- 23 Aralık 2016
- 15
- 2
- 1
- Konu Sahibi cereeren92
-
Herşeyden şüphe duyuyorum güvenmeyi bilmiyorum,sanırım dertleşmeye ihtiyacım var
güvenmek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum kiGüven dertleserek kazanılmaz.
mesela erkek arkadasımın bırakmasından korkuyorum erkek arkadasında kalmasına bile laf yapıyorum sanki istemediğim birşeyleri yapacak gibiKonunuz çok yüzeysel biraz daha ayrıntı olursa iyi olur. Neden sizce bu güvensizlik? Kötü bir ilişki mi, ailevi problem mi yoksa arkadaşlık ilişkileri mi? Yada daha farklı şeyler.
mesela erkek arkadasımın bırakmasından korkuyorum erkek arkadasında kalmasına bile laf yapıyorum sanki istemediğim birşeyleri yapacak gibi
aynen öyle kuruntu yaparakta kendimi yiyip bitiriyorumYa aynı sorun bende de var sürekli kafamda kuruyorum gerçek olmasa bile bi ihtimal olabilirliği bile beni cok üzüyor karşımdaki insan çevresinde ne kadar güvenilir olursa olsun ben asla tatmin olmuyorum ve cok can sıkıcı bi durum gerçekten kendimle cebellesiyorum resmen
Karşı tarafıda haksız yere yargılamıs oluyoruz bazen tabiki... Her insana güvenmek kadar guvenmemenin de sonuçları ağır olabiliyoaynen öyle kuruntu yaparakta kendimi yiyip bitiriyorum
Bence o sevgi değil hırs..aslında öz güvenim vardır ama erkek arkadasımı çok seviyorum kaybetmek hiç istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?