Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

elsa83

Nirvana
Pro Üye
18 Mayıs 2008
5.622
11.863
773
İstanbul
Kızlar merhaba, erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz. Evlenme teklif etti, evlenmeyi planlıyoruz fakat beklediği bazı şeyler var maddi anlamda, onlar gerçekleştiği gibi evlenmeyi düşünüyoruz yada düşünüyorduk diyeyim! o 39, ben 33 yaşındayım. Konu bununla ilgili olduğu için söylüyorum, cinsel birliktelik yaşamıyoruz, bakireyim.
Erkek arkadaşıma çok güvenirdim, şimdiye kadar 3 yıldır hiç bir hatasını görmedim. 1 yıldır instagram şifresini biliyordum fakat o bildiğimi bilmiyordu. Hiçbir şeyini yakalamamıştım ta ki 1 hafta öncesine kadar! Bir kadınla birbirlerini eklediler ve konuşmaya başladılar fakat kadın eski bir arkadaşıymış , zaten öyle konuşuyolardı, aa sen yaşıyor musun ne yapıyorsun ne ediyorsun diye konuştular,ilk eklediklerinde, önemsemedim tabi. Ertesi gün, kadın buna durup dururken şöyle bir şey yazdı '' ben dün akşam gazanı mübareklemeyi unuttum, çok yordular mı seni? ben bir iyileşeyimde:))) '' aynen bunu yazdı. Daha sonra tahmin edersiniz ki, cinsel içerikli konuşmalar başladı, yok ben yorulmam, yok bu lafını hatırlatıcam yeter deme sonra, yok sen yeter deme, yok 5leriz fln filan... Böyle iğrenç mesajlar ve ben hepsini okuyorum!! Ben bakire olduğum için, tabiki az çok bir şeyler yaşadığını tahmin ediyordum ama böyle gözümle görmek beni yıktı fakat sadece cinsel konuşma olarak kalsa, acaba bir süre sonra affetsem mi diye düşünürdüm ama konuşma şöyle devam etti,
kadın : bakalım beni özlemiş misin?
erkek arkadaşım : o bende kalsın
kadın: özlemedim diyebilirsin sorun yok
e. arkadaşım: özlemedim demedim
kadın: ben ne olursa olsun, kalbinin bir yerinde küçücük bir yerim olduğunu biliyorum, bu da kafi.
e. arkadaşım: iyi afferin. Valla ben hala bekarım, evli olan sensin, bekar kalabilseydin belkide bu zamana kadar evlenirdik.
Kadın evliymiş bu arada!!
Bu laftan sonra tabiki dayanamayıp aradım ve ağzıma geleni söyledim, heryerden engelledim. Arkadaşlarından mesaj attı , asla duygusal bir şey olmadığını, evli kadınla ne işi olacağını, 25 yıl önce ortaokuldan kız arkadaşı olduğunu, sadece cinsel bir şey olduğunu , beni çok sevdiğini, 3 yıldır hiç hata yapmadığını, boş bir anına denk geldiğini yazıp durdu hep! Ama o evlilikle ilgili o lafı canımı o kadar acıttı ki kızlar anlatamam! Falat son 3 gündür hiç mesaj yok bir şey yok, hala engelli telefonumda, ben evin , ofisin önüne gelir konuşmaya çalışır diye düşünmüştüm ama 1 hafta oldu gelmedi.
Yüzüğü bu sabah kargoya verdim, yarın evine ulaşır. Arkadaşlarımdan bazıları, bedava yatıp kalktığı biri olduğu için, o an ciddi olmadan böyle , kadını hoş tutan şeyler söylüyor olabilir dediler. Tabiki onunla evlenmek yada evli olmak istemez, kim kocasını aldattığını bildiği biri ile evli olmak ister ki. O an beyni ile düşünmüyor erkekler fln diyolar. Fakat o laf o kadar canımı acıttı ki, 1 haftadır o cümle ile yatıp kalkıyorum. Ben onu burda 3 yıl sevgi , sadakatle beklerken, birine nasıl böyle bir şey diyebilir?

İyi de arkadaşım, konuşma şöyle devam etmeseydi belki affederdim diyorsun. Da ondan öncesinde neden gazası mübarek oluyor, kim yoruyor bu adamı hiç düşünmedin mi ?

İğrenç şeyler bunlar. Arkana bakmadan kaç.
Dua et evlenmeden çıkmış ortaya

Lütfen bunları söyleyen kişileride hayatından engelle..... kadına hangi hislerle bunları söylediğinin önemi var mı sence? Sonuç : seni aldatmış.... Evlensen bile güvenebilecekmisin ona önce bunu düşün.

Son düzenleme:
Oha. Allah islah etsin.
Hersey o kadar acik belliki.
Kivirma ihtimali yok.
Ve bisey diyimmi gizliden, 1 hfta boyunca gelmemesine sevindim.
Affedicek gibi duruyosun eger gelse.
O arkadaslarinda arkadas dgil kuyu kazici. Ne kdar genislermis.

Tabiki bunların hepsi muamma, belli ki yatıp kalkmış birileriyle ve bu kadın da biliyor.

O lafı etmiş olsun yada olmasın hiç fark etmez sonuç ortada resmen sana ihanet etmiş ihanet insanın kanında vardır şimdi yapan evlendikten sonrada yapar Allah korumuş seni hemen anlamışsın. Tekmeyi bas defolub gitsin nerdeyse 40 yaşına gelmiş evlenip çoluk çocuk sahibi olmayı düşünmek yerine düşündüğü şeylere bak Allah ihanet eden bütün erkeklerin belasını versin de biz de kurtulalım

Kusura bakmayın ben 30 yasındayım suanda 5 senedırde evlıyım, 33 ve 39 yasındakı kısılerın muhallebıcıde sekerleme yedıklerını hayal edemıyorum 36 ay boyunca.

Bakıreyım demıssınız , evet hıc sevısmedınız mı?

Emek verip bunu görmek çok acı.

Dönme yolundan,birleşme,pişman olursun,

Çünkü ileride yine yapar

1) Sen bakire olduğun için neden erkek arkadaşının seni aldatmasına göz yumasın ki, yani nasıl bunu sindirebilirsin aklım almıyor bir türlü.

2) 3 yıldır hiç hata yapmadım, sadece cinsellik diyen adamın hata anlayışı nedir çok merak ettim gerçekten

3) Böyle arkadaş düşman başına.

4)Kim kocasını aldattığını bildiği bir kadınla olmak ister diyen arkadaşın şunu da demesi gerekir, kim kendini aldatan erkek arkadaşı ister!!!

5) Ne diyeyim...

Tabiki bunların hepsi muamma, belli ki yatıp kalkmış birileriyle ve bu kadın da biliyor.
Ve ayriyetten evli bir kadınla birlikte olmayı düşünen ( ki belkide daha önce olmuştur) bir adam eş mi olacak size ? Sakın kendinize bunu yapmayın. Her an affedebilir gibisiniz.

acıta acıta canını o laf mı acıttı.

affet gitsin sen bakiresin ya. hani bazı şeyleri yaşadığını tahmin ediyodun ya.
aman o lafı hoş tutmak için söylemiştir o kadına. yoksa evli kadınla ne işi olur.

sizin gibilerin zihniyetine tüküreyim. ban yiceksemde yerim.

biz bangır bangır kadın haklarını savunmaya çalışıyoruz ama sizin gibiler yine erkeklere bazı 'hakları' veriyor. aferin.

Birde affet beni diye yalvarmasını mı bekliyordun bence kurtulduğuna dua et ve asla asla iletişime geçme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…