- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
- Konu Sahibi sessizsokak
-
Ne sırrı bu bu kadar size intiharı düşündürecek kadarNerden nasıl baslayacağım bilmiyorum..Bilmekte istemiyorum aslında sadece ölmek istiyorum sadece...
Şimdiiye kadar hiç ddostum olmadı benim.Kime ne sır versem hemen arkamdan konuştu yaraladı paramparça etti..
Ama bugün duyduklarım daha doğrusu duymak istemediklerim beni bitirdi öldüm ben...
Yıllarca canımdan çok sevdiğim,evladımdan ayrı tutmadığım kardeşlerim şşimdiye kadar onlarla paylaştığım herşeyi herkese anlatmakla tehdit etmiş beni..Anneme söylemiş bütün sırlarını açık ederim diye gözdağı vermiş...
Şu an ölmüş durumdayım bu dünyadaki en güvendiğim iki insanı kaybettim.Ağlamarktan gözlerim dudaklarım şiş..
Ve şu söz var beynimde çalkalanan;
Sır senin esirindir.Söyleyince sen onun esiri olursun (Hz Ali)
Benim hiç öyle hayati derecede büyük sırlarım olmadı
olsaydı belki sadece anneme anlatırdım
yada sadece kendime saklardım ,keşke biraz ketum olmayı deneseydiniz
Bu kadar konu.Ben bir sebepten ötürü ona kızmıştım oda böyle cezalandırdı beni bu dünyada en fazla güvendiğim..Kardeş dediğin candır yahu nasıl tehdit eder aklım almadı
Konuyu biraz daha açsan iyi edersin
Evlenmeden önce mi ailenden habersiz eşinle görüşmüştün?Cok haklısınız...YYapamadım cok guvendim onlara ve bu haldeyim.
Sırra gelince eşimle bir iki kere görüşmüştüm ailemden habersiz.Bu benim ailem için çok önemlidir.Bu sırrım.Evimde bir iki kavgamız olmuştu bide o.
Önemli olan sırrım değil.Önemli olan kardeşimin acı ihaneti sabahtan beri ağlıyorum...
Cok haklısınız...YYapamadım cok guvendim onlara ve bu haldeyim.
Sırra gelince eşimle bir iki kere görüşmüştüm ailemden habersiz.Bu benim ailem için çok önemlidir.Bu sırrım.Evimde bir iki kavgamız olmuştu bide o.
Önemli olan sırrım değil.Önemli olan kardeşimin acı ihaneti sabahtan beri ağlıyorum...
Bir daha asla güvenme kardeş yerine de koymaBu kadar konu.Ben bir sebepten ötürü ona kızmıştım oda böyle cezalandırdı beni bu dünyada en fazla güvendiğim..
O 24 ben 25aman bu mu sır? eşinle iki kez görüştüysen ne olmuş hiç tanımadığın bir adam ile mi evlenecekmişsin? üstelik o adam senin eşin şu anda,sen ayrı bir yuva kurmuşsun.her aile içinde kavgalar olur.
ne garip kardeşlerin var ya,senin bu konuda ki hassasiyetini bilip ona göre canını yakmaya çalışmışlar.
yaşlarınız kaç?
Biliyorum değömez ama çok korıldım ben böyle bilmiyordum bHerşeyi anladım da bunun için ölmek istemeni anlamadım
değer mi sırf kardeşin senin güvenini kırdı diye
sana değer vermeyene sen hiç verme ,onun yüzünden ölmek istemen neyin nesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?