Güvenim kırıldı

feslegen17

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
88
43
88
5 yıldır süren bir ilişkim var. İnişli çıkışlı ilerliyoruz. 3 yıldır erkek arkadaşım yurt dışında okuyor, bugüne kadar ona olan güvenimden hiç şüphe etmemiştim.
Erkek arkadaşım fevri birisi, çabuk parlar, geç sakinleşir. Bense tam tersiyim, olaylara daha ılımlı yaklaşıp daha çabuk sakinleşirim. Genelde benim yaptığım şeyler yüzünden kavga ederiz. Kendi başımın dikine gitmem, bencilce davranmam gibi sebeplerden. En büyük kavgamız ondan habersiz yaptığım bir şey yüzündendi, 2 ay boyunca tam anlamıyla düzelemedik. Bana nutuklar çekti, ilişkide kendisinin ne kadar özverili olduğundan, bana hiç yalan söylemediğinden, benim umursamaz ve bencil biri olduğumdan bahsetti durdu.
Bugün de aramız bozuktu, yine benim yüzümdendi. Konu nereden açıldı tam hatırlayamıyorum, bana bir şey itiraf etmek istediğini söyledi. Yurt dışına gittiği ilk sene benden habersiz birkaç kez gece kulüplerine gitmiş. Dumur oldum, ne diyeceğimi bilemedim. Kesinlikle hiçbir kadınla muhabbete girmediğini, erkek arkadaşlarıyla gidip birkaç saat durup çıktıklarını anlattı. En son 2,5 sene önce gitmiş. Sonra gitmeye değmeyeceğini anlayıp o zamandan beri gitmemiş.
İlişkimizi soranlara erkek arkadaşıma ne kadar güvendiğimi, asla böyle bir şey yapacağını düşünmediğimi anlatırdım. Hala ona konduramıyorum. Üzerinden çok zaman geçmiş olsa bile bana yalan söylemesini, arkamdan iş çevirmesini kendime yediremiyorum. 18 yaşındaydık o zaman, çocukluğuma ver diyor, o zamandan beri gitmediğini söylüyor, inanmak istiyorum ama aklıma o kurt düştü bir kere. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.

5 yıldır süren bir ilişkim var. İnişli çıkışlı ilerliyoruz. 3 yıldır erkek arkadaşım yurt dışında okuyor, bugüne kadar ona olan güvenimden hiç şüphe etmemiştim.
Erkek arkadaşım fevri birisi, çabuk parlar, geç sakinleşir. Bense tam tersiyim, olaylara daha ılımlı yaklaşıp daha çabuk sakinleşirim. Genelde benim yaptığım şeyler yüzünden kavga ederiz. Kendi başımın dikine gitmem, bencilce davranmam gibi sebeplerden. En büyük kavgamız ondan habersiz yaptığım bir şey yüzündendi, 2 ay boyunca tam anlamıyla düzelemedik. Bana nutuklar çekti, ilişkide kendisinin ne kadar özverili olduğundan, bana hiç yalan söylemediğinden, benim umursamaz ve bencil biri olduğumdan bahsetti durdu.
Bugün de aramız bozuktu, yine benim yüzümdendi. Konu nereden açıldı tam hatırlayamıyorum, bana bir şey itiraf etmek istediğini söyledi. Yurt dışına gittiği ilk sene benden habersiz birkaç kez gece kulüplerine gitmiş. Dumur oldum, ne diyeceğimi bilemedim. Kesinlikle hiçbir kadınla muhabbete girmediğini, erkek arkadaşlarıyla gidip birkaç saat durup çıktıklarını anlattı. En son 2,5 sene önce gitmiş. Sonra gitmeye değmeyeceğini anlayıp o zamandan beri gitmemiş.
İlişkimizi soranlara erkek arkadaşıma ne kadar güvendiğimi, asla böyle bir şey yapacağını düşünmediğimi anlatırdım. Hala ona konduramıyorum. Üzerinden çok zaman geçmiş olsa bile bana yalan söylemesini, arkamdan iş çevirmesini kendime yediremiyorum. 18 yaşındaydık o zaman, çocukluğuma ver diyor, o zamandan beri gitmediğini söylüyor, inanmak istiyorum ama aklıma o kurt düştü bir kere. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
Bence ortada cok büyük bir sorun yok. İtirafta etmis sana zaten.

Ben mi anlamıyom bunu?
Evliyim. Ben 15' te bir kızlarla çıkarım.
Benimki de estikçe çıkar, gelir.
Ne ola ki giderse?
Aldatıldığını mı düşünüyorsun mesela?

Edir: O anladım. Nutuk çekmiş. Evet ayıp etmiş. Kafasını kır. Ben olsam öyle yaparım

Ben mi anlamıyom bunu?
Evliyim. Ben 15' te bir kızlarla çıkarım.
Benimki de estikçe çıkar, gelir.
Ne ola ki giderse?
Aldatıldığını mı düşünüyorsun mesela?

Edir: O anladım. Nutuk çekmiş. Evet ayıp etmiş. Kafasını kır. Ben olsam öyle yaparım
sıkıntı çıkması değil, ben dürüstlük abidesiyim diye atıp tutarken, gizli saklı takılması aslında
(edit gelmiş ben göremeden)

Size söylediği şeyleri kabullenmişsiniz. Benim dik başlılığım, bencilliğim vs. Sizi sindirmek konusunda oldukça başarılı sevgiliniz. Dürüst davranmış olsa kulübe falan gitmesi çok da abest değil diyeceğim ama belli ki sizi kısıtlarken kendisi iki yüzlü davranıyor. Güveninizin kırılması normal.

Yurtdisina gidip farkli yerlere gitmek istemeyen kac kisi vardir? Size gece klubune gidiyorum dese muhtemelen izin vermeyeceginizi dusunmustur. Ustunden kac sene gecmis hic soylemese hic haberiniz olmazdi. O yuzden buyutmeyin bence.

Sende ondan habersiz birşeyler yapmışsın. İçi rahat etmeyip itiraf etmiş büyütülecek bir şey yok bence.

3 sene yurt disinda okuyan bir insan ve senden habersiz gece kulubune gitmesini sorun yapiyorsun? Ben mi utopik bir insanim, bazi kizlarimiz mi utopik dunyada yasiyorlar anlamadim. Bu da nasil bir itiraftir sanki ne bileyim rus'a gitmis, vegas'ta bir gecede evlenmis.
Gitmeye degmedi derken de kiz bulamadim mi demek istemis onu hic anlamadim.

Yurtdisina gidip farkli yerlere gitmek istemeyen kac kisi vardir? Size gece klubune gidiyorum dese muhtemelen izin vermeyeceginizi dusunmustur. Ustunden kac sene gecmis hic soylemese hic haberiniz olmazdi. O yuzden buyutmeyin bence.

Yurt dışına gittiğinden beri her tartışmamızda kendisinin örnek sevgili olduğunu, benim sürekli hatalar yaptığımı söylüyor. Beni en çok inciten şey gittiği ilk aylarda benden habersiz işlere kalkışıp bu zamana kadar bana söylememesi, hiç olmamış gibi davranması.
O da aynı şeyi söyledi, söylemesem haberin olmazdı dedi. O zaman birbirimizin arkasından iş çevirip zamanı geldiğinde birbirimize söyleyelim, kızmaya hakkın yok söylemesem bilemezdin diyelim.

3 sene yurt disinda okuyan bir insan ve senden habersiz gece kulubune gitmesini sorun yapiyorsun? Ben mi utopik bir insanim, bazi kizlarimiz mi utopik dunyada yasiyorlar anlamadim. Bu da nasil bir itiraftir sanki ne bileyim rus'a gitmis, vegas'ta bir gecede evlenmis.
Gitmeye degmedi derken de kiz bulamadim mi demek istemis onu hic anlamadim.

3 senedir yurt dışında olması habersizce her yere gidebileceği anlamına gelmiyor, en azından bizim ilişkimizde. Bir şeylerin sorun olması etmek için de illa ki araya başka kadınların girmesi gerekmiyor.
Gitmeye değmedi derken de umduğu kadar eğlenmediğini söylemek istedi.
Sanırım sizin aklınız sürekli kadınlara çalışıyor.

3 senedir yurt dışında olması habersizce her yere gidebileceği anlamına gelmiyor, en azından bizim ilişkimizde. Bir şeylerin sorun olması etmek için de illa ki araya başka kadınların girmesi gerekmiyor.
Gitmeye değmedi derken de umduğu kadar eğlenmediğini söylemek istedi.
Sanırım sizin aklınız sürekli kadınlara çalışıyor.
Hic kirici olmak istemezdim ama sen bence itiraf ettiklerini degil de itiraf etmediklerini dusun sevgilinin bu 3 sene icinde...

Gitmeye degmeyecegini anlayip' ne demek oluyor . Gittigi kuluplerden bir umudu mu varmis.

her şeyi geçelim de. şimdi böyle bir şey için sana yalan söylemiş bir insan bir de senelerce bunu saklamış, ilerde başka bir şey de yapar 2,5 sene sonra itiraf eder. sinek küçük ama mide bulandırır...

Bir insanin gecmisinde yaptigi soyledigi bisey varsa bu onu kemirir durur ve herkesi kendi nasilsa karsidakini de oyle bilir seninkide yalanci basina buyrukmus iste senide nutuklariyla oyalamis aldatan insan psikolojisinin biri de kendi yaptigi icin karsidaki de yapiyor hissetmektir

Back
X