merhaba hanimlar 1 yasinda bebegim var su siralar malum evden cikamiyoruz bebegime kiyafet icin instegramda bildiginiz güvenilir sayfalar varsa yardimci olurmusunuz? ya da sizler nerden alisveris yapiyorsunuz bi kac sayfa baktim ürünlerini begenmedim bazi sayfalar cok güzel ama göründügü gibi gelirmi bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum
Ben instagramdan satış yapan bir yerde çalışıyordum bir ara. O fotoğraflar olduğundan daha ilgi cekicek sekilde cekiliyor. En iyisi bilindik markaların web sitelerini kullanmak.
Bebiş moda diye bı sayfa var Instagram'da web sitesi de var ben bebeğime ordan alışveriş yaptım gayette hoştu mal olarak gördüğüm birebir geldi tavsiye ederim
Bebiş moda diye bı sayfa var Instagram'da web sitesi de var ben bebeğime ordan alışveriş yaptım gayette hoştu mal olarak gördüğüm birebir geldi tavsiye ederim
merhaba hanimlar 1 yasinda bebegim var su siralar malum evden cikamiyoruz bebegime kiyafet icin instegramda bildiginiz güvenilir sayfalar varsa yardimci olurmusunuz? ya da sizler nerden alisveris yapiyorsunuz bi kac sayfa baktim ürünlerini begenmedim bazi sayfalar cok güzel ama göründügü gibi gelirmi bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum ☺
merhaba hanimlar 1 yasinda bebegim var su siralar malum evden cikamiyoruz bebegime kiyafet icin instegramda bildiginiz güvenilir sayfalar varsa yardimci olurmusunuz? ya da sizler nerden alisveris yapiyorsunuz bi kac sayfa baktim ürünlerini begenmedim bazi sayfalar cok güzel ama göründügü gibi gelirmi bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum ☺
bende bugün yukarıdaki site ile ilgili görüş almak istedim ama henüz dönüş olması siteyi dolaştım, güzel ürünler var gibi görünüyor.
1 saat önce denemek için bir sipariş verdim, kargoya hemen teslim ettiler ama bakalım ürünleri kaliteli mi