Erkek arkadaşımla 1,5 yıldır birlikteyim. Bu süreç içinde bir defasında 1,5 ay ortadan kaybolmuştu hiç haber alamadım fakat sonra kaldığımız yerden devam ettik. Önceden 3 yıl arkadaş kaldığı eski sevgilisi msn de sürekli bir şeyler yazıyordu. Ona tel numarasını vermiş. O kızla konuşmasını istemediğim halde,o numarayı rehberden sildiğim halde geri geliyordu. Arada bir erkek arkadaşıma mesaj atıyormuş o da cevap veriyormuş bir keresinde benim hakkımda konuşmuşlar başka ne konuştuklarını bilmiyorum. Onu çok seviyorum sevgisinden de şüphe etmiyorum o kızla öyle bir amaç için konuştuğunu sanmıyorum ama bunu kendime anlatamıyorum
( Ona güvenemediğimi neler hissettiğimi anlattım sadece arkadaşlık hatrı diyor çünkü bi ay bile sürmemiş ilişkileri. Şu anda onunla konuşmuyor ama ben iyice paranoyak oldum. Sürekli onu kontrol ediyorum. Msn de bi kaç dk bişey yazmasa acaba başka biriyle mi konuşuyor diyorum. Bu huzursuzluk beni delirtecek ama onu da çok seviyorum ve güvenmek için çok çabalıyorum. Ama bu güven problemi ona da zarar veriyor çünkü çok üstüne gidiyorum. Lütfen yardım edin ne yapacağım ben nasıl güveneceğim
(

Son düzenleme: