Güvenilir bebek kiyafeti satis sayfalari

hayltkdn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
381
234
53
30
merhaba hanimlar 1 yasinda bebegim var su siralar malum evden cikamiyoruz bebegime kiyafet icin instegramda bildiginiz güvenilir sayfalar varsa yardimci olurmusunuz? ya da sizler nerden alisveris yapiyorsunuz bi kac sayfa baktim ürünlerini begenmedim bazi sayfalar cok güzel ama göründügü gibi gelirmi bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum ☺️

Bebiş moda diye bı sayfa var Instagram'da web sitesi de var ben bebeğime ordan alışveriş yaptım gayette hoştu mal olarak gördüğüm birebir geldi tavsiye ederim

Trendyoldan genelde alışveriş yapıyorum çok memnunum

merhaba hanimlar 1 yasinda bebegim var su siralar malum evden cikamiyoruz bebegime kiyafet icin instegramda bildiginiz güvenilir sayfalar varsa yardimci olurmusunuz? ya da sizler nerden alisveris yapiyorsunuz bi kac sayfa baktim ürünlerini begenmedim bazi sayfalar cok güzel ama göründügü gibi gelirmi bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum ☺
Merhaba ben bebek elbisesi oruyorum

merhaba hanimlar 1 yasinda bebegim var su siralar malum evden cikamiyoruz bebegime kiyafet icin instegramda bildiginiz güvenilir sayfalar varsa yardimci olurmusunuz? ya da sizler nerden alisveris yapiyorsunuz bi kac sayfa baktim ürünlerini begenmedim bazi sayfalar cok güzel ama göründügü gibi gelirmi bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum ☺
Merhaba bebek elbise oruyorum

Merhaba ben yakın zamanda Instagram'da "..." adlı sayfadan alışveriş yaptım ürünler gayet kaliteli memnun kaldım isterseniz bakabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bebek elbise oruyorum

fiyatları fena değil ama Veo Baby Jakarlı Kız Bebek & Erkek Bebek Atlet Body - Badi %100 Pamuk
daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu?
Ürünleri kaliteli mi?o_O
sitede alışveriş deneyimi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.:dua:
bende bugün yukarıdaki site ile ilgili görüş almak istedim ama henüz dönüş olması siteyi dolaştım, güzel ürünler var gibi görünüyor.
1 saat önce denemek için bir sipariş verdim, kargoya hemen teslim ettiler ama bakalım ürünleri kaliteli mi

Back
X