A
acilikiz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi acilikiz
-
oooo seninki daha fenaymış cnm yaavalla ben olsam napcamı şaşırırdım ama sanırım yaptını yapardım nasılsın peki
o 21 ben 19 yaşındayım. İlişkimizde net yasak değil sadece haber verip girelim dedik. Hangimizin işi varsa aşkım ben netteyim diyip girsin diye anlaştık ne yaptığımızdan haberimiz olsun diye. Dün tlfnunu kapatmıştı ablasındayken 1 saat sonra geri açtı ve tekrar msjlaşmaya başladık neden böle şöle diye. Eve gelince beni nete çağırdı 2 kere gitmedim daha sonra kendiliğimden girdim. Konuşmaya başladık ben nelere kızdığımı söyledim ama o hala ısrarla tlfn geç açıldı dedi. Bi süre sonra cam açtık ve yüzünde öyle kızgın kırılmış sinirli bi ifade vardı ki.. Ben konuşurken yüzünde söylediklerime inanmadını belirtien alaylı bi ifade vardı ve çok sinirime dokundu o ifade. Baya şey konuşuldu ve ağlamaya başladı. Ben ayrılmak için böyle bir bahane aramaması gerektiğini istiyosa şimdi ayrılabileceğimizş söyledim. Ayrılmak isteyen kim belli hanımefendi dedi. Bi süre sonra barıştık ve ikimizde netten çıkıp yattık. Sabah msj attı uyanınca günaydın aşkım uyandım vs diye. İşe gidene kadar msjlaştık. İyi konuşuyoduk ama aramızda baya soğukluk vardı belliydi bu. O işe gidince bende yattın yatıcamı biliyodu uyanınca msj attım 2 saat sonra gene iyi konuştuk. Ama hala aramızda soğukluk var. Hemde çok fazla. 7 knt meselesi şurdan çıktı. Kontörümüz yok ve şuan knt almaya müsait değil durumu. Patronu bizimkini her aradığında knt kazanıyomuş ve dün akşamda knt kazanmış kazandığı 7 kntle beni aradı hemen. Olay bundan ibaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?