W walker Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2009 1.469 1 156 Diğer 30 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi acilikiz #41 simgolos .!.: kızım acı bı gercek sölıcem alınma ama sız ayrılcaksınız. cok yakında hem de. Genişletmek için tıkla... aynen katılıyorum sana :) çok saçma bir ilişkiniz var nete girebilir miyim diye izin almalar pcleri kurcalamalar ayrılmalısınız bence çok çocukça ileriyi göremedim böyle giderse ilişkinizde
simgolos .!.: kızım acı bı gercek sölıcem alınma ama sız ayrılcaksınız. cok yakında hem de. Genişletmek için tıkla... aynen katılıyorum sana :) çok saçma bir ilişkiniz var nete girebilir miyim diye izin almalar pcleri kurcalamalar ayrılmalısınız bence çok çocukça ileriyi göremedim böyle giderse ilişkinizde
A acilikiz Ziyaretçi 30 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi acilikiz #42 simgolos .!.: kızım acı bı gercek sölıcem alınma ama sız ayrılcaksınız. cok yakında hem de. Genişletmek için tıkla... Lütfen bana bir daha kızım diye hitap etme oldu mu?
simgolos .!.: kızım acı bı gercek sölıcem alınma ama sız ayrılcaksınız. cok yakında hem de. Genişletmek için tıkla... Lütfen bana bir daha kızım diye hitap etme oldu mu?