Güvenim kalmadı

Yani asla birşeyleri fitillemek istemem ama boşanma avukatıyım.
Sözde iş arkadaşlıklarından kaç yuva dağıldı.
Tabi eşiniz aldatıyor diyemem ama böyle yalan söylemesi miğde bulandırıcı.
Masum olsa saklamaz direk söyler.
Bence kavga edip sürekli tekrarlama ama gözlemle.
İstese istediği gibi saklar yapmak isteyen hep bi yolunu buluyor bence bisileri arastirinca buluyorum çünkü içimde bu şüpheyle nasıl yaşanır bilmiyorum

Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin evladınizi. Ben olsaydim tlf nu açar cevap verirdim is arkadasi bile olsa servis için sürekli arama hakkına sahip değil. Fazla takma gözlemle eşini. Ama masum gelmedi tabiki.

İlk eşiniz aradığında servis geldi neredesiniz demek için aramış olabilir. Ama yalan söylemesi falso tabi. Kadının da sürekli araması saçma geç kalıyorsan erken çıkmaya çalışır insan ama böyle tipler de var bilemedim.
Gözlemleyin derim.

Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin evladınizi. Ben olsaydim tlf nu açar cevap verirdim is arkadasi bile olsa servis için sürekli arama hakkına sahip değil. Fazla takma gözlemle eşini. Ama masum gelmedi tabiki.
Bigun işe gitmicekti sabah erkenden uyandım telefon çalsın da ben açayım diye o kadar eminim ki arayacagindan aramış ama eşim arayacagini düşünüp sesini kismis telin

İlk eşiniz aradığında servis geldi neredesiniz demek için aramış olabilir. Ama yalan söylemesi falso tabi. Kadının da sürekli araması saçma geç kalıyorsan erken çıkmaya çalışır insan ama böyle tipler de var bilemedim.
Gözlemleyin derim.
Aynen keşke deseydi bizim fabrikadan biri var geç kaldı aradım deseydi ben faturada bulunca bile yalanladı daha önce de bi konuşmamız vardı insan hata yapabilir ama söyle güven geri gelmez demiştim ona para mevzunda olan konulardan dolayı

Valla biri benim fatura kayıtlarımı incelese çok kızarım. Dedektif falan mısın? Bebeğinle ilgilensene.

Kızla konuşurken durakta ben balkondan bakıyordum eşim beni görüp el salladı kadınsa bi adım uzağa kaydı bana hiç normal şeyler var gibi gelmiyor 😔
Normal değil zaten ben olsam kıza sürekli aramasindan rahatsiz olduğumu net bi şekilde söylerim. Servis saati belli sonuçta. Eşinle de aynı şekilde konuşmalisin.

Normal değil zaten ben olsam kıza sürekli aramasindan rahatsiz olduğumu net bi şekilde söylerim. Servis saati belli sonuçta. Eşinle de aynı şekilde konuşmalisin.
Eşimle defalarca konuştum o sürede açma teli dedim ama açtı kaç kere en sonunda dinledi açmadı bilmiyorum açmadığı için mi muhabbet bile etmiyo farklı yerde beklio kadin aramiyo geç kalınca.hic anlayamadim

Diyelim ki ilişkileri var, ne yapacaksınız ? Boşanmaya cesaret edeceğinizi hiç sanmıyorum
Hayatımı kafamda bu şüphelerle yaşayıp zehir etcek kadar basite almıyorum bunu boşuna mı yapmış olucam zaten olmayan birseye mi kafa yoruyorum yoksa eşim sadakatsiz bi adam mi bunu anlayamiyorum

Back
X