Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her konuda birkaç cvp iniz oluyor özellikle bayan erkek ilişkilerinde yorumlariniz beni benden alıyor demiştım hâlâ aynı niyeyse erkeklerin yaptığı her yanlışı bir şekilde hata değilmiş gibi gösteriyorsunuz kadının bunu normallestirmesi için örnekler uretıyorsun polyananin turkiye subesi gibisin ama hep erkeklere ...sabredemez. 40 yasinda ki adamdan bahsedioruz. gercekci bakin olaya.
siz asil konu sahibine gel birkikte olalim demesine , zorlamanasina sevinin! saygi duymus .
tattigi -bildigi seyi yani tensel temasli iliski yapmayi adam tercih etmis. bu adamin kotu oldugunu gostermez. evli kadinla olmasini konuya katmadan bunu yazirum. neden katmadim ? cunku konu sahibi barismayacagim. bunu neden yaptigini anlanak istiyorum yazdi.
bende farkli bir pencereden ona yazdim.
adan 40 yasinda ne yapsin duvara mi ciksin?
biz kadinlarin %70 i (erkekler gibi ) uckuru dusuk degildir. ama %30 kadin erkekten daha beterdir.
evet tercih eden vardir. ama bu adam tercih etmemis!!Gayet objektifim sorun da bu, sizin karşınıza hiç öyle biri çıkmamış sanırım; ama cidden seven biri varsa karşınızda aldatmak yerine sabretmeyi tercih ediyor, hatta bakın daha da ilginç gelecek size, karşısındaki sevdiği kadını da bunun için zorlamıyor.
evet tercih eden vardir. ama bu adam tercih etmemis!!Gayet objektifim sorun da bu, sizin karşınıza hiç öyle biri çıkmamış sanırım; ama cidden seven biri varsa karşınızda aldatmak yerine sabretmeyi tercih ediyor, hatta bakın daha da ilginç gelecek size, karşısındaki sevdiği kadını da bunun için zorlamıyor.
hahahahaaa imza degil. cok farkli seyler var beni koruyan. en basit su : biz evliyiz. bende esimde cinselligi birbirimizle yasiyoruz. ve baska birine gitme ihtiyacimiz bitiyor.Bir imza mı koruyo sizi? Bir iliski icinde olmak degil de sadece imza. Cok guzel devam edin bu kafada.
ben adami korumuyorum ki... adamin neden boyle yaptigini, tercihini kendimce acikliyorum. siz bunu farkli anliorsunuz. ben ne yapayim.Her konuda birkaç cvp iniz oluyor özellikle bayan erkek ilişkilerinde yorumlariniz beni benden alıyor demiştım hâlâ aynı niyeyse erkeklerin yaptığı her yanlışı bir şekilde hata değilmiş gibi gösteriyorsunuz kadının bunu normallestirmesi için örnekler uretıyorsun polyananin turkiye subesi gibisin ama hep erkeklere ...
size göre kadın her konuda anlayışlı olmalı herşey normal konu sahibininde sizin onun istediği gibi normallestirilmis yorumunuz tabiki hoşuna gitti
Adama çok yordular mi seni diyor yani bir değil bir kaç kişi siz yök canım ne grupu diyorsunuz takin o gozlukleri çıkarmayın
Bence siz gidip barışacaksınız evlenip bol bol konu açarsınız ne diyelim hayirlisi
hahahahaaa imza degil. cok farkli seyler var beni koruyan. en basit su : biz evliyiz. bende esimde cinselligi birbirimizle yasiyoruz. ve baska birine gitme ihtiyacimiz bitiyor.
ben veya esim ayri kaldigimiz zaman aclik cekip baska birilerini bulabilir miyiz. evet. bu etik mi hayir. ahlak evlilik sevgi saygi gorgu vs.. derken buz birbirimize sadik kalarak evliligimizi gunlerimizi geciriyiruz.
her limanda bir tane lafina geleceksen inan yarin sana meslek ile ilgili detaylari yaazacagim.
ama su an cay koyuyorum, tatli matli yiyecegim. su an ilgilenemeyecegim
kadina deger veriyorum, ama siz yazdiklarimi gorup- anlamiyorsunuz.. ben ne yapayim :)Her limanda bir sevgiliden bahsettigime emin misiniz? Esiniz meslek olarak "cinsel açlık " yasayabilecegi bir konumda. Ben de diyorum ki size göre gayet normal hatta olması gereken bir durum. Sizi sasırtmaz demekki o kadar bol keseden atıp tutuyosunuz ki, "size ısrar etti diye sevinmelisiniz, ihtiyacini giderecek tabiki" bilmem ne diye.
Bana hicbir detay atmayın, sizin kadar bilgim var bu konuda. Sizin gibi düsünen birinin de karalayacagı cümleler umrumda degil.
Insallah yazdıklarınızı ciddiye alacak birileri çıkmaz da sevgilileri baska kadınlarla aldattıgın "cok normal olabilir" diye düşünmezler.
Size tez zamanda kadınlara deger verebileceğiniz bir bakıs kazanmanızı diliyorum
her limandan- bahsedeceksen "ceksen" detay veririm yazdim bahsediyorsun yazmadim.Her limanda bir sevgiliden bahsettigime emin misiniz? Esiniz meslek olarak "cinsel açlık " yasayabilecegi bir konumda. Ben de diyorum ki size göre gayet normal hatta olması gereken bir durum. Sizi sasırtmaz demekki o kadar bol keseden atıp tutuyosunuz ki, "size ısrar etti diye sevinmelisiniz, ihtiyacini giderecek tabiki" bilmem ne diye.
Bana hicbir detay atmayın, sizin kadar bilgim var bu konuda. Sizin gibi düsünen birinin de karalayacagı cümleler umrumda degil.
Insallah yazdıklarınızı ciddiye alacak birileri çıkmaz da sevgilileri baska kadınlarla aldattıgın "cok normal olabilir" diye düşünmezler.
Size tez zamanda kadınlara deger verebileceğiniz bir bakıs kazanmanızı diliyorum
Valla daha neler öğreneceğiz kim bilir... İnsanlar cinselligi bi tabu olarak görüyor ama işte sonuc ac bi millet, ve karsisindakini tanımayadan yillari giden insanlar. İnsanlar tabi ki namuslu olsun asla farklı bi bakis açısı savunulmaz ama bu örnekler cevremizde cok fazla.Yani akşam biseyler yasamista adam kadın tebrik ediyor halk dilinde hani bir ise başlarsın gazan mübarek olsun derler ya o dur ışte tam olarak
Eee o zaman sizin teziniz de çürümüş oldu. Mümkünse erkeklerin de yanında bu tezinizden bahsedip, bu tarz olayların normalleştirilmesine de vasıta olmayın. Iyi geceler.evet tercih eden vardir. ama bu adam tercih etmemis!!
kaldi ki : sevgilim 40 yasinda olacak, beni beklemek isteyecek ? ya cok iyi saklar ve cok iyi yalancidir. yada dinen cok kuralcidir. cunku bazi mezheplerde masturbasyon yapmak, organi ellemek gunah.
erkeklerin yaninda bundan niye bahsediyorum :)))))Eee o zaman sizin teziniz de çürümüş oldu. Mümkünse erkeklerin de yanında bu tezinizden bahsedip, bu tarz olayların normalleştirilmesine de vasıta olmayın. Iyi geceler.
Biyolojik olarak kadin ve erkek farkli degildir.sabredemez. 40 yasinda ki adamdan bahsedioruz. gercekci bakin olaya.
siz asil konu sahibine gel birkikte olalim dememesine , zorlamamasina sevinin! saygi duymus .
tattigi -bildigi seyi yani tensel temasli iliski yapmayi adam tercih etmis. bu adamin kotu oldugunu gostermez. evli kadinla olmasini konuya katmadan bunu yazirum. neden katmadim ? cunku konu sahibi barismayacagim. bunu neden yaptigini anlanak istiyorum yazdi.
bende farkli bir pencereden ona yazdim.
adan 40 yasinda ne yapsin duvara mi ciksin?
biz kadinlarin %70 i (erkekler gibi ) uckuru dusuk degildir. ama %30 kadin erkekten daha beterdir.
mutlu olmak guzeldir. size de peki :)Biyolojik olarak kadin ve erkek farkli degildir.
33 yasinda bir kadin sabrediyorsa 39 yasinda adam da sabredebilir.
Eger aldatiyorsa sadece ve sadece ahlaksizligindandir.
Erkekler sevismeden de durabiliyor biliyor musun?
Ama oyle guzel kandirmislar ki toplumun "aptal" kesimini, erkek yapmak zorunda gibi cahilce bir dusunce hakim.
Yemek, su, uyku nasil ihtiyacsa cinsellik de oyledir. Erkegi kadini yoktur. Bunu kafaniza sokun artik.
sakin uzulme. ve sen beni anladin..Yaziklar olsun fln ne ya?? Bu kadar agir konusamazsiniz kimseye fikrini soyluyi diye! Kimse isteme tabiki boyle bir sey yasamak, keske erkekler boyle olmasa ama maalesef bunu yapiyolar, hayatin bir gercegi bu! Ve bu arkadasimiz da zaten nolucak git baris hemen demiyor! Bende zaten cinsellikten cok evlililkle ilgili mesajina takildim erkek arkadasimin. O benim canimi daha cok acitti, kadinla yatmasindan.
Tesekkur ederim, yorumlarin cok az bile olsa icimi rahatlatti. Barisayim diye degil ama 3 yildir sevilmedim mi? Baskasini yerime mi koyuyor dusuncesi icimi cok acitiyordu. Birkac arkadasim daha senin gibi dusunuyor. Gercekci yorumlarin icin tesekkurler, tavsiyelerine uyucam:)sakin uzulme. ve sen beni anladin..
arkana bakma. onune bak. hayatina mutlaka cok daha iyi insanlar cikacaktir.
Aynen öyle canım bunları kafamıza sokanlar degilmi bizleri bu hale düşüren zatenValla daha neler öğreneceğiz kim bilir... İnsanlar cinselligi bi tabu olarak görüyor ama işte sonuc ac bi millet, ve karsisindakini tanımayadan yillari giden insanlar. İnsanlar tabi ki namuslu olsun asla farklı bi bakis açısı savunulmaz ama bu örnekler cevremizde cok fazla.
Kesinlikle önüne bak, karşına düzgün insanlar çıkacak güven bana...Tesekkur ederim, yorumlarin cok az bile olsa icimi rahatlatti. Barisayim diye degil ama 3 yildir sevilmedim mi? Baskasini yerime mi koyuyor dusuncesi icimi cok acitiyordu. Birkac arkadasim daha senin gibi dusunuyor. Gercekci yorumlarin icin tesekkurler, tavsiyelerine uyucam:)