Güvenemiyorum Bilmiyorum

Konunuz çok yüzeysel biraz daha ayrıntı olursa iyi olur. Neden sizce bu güvensizlik? Kötü bir ilişki mi, ailevi problem mi yoksa arkadaşlık ilişkileri mi? Yada daha farklı şeyler.

Güven vermeyen (muhtemelen önceden ihanet etmiş) birine güvenmek için destek istiyorsun, ayrılmaya cesaretin yok anlaşılan.
Güven ruh gibidir, terkettiği bedene geri dönmez diyerekten mesajımı noktalıyorum.
Ayrılmayacaksın kesin, tüm yorumlar boşa gidecek.

Konunuz çok yüzeysel biraz daha ayrıntı olursa iyi olur. Neden sizce bu güvensizlik? Kötü bir ilişki mi, ailevi problem mi yoksa arkadaşlık ilişkileri mi? Yada daha farklı şeyler.
mesela erkek arkadasımın bırakmasından korkuyorum erkek arkadasında kalmasına bile laf yapıyorum sanki istemediğim birşeyleri yapacak gibi

Konu sahibi dogru duzgun mevzuyu anlatmazsan ne oldugunu kimsede sana burda yardimci olamaz.

Ya aynı sorun bende de var sürekli kafamda kuruyorum gerçek olmasa bile bi ihtimal olabilirliği bile beni cok üzüyor karşımdaki insan çevresinde ne kadar güvenilir olursa olsun ben asla tatmin olmuyorum ve cok can sıkıcı bi durum gerçekten kendimle cebellesiyorum resmen

mesela erkek arkadasımın bırakmasından korkuyorum erkek arkadasında kalmasına bile laf yapıyorum sanki istemediğim birşeyleri yapacak gibi

Karşındakiyle alakası yok. Kendine güvenmiyorsun sen.

Bıraksa ne olur sevgilin? Terketse, aldatsa, gitse ne olur? Senin neyin eksilir?

aynen öyle kuruntu yaparakta kendimi yiyip bitiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…