden hazırlamak gerek. gerçi whatsapp tan mesaj atabiliyorsun sana oradan da cevap veriyor. 3 hafta sonra tekrar gidicem. ikili test yapacak. hale hanım siz peki hiç gittiniz mi gitmeyi düşünüyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?