• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

Burda herkes senin icin üzülüp yorumlar yaparken sen tuhaf tuhaf insanları itme derdindesin.

Barış bu adamla. Seni de gruba alırlar. Te allahı
Ben bunu demeyenlere saldirmiyorum tabiki. Bu uye, eski konularima bakmis ve 2012 yilindan eski erkek arkadssimla olan konumu bulup, iyi de bu adam seninle evlenmek istemiyormus yada sen birakmamissin adami diye yorum yapmis. Bu nu benim icin uzulmek? Bu mu konu ile ilgili yorum? Laf sokma derdinde belli ki! Ama bu konu ile ilgili her turlu yorumu yapana tesekkur ederim tabiki. Barismak istiyorum yada barissam mi demiyorum ben! Tabiki barismayi dusunmuyorum. Ama barismayacak da olsam, konunun ayrintilarini, o evlilikle ilgili cumleyi neden kurdugunu merak ediyorum, icten mi oylesine mi diye? Sizin fikirlerinizi de meraj ettigim icin konu acmistim! Ama hakarete varan yorumlar gordum. Arkadaslarin da sen de igrencsniz, zihniyetine tukureyim diye yorum yapan bile vardi! Ki sikayet ettim banlandi. Sana da tesekkur ederim

zaten eşi aldatmısti yanlış hatırlamıyorSam ona da eşim hasta sosyopat o yüzden öyle olsun canım nolacak hastalığından yaptı modular yaklasmisti
surayi kacirmisim "hasta sosyopat" "hatta " diye okudum ilk.
gercekten ve gercekten abartmissin... sana hic yakismadi...

Uzuldum sizin adiniza. Sutladiginiz iyi olmus yoksa degmez bir omur boyu "acaba yine aldatiyirmu? Aldatirmi? Diye dusunup hayatinizi zehir etmeye. Kizlar standartinizi yukseltin boyle serefsizleri sizler af ettikce daha da azarlar ders almazlar yaptiklarindan. Guzel karar vermissin tebrikler.

Ne farkeder ki? Elbette verecegi cevap "hayir ciddi degildim, icden degildim " diycek. Bunu duymak icinmi? Bosver olan olmus sen yoluna devam et. Umarim kendine uyan birini bulirsun

Adam pisligin tekiymis geri gelse de postalayin gitsin siz daha kaliteli adamlara layiksiniz degerinizi düsürmeyin boyle insalarla.

Arastirmissin ama ne yazik ki yanlis bilgi edinmissin! Bu senin bahsettigin eski erkek arkadssim. Bu erkek arkadasimla 2014den beri birlikteyiz. O olsaydi 3 yil degil, 5 6 yildir birlikteyiz derdim degil mi? Bak gordun mu ortaya cikaramadin bazi seyleri :))
eski mi?
şimdi gördüm kusura bakma.

adam karakter yoksunu.

neyse ki evlenmeden önce yakaladın.

Aynen öyle canım bunları kafamıza sokanlar degilmi bizleri bu hale düşüren zaten
Valla cinsellik bu namus kıstası değil, cinsellik yasayan hayat kadini değil ki bu iso para icin herkesle yapan namussuz. Ama kimse aksini savunmasin hayatini birlestirecegini inandigi insanla insanlar birlikte olmalı toplumumuzda bekareti ile övünen insanlar insanlar ne ayip ne tuhaf bisey konusulacak ovunulecek bir konumu yada sana kismet getircem bakiremisin sorani gördüm ben arkadasimda saf saf cevap verdi. Alin işte sapik toplumlar ve bekaret icin haycanan bosuna zamanlar. Ben namussuzlugu savunmuyorum yanlis anlasilmayayim. Bir arkadaşımız sevgilileri ile birlikte olurdu neyse kismet olmadi evlenemedi sonra bir kismet oldu evlilik karari, gitti diktirdi. Hele bunu asla asla savunmuyorum erkek olsam boyle birini asla kabul etmem. Böyle sacma bi toplumuz işte.

Tamam kotu seyler gelmis basina uzuldum ben de ama sukret ki evli degilsin boyle bir canliyla.
Ve sana cok sey katacak bu olay.
Yaşin itibariyle de bir daha kotu seyler yasayacagini sanmiyorum..:KK54:

3 yil boyunca sadik oldugunu zannetmiyorum ki foyasi cikmis meydana zaten. Evlenmeden bunu görmüş oldun. Kurtuldun. 40 yasina ayak basmis biri sence ne kadar bekarete onem verebilir?

Kızlar merhaba, erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz. Evlenme teklif etti, evlenmeyi planlıyoruz fakat beklediği bazı şeyler var maddi anlamda, onlar gerçekleştiği gibi evlenmeyi düşünüyoruz yada düşünüyorduk diyeyim! o 39, ben 33 yaşındayım. Konu bununla ilgili olduğu için söylüyorum, cinsel birliktelik yaşamıyoruz, bakireyim.
Erkek arkadaşıma çok güvenirdim, şimdiye kadar 3 yıldır hiç bir hatasını görmedim. 1 yıldır instagram şifresini biliyordum fakat o bildiğimi bilmiyordu. Hiçbir şeyini yakalamamıştım ta ki 1 hafta öncesine kadar! Bir kadınla birbirlerini eklediler ve konuşmaya başladılar fakat kadın eski bir arkadaşıymış , zaten öyle konuşuyolardı, aa sen yaşıyor musun ne yapıyorsun ne ediyorsun diye konuştular,ilk eklediklerinde, önemsemedim tabi. Ertesi gün, kadın buna durup dururken şöyle bir şey yazdı '' ben dün akşam gazanı mübareklemeyi unuttum, çok yordular mı seni? ben bir iyileşeyimde:))) '' aynen bunu yazdı. Daha sonra tahmin edersiniz ki, cinsel içerikli konuşmalar başladı, yok ben yorulmam, yok bu lafını hatırlatıcam yeter deme sonra, yok sen yeter deme, yok 5leriz fln filan... Böyle iğrenç mesajlar ve ben hepsini okuyorum!! Ben bakire olduğum için, tabiki az çok bir şeyler yaşadığını tahmin ediyordum ama böyle gözümle görmek beni yıktı fakat sadece cinsel konuşma olarak kalsa, acaba bir süre sonra affetsem mi diye düşünürdüm ama konuşma şöyle devam etti,
kadın : bakalım beni özlemiş misin?
erkek arkadaşım : o bende kalsın
kadın: özlemedim diyebilirsin sorun yok
e. arkadaşım: özlemedim demedim
kadın: ben ne olursa olsun, kalbinin bir yerinde küçücük bir yerim olduğunu biliyorum, bu da kafi.
e. arkadaşım: iyi afferin. Valla ben hala bekarım, evli olan sensin, bekar kalabilseydin belkide bu zamana kadar evlenirdik.
Kadın evliymiş bu arada!!
Bu laftan sonra tabiki dayanamayıp aradım ve ağzıma geleni söyledim, heryerden engelledim. Arkadaşlarından mesaj attı , asla duygusal bir şey olmadığını, evli kadınla ne işi olacağını, 25 yıl önce ortaokuldan kız arkadaşı olduğunu, sadece cinsel bir şey olduğunu , beni çok sevdiğini, 3 yıldır hiç hata yapmadığını, boş bir anına denk geldiğini yazıp durdu hep! Ama o evlilikle ilgili o lafı canımı o kadar acıttı ki kızlar anlatamam! Falat son 3 gündür hiç mesaj yok bir şey yok, hala engelli telefonumda, ben evin , ofisin önüne gelir konuşmaya çalışır diye düşünmüştüm ama 1 hafta oldu gelmedi.
Yüzüğü bu sabah kargoya verdim, yarın evine ulaşır. Arkadaşlarımdan bazıları, bedava yatıp kalktığı biri olduğu için, o an ciddi olmadan böyle , kadını hoş tutan şeyler söylüyor olabilir dediler. Tabiki onunla evlenmek yada evli olmak istemez, kim kocasını aldattığını bildiği biri ile evli olmak ister ki. O an beyni ile düşünmüyor erkekler fln diyolar. Fakat o laf o kadar canımı acıttı ki, 1 haftadır o cümle ile yatıp kalkıyorum. Ben onu burda 3 yıl sevgi , sadakatle beklerken, birine nasıl böyle bir şey diyebilir?
Anan seni kadir gecesi doğurmuş hemen o adamdan pardon erkekten uzaklaşşş:işsiz:

konu sahibi yazılanlar ve buradaki yorumların bazıları mide bulandırıcı ve iğrenç
evlilik öncesi ilişkiye karşıyım , normal sayanlara saygı duyuyorum ama şu farkla normalse kadına da erkeğe de normal olmalı neymiş erkekler yaparmış yok öyle bir şey olsaydı zaten zinanın cezası da eşit iki tarafada haram olmazdı farzedelim sebeb diniyse ...Erkekler hadi bunu söylüyor siz kadınlar neden destekliyorsunuz ha ilişkiye girmek isteyen kendisi gibi evlilik öncesi ilişkiyi normal sayan birini bulsun yada efendi gibi beklesin yok öyle yağma insanlar bir sevgi ve saygı bağı içerisinde evlilik dışı cinsellik yaşıyorsa hadi ona da saygı duyalım ama böyle iğrenç yok evli kadınla yok genel evde hele bu genel ev meselesi iğrenç bir şey kimse bedenini parayla satmaz mecbur olmasa onların bu mecburiyetinden yararlanan erkekler iğrenç ötesi iğrenç en aşağılık faişeden daha günahkarlar bu sektörü besleyenler Allah o insanları kahretsin
Sizin meseleye dönersek bazı arkadaşlarında dedigi gibi affedecek gibi bir haliniz var sakın bu iğrençligi kabul etmeyin arkadaşlarınızda demiş her erkek yapar yok öyle birşey dünya henüz bu kadar iğrençleşmedi çok şükür..

Adam evli kadınla grup mu yapmış artık niyetlenmiş mi neyse ne iğrenç. Elin evli kadınıyla adam cinsellik konuşuyor konu sahibesi hala güvendiği dağ kar bilmem ne , ne diyeyim allah akıl fikir versin.

Adam evli kadınla grup mu yapmış artık niyetlenmiş mi neyse ne iğrenç. Elin evli kadınıyla adam cinsellik konuşuyor konu sahibesi hala güvendiği dağ kar bilmem ne , ne diyeyim allah akıl fikir versin.
Ya bende anlamıyorum , hala arkadaşları olabilir vs diyormuş. ben konu sahibine üzüldüm gerçekten, benle cinsellik yaşayamadığı için yapmış olabilir diye düşünüyor, ne hakkı var adamın ya, evlenseymiş ozaman.! çok iyi niyetli konu sahibi çok. Valla dua ettim konu sahibi için, inşallah kurtulur bu pislik adamdan

Back
X