• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvendiğim dağlara kar yağdı

o kadar kırgınım ki saglıklı dusunemıyorumdur belki haksızlık etmıyım dıye buraya yazıp farklı dusunceler almak istedım.. Annemı kaybettım evlenırkende cokca yokluğunu hıssettım acım dahada katlandı.. Ama kımse yanımda olmadı babam esım bn yaptık herseyı .. Esımın ailesını sevıyorum cok ıyı ınsanlar onlarda beni sever... Fakat ben dört dortluk ceyız alışverısı yaptım daha dogrusu babam hersey en ıyısı olsun istedı.. Be ceyız yerlestırme oldu ne ev temzleme .ben bır yardımcı tuttum. Kımse sormayınca buyuk olarak bnde bişi demedım. Ama uzerındede durmadım dusunememştr kv vs dedım. Ama goruyorumkı ailedekı butun gelinlere buyukler toplanıp gıtmış hpsı temzlmiş evı hepsı ceyız yerlestrmış vs. Bnm kv bugun 12 den 7 ye kadar ceyız sermeye gıttı . Madem boyle adetlerı vardı benım için neden birsey yapılmadı.basımda buyuk olmadıgını bıldıgı halde ne kendı ne gelinlerıne gıttıgı kişilerı gordum. Herseyı esımle bn gece gunduz yaptık ben cok kırıldım ve konuşmayı dusunuyorum. Alındım cunku . Siz ne dusunuyorsunuz yersız bı alınganlıkmı abartıyormuyum yoksa kurılmkta haklımıyım
Saçmalama allahını seversen
Kv evimi temizlemeye gelmedi diye küstüm diye bi yüksek sesle söyle ne kadar saçma gelecek sana da.
Bak elşn ayağın tutuyor evim oldu eşim oldu diye sevineceğine.... çeyizin de varmış . Evlenirken 2. El eşyalar ile evlendim 2 tabak 2 çatal kaşığımız 1 tane tavamız vardı. Tek çeşit yemek yapabiliyordum :) evde halı yoktu kv den eski bir halısını istedik ben onları bilmemkime vericem dedi nerde kaldı çeyiz alması sermesi falan :)
Senin iyi kötü babam eşin yanında olmuş yapmışsınız. Durduk yere huzurunu kaçırma bence

Amaaan bosversene.. benim annem hasta fakat yanimda ablam var.. ama bir kere geldi yardima sadece... onemli mi degil.. herseye tek basima kosturuyorum bende.. hicbisey senin mutlu olmana engel olmasin
.kim ne yapmis onemli de degil...

Eşiiin yanında yaaa.. senin için en büyük servet o bence.. takma canısı bunlar küçük detaylar

Sende mesafeni koy o el gibi davranmış sende el gibi davran ona kullandırma kendini.
Annende olsaydı inanki yine aynısını yapardı, ama annesi olmayana anne olacaklarına daha çok aliye rona oluyorlar.
Rabbim sordun hesabını mutlaka bir gün eline muhtaç olur utanmadanda baktırır kendine.

Saçmalama allahını seversen
Kv evimi temizlemeye gelmedi diye küstüm diye bi yüksek sesle söyle ne kadar saçma gelecek sana da.
Bak elşn ayağın tutuyor evim oldu eşim oldu diye sevineceğine.... çeyizin de varmış . Evlenirken 2. El eşyalar ile evlendim 2 tabak 2 çatal kaşığımız 1 tane tavamız vardı. Tek çeşit yemek yapabiliyordum :) evde halı yoktu kv den eski bir halısını istedik ben onları bilmemkime vericem dedi nerde kaldı çeyiz alması sermesi falan :)
Senin iyi kötü babam eşin yanında olmuş yapmışsınız. Durduk yere huzurunu kaçırma bence

Siz okudugunuzun bu oldugunumu sanıyorsunuz.bakın ben zaten eve yardımcı alan bırıyım beklentım temızlık yapsın degıl . Herkesın gelinine yapılan mevcut bır adet var kv de seve seve gıdıyor olması gereken bu ise kv neden yapmadı dıye alınıyorum. Hep bırlıkte hem temızlık yapılır hem ev suslenır hem ceyız serılırmış . Bnde madem bole guzel adetler vardı ben nıye herseyı kendım yaptım. Ben sahıp oldugum herseye sukur edıyorum. Sadece alınganlk edılımı sorgulamak istedım . Yıne tsk edıyorum yorumnza

Sende mesafeni koy o el gibi davranmış sende el gibi davran ona kullandırma kendini.
Annende olsaydı inanki yine aynısını yapardı, ama annesi olmayana anne olacaklarına daha çok aliye rona oluyorlar.
Rabbim sordun hesabını mutlaka bir gün eline muhtaç olur utanmadanda baktırır kendine.

konuşsam anlayabılecegını sanmıyorum anlayacak olsa bunu yapmazdı dımı ? Her ımkanı sunduk kusursz olabilirken hıcbırseyde olmadı :(

Amaaan bosversene.. benim annem hasta fakat yanimda ablam var.. ama bir kere geldi yardima sadece... onemli mi degil.. herseye tek basima kosturuyorum bende.. hicbisey senin mutlu olmana engel olmasin
.kim ne yapmis onemli de degil...

Zaten bı hastalık olmasın önce en yakınını sonra ailenı kaybedıyorsun herkes kendını cekıyor . Önceden her ıyı gununuzde gulduklerınız sızın saglık mucadelenızde puff yok olurlar allah sabır versın hasta olmak zor hasta yakını olmak daha zordur.sizinkinin yanıbda benım anlattıgımın lafı olmaz

Yapmazlar arkadasim benim de annem vefat etti yardim eden olmadi aynen herkese kosturmuslar bana gelince yapmadilar herseyi biz yaptik eşimle.sonra ben bunu dillendirdim bu hatayi yaptim evet ve ben kendimi sevdirememisim yaklasmamisim da ondan yapmamislar halbuki teklif bile etmedi kimse. Yine ben hatali oldum ben de allaha havale ettim simdi benden yakinlik bekliyorlar ama cok gec

Yersiz bir alinganlik. Çağirsaydiniz gelirdi.
Gençler kendi yapmak istedi diye düşünmüştür.

Eşiiin yanında yaaa.. senin için en büyük servet o bence.. takma canısı bunlar küçük detaylar

Haklısın esım destekcım . Bugun anlamış oldugum sey onu teyze gıbı vs gorebılır sevebılırım ama anne olarak gormuyorum olamıyor kv anne .

konuşsam anlayabılecegını sanmıyorum anlayacak olsa bunu yapmazdı dımı ? Her ımkanı sunduk kusursz olabilirken hıcbırseyde olmadı :KK43:
Konuşunca dahada azıtıyorlar hiç yorma kendini bunun için.Ay beni nasıl kötü bilmiş ben onu kızım bilmiştimler ile başlayıp nasıl bir suçluya dönüştüğünüzü tahmin bile edemezdiniz.
en güzeli mesafe gel dedimi gitme, geliyorum dedimi her zaman kucak açma.
İnan hiçbir yaptığın iyiliğe deymiyorlar malesef.
Onun el olduğunu bil bu kafi.

Yersiz bir alinganlik. Çağirsaydiniz gelirdi.
Gençler kendi yapmak istedi diye düşünmüştür.

Alınganlığımın fazla hassasıyet oldugu konusunda hemfıkırız. Fakat evladının evı temzlenırken ceyızdır esyadır gelirken cagırılmaz zaten o zamanlar bılınır kapı her zamn acıktır tercıh olarak gelınır gelinmez. Ceyız serme genelde buyukler ile yapılan bır adet dolayısı ıle kv yonlendırır zatn boylesı cok daha şıktır. Beni rahatsız eden sahıplenmedekı eksıklıktı yorunumuza tskler

Alınganlığımın fazla hassasıyet oldugu konusunda hemfıkırız. Fakat evladının evı temzlenırken ceyızdır esyadır gelirken cagırılmaz zaten o zamanlar bılınır kapı her zamn acıktır tercıh olarak gelınır gelinmez. Ceyız serme genelde buyukler ile yapılan bır adet dolayısı ıle kv yonlendırır zatn boylesı cok daha şıktır. Beni rahatsız eden sahıplenmedekı eksıklıktı yorunumuza tskler
Gelseydi emin ol bu seferde yok şuna karişti buna karişti bunu buraya koydu onu oraya koydu diye dert edecektin.

Konuşunca dahada azıtıyorlar hiç yorma kendini bunun için.Ay beni nasıl kötü bilmiş ben onu kızım bilmiştimler ile başlayıp nasıl bir suçluya dönüştüğünüzü tahmin bile edemezdiniz.
en güzeli mesafe gel dedimi gitme, geliyorum dedimi her zaman kucak açma.
İnan hiçbir yaptığın iyiliğe deymiyorlar malesef.
Onun el olduğunu bil bu kafi.

Haklısınız . Zaten bu konudan cok anne olarak goremedıgımı hısstmek agır geldı. Olmuyor anne sadece lafta. Yaranamıyorsunuz hıc

benim kv ceyiz serilsin ceyiz serilsin diye tepemde tepindi ceyiz gormeye ne bi akrabasini getirdi ne de kendi lutfedip geldi tee 1 hafta gecti ustunden de zahmet edip 5 dk ugradi

kina desen hanimefendi telefon beklemis gelin diye yahu gelinine kina yakiliyo hanimefendi telefon bekliyo 2 saat sonra geldiler kendi annesini de getirmedi

esimin kinasi farkli gundu katiyen kadinlar gitmez asla kadin olmaz dedi bi baktim tum akrabalarini toplamis kosturmus en onden

ben ne mi yaptim hiiiccc aramiyorum kknusmuyorum allahindan bulsun diyorum rahatim

Haklısınız . Zaten bu konudan cok anne olarak goremedıgımı hısstmek agır geldı. Olmuyor anne sadece lafta. Yaranamıyorsunuz hıc
Asla anne gibi olmuyorlar bırakın olmadığını düşmandan beterler ne huzur bırakıyorlar ne mutluluk.
En iyi kaynana cennetlik değil cennette olandır.
34 yaşındayım ve bu cadolozlar yüzünden evlenemiyorum.
Evlilikte tek şans size sahip çıkan herzaman yanınızda olan eştir yoksa hiçbir şekilde evliliğin bir mantıklı tarafı kalmadı artık.

Gelseydi emin ol bu seferde yok şuna karişti buna karişti bunu buraya koydu onu oraya koydu diye dert edecektin.

İnsanlar dertsiz başina dert ariyor azizim.

Yanı ne dıyım sıze paylasıyorum üye arkadaslarla dertse dert işte herkesın cok buyuk dertlerı olup yazacak degıl önemsz buluyorsanız yazmayınız! Herkesın hayat standartları farklıbenım standartımda bu alınganlık paylasılası hoşçaklın

Asla anne gibi olmuyorlar bırakın olmadığını düşmandan beterler ne huzur bırakıyorlar ne mutluluk.
En iyi kaynana cennetlik değil cennette olandır.
34 yaşındayım ve bu cadolozlar yüzünden evlenemiyorum.
Evlilikte tek şans size sahip çıkan herzaman yanınızda olan eştir yoksa hiçbir şekilde evliliğin bir mantıklı tarafı kalmadı artık.

Cok üzüldüm sizin adınıza. Kesınlıkle es ve tavrı co cok onemli

Cok üzüldüm sizin adınıza. Kesınlıkle es ve tavrı co cok onemli
Evet en önemlisi eş bunuda kavun olup koklayıp anlayamadığım için güvenmek çok zor.
Rabbim herkesi doğru güvenilir insanlarla karşıaştırsın.

Back
X