• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenim sarsıldı...offff offff.

bunun bir erkek arkadaşı vardı....onun adıyla kaydetmiş..mesela atim ahmet2 aradım....o kadını olaydan az sonra o da yalan söylede gerçi hoş eşim yalan söyledkten sonra....

arkadasların yorumuna katılıyorm ama nden erkek arkadasının ısmıyle kayıtlı?bu durum hiç ınandırıcı degıl.bencede tetıkte olun we bunu esınıze hıssettrmeyın ama arastırın.Allah yardımcınız olsun umarım yedı yılın sonunda husran olmaz....:43:

7 yıl boyunca ozel günü hatırlayacak bayan ya dosttur ya eski sevgilidir, ya da aslında yeni sevgilidir.

dostsa ( benim de var 7 değil 70 yıl arayacağım bir dostum ama beni adımla kayıtlar ben de onu) neden ahmet yazıyor ve ondan neden haberiniz yok.

dost değilse, 7 yıl boyunca nasıl oluyor da hatırlıyor arıyor ve hala isim erkek ismi.

eski sevgiliyse neden hala eşinizin telefonunda kayıtlı ve erkek adı.

yeni sevgili (ya da özel arkadaş) olması çok muhtemel. üzgünüm.

Bu kadar safça bir arkadaşlıkmış madem, neden sizin haberiniz yok.
Bir tek senede bir, doğum gününde mi adet haline getirmiş hanımefendi
aramayı.
Ayrıca madem bu kadar iyi niyetli her iki tarafta, eşiniz niye size
gerçeği söylemiyor, erkek diye yalan söylüyor.
Diğer senelerde doğum günlerinde eşiniz sizin yanınızda değil mi
niye hiç denk gelmediniz.
Birkere en başından yalan söylemesi, herşeye yetiyor.
Hiç inandırıcı gelmedi.

7 yılda ben 7. arayışa mı denk geldim yani deseydiniz?

kötü şans.. bayanla konuşun? ne zamandır bu numarayı arıyorsunuz deyin? evli olduğunu bildiğiniz halde mi diye sorun?
eşinizi de iyice bir sorgulayın.

inanma arkadaşım o eski arkadaş markadaş hikayelerine ..yani en azından ben öyle yapardım..7 yıl boyunca hiç bahsetmedimi size bu arkadaştan...ve ismi erkek ismiyle kayıtlı neden yalan söylüyor neden tel çalınca panikliyor...asla peşinide bırakma ve kesin tavrını koy...

öyle konular duyunca inanırmısınız sinirlerim tavan yapıyor o kişi kadın olsun erkek olsun ağzındaki dişlerini eline veresim geliyor...yarabbi hiçmi eşine sadık bir eş olmayacak şu kk da ..anlamıyorumki ne anlıyorlar doğum gününü kutlamaktan o yuvaya zarar vermekten ..boşver kutlamayıver.sen kutlayınca başına gelecek herhangi bir aksilik gelmeyecekmi yani ..noluyo yani kutlayınca bi anlasam ...:20:

yapılması gerekenler söylenmiş. size bunları uygulamak kalıyor. gerçi sizde buraya yazılacak önerilerin hepsini biliyorsunuz tahmin etmişsinizdir. çünkü başka yapılacak şey yok. bu şaşkınlığı üzerinizden atın. kafanızda tilkiler dolaşmasın. bir an önce konuşun anlaşın. umarım biz yanlış düşünüyoruzdur. ama gerçekler de acıdır. sizde şuan bu olanları kabullenemiyorsunuz. geçmiş olsun. bundan sonra ki gelişen olaylardan da haberdar ederseniz iyi olur.

Merhaba.Güvenin sarsılmış olabilir fakat eğer eşini seviyorsan eşini o kadına kaptırma.Sen ondan uzaklaşırsan oda o kadına yaklaşabilir.Eğer o kadının telefonu varsa sende ara konuş,yedi yıllık bir evliliği yanlışlar da sarsma. doğru her erkek hata yapabilir.Eğer hata yapmamışsa ondan uzaklaşarak hata yapmasına sebep olma.O senin eşin, bir yuvanız var bunun için savaş.üzülme zaman gerçekleri gösterir.

hiç inandırıcı değil...
mutlaka araştır bu işi canım
üstüne düş bırakma..
eski değil yeni bir sevgili bence bu...

madem öylesine bir arkadaş.neden ismi bir erkek adıyla kayıtlı.kesinlikle bişeyler var.telefonun dökümlerini isteyecegini söyle.beraber gidin almaya.iyice panik olsun.altını kurcala

özrü kabahatinden büyük
yok yılda sadece bi kere arıyomuş
saklama gereği duyuyosa normal bi arama değildir, ha günde 10 kere ha yılda 1 kere
ben olsam ortalığı toza dumana katmştm

offff arkadaşlar dünden beri kafam karmakarışık....7 yıllık evliyim eşime o kadar çok güveniyordum ki....dün eşimin doğum günüydü tlfn çaldı yanımda....önce bir afalladı....kim dedim.... bir erkek arkadaşının ismini söyledi...ama nasıl panik oldu...dedim sende bişey var hayır neyse şudur budur yanında aradım o kişiyi bir bayan açtı....cilveli bir ses tonu...tabi ben şok oldum...dondum kaldım.bu ne dedim sadece. önce yalan söyledi....daha sonra yanıma gelip ya işte bekarken...her doğum günümde arardı.....söylemiyor ama önceki kız arkadaşı diyorum ben...kendiside öylesine bir arkadaştı diyor.....ama kızın sesi hala kulağımda cilveli, cilveli telefonu açışı...özel gününde arıyor...eşimde yeminbillah ediyor sadece yılda birdefa arıyor oda doğum gününde yani......dünden buyana eşimle konuşmuyorum...şaşırdım kaldım çok kırıldım.....ne olursunuz bişey söyleyin arkadaşlar...
ay ben eşimi parçalarım düşünemiyorum bile ama iyice anlayp dinlemek lazım

Son düzenleme:
mademki normal bir arkadaş zamanında söylerdi bak böyle bi arkadaşım var kaç yıldır arkadaşım olmazsa sende tanışırsın konuşursun normal arkadaşım der böyle gizlemekte ne oluyor var bunun altında bi iş yada sonradan tanıdı sanada söylemedi bekarlıktan arkadşını sende tanırsın yani normal bi durum değil bu benim eşiminde var bekarlıktan kız arkadaşı görüştük konuştuk evimede geldi çokda iyi bir kız arkadaş olduk ama gizli kapaklı bi durum varki erkek ismiyle kaydediyor senin bilmeni istemediği şeyler var bencede peşini bırakma sıkılıcak felan ama yaptığıda normal değil madem sadece arkadşı tanıştırsın o zaman yok yok kıllandım ben :53::53:

valla ne beni nede eşimi eski sevgilimiz dahi olsa aramaz. o kadının yaptığı evliliğine saygısızlıktır. ben olsam açar sorarım neden aradığını ne istediğini. eşinide sıkıştır briaz daha bence hala görüşüyor olabilirler. veya o kadın sizi kıskandığı için aranıza nifak sokmak içinde böyle bişey yapmış olabilir. ben eşimle çıkarken bile telefonalrını maillerini kontrol ederdim. teyze kızının birini ayarlamaya çalıştığını yakaldım, br başka kişinin maille teklif sürekli teklifler ettiğini, telefonunda bir kızın kendisini acındırarak eşimi kandırmaya çalıştığını felan. bunu eşime güvenmediğimden değil etraftaki kadınalra güvenmediğimden yaptım hep. çünkü ne kadar hayrı da dese kadınlar vezgeçmiyorlardı. bence sen bir daha aramamasını söylemen gerekiyor hatta eşin hattını değiştirsin. yuva yıkan sebeplerdendir bunu unutma kontrol sende olmalı her zaman

Hiç hoş değil 7 yıllık evli bir erkeğin hala buna müsade etmesi...
Güven sarsılması çok kötü, malesef kolay kolay yerine gelmiyor...
Burnu sürtülmeden affetme...

ay şu erkekleri hiç ama hiç anlamıyorum. yani anlamak için illaki testesteronum olmasına gerek yokkiiiiiiiiii beynen anlamak mümkün değil...
nedir bu yılda bir arayan arkadaşlar paniklemeler... hepsimi böyle bunların ya... biz yapsak kıyameti koparırlar kendilerine geldimi çok normal bunlar...
Bu durum benim başıma gelse kıyameti koparırım ya..
eski olsa doğumgününü hatırlayacak kadar çokmu özel biriymiş..
sinir bozucu bi durum...:47:

Tamam eşinin yalan söylemesi hoş değil ama ne biliyorsunuz belki de o kız eşine karşı ilgilidir.
Eşi belki arama sorma dememiş orda haksız evet.Ama aralarında bişey olacağını kesinleştirmez bu.

Konuş eşinle.Arasın senin yanında,beni artık aramanı istemiyorum.Eşim de ben de rahatsız olduk desin.
Telefona erkek ismiyle kaydetmesinin nedeni sizin kıskançlığınız olabilir mi?Arar da eşim yanlış anlar belki diye değiştirmiş olabilir mi acaba ne biliyim :44:

neyse dün akşam karşıma aldım eşimi ve konuştuk....o kadar büyük şeyin üzerine yemin etti sadece geçen yıl aramış...birde bu yıl işte sadece o dedi...zaten eski kız arkadaşı değilmiş....yanımda aradı birdaha beni arama dedi kapattı....ya nasıl diyeyim benim eşim çok iyi niyetli hep etrafındakileride kendi gibi sanıyor....ben kendisine zamanın. ortamın kötülüğünden bahsediyorum....ama neyse inşllh bundan sonra bir sorun çıkmaz arkadaşlar...

neyse dün akşam karşıma aldım eşimi ve konuştuk....o kadar büyük şeyin üzerine yemin etti sadece geçen yıl aramış...birde bu yıl işte sadece o dedi...zaten eski kız arkadaşı değilmiş....yanımda aradı birdaha beni arama dedi kapattı....ya nasıl diyeyim benim eşim çok iyi niyetli hep etrafındakileride kendi gibi sanıyor....ben kendisine zamanın. ortamın kötülüğünden bahsediyorum....ama neyse inşllh bundan sonra bir sorun çıkmaz arkadaşlar...

bakma sen bazı kadınlar erkeklerden beter :47:
ne var sanki evli adamı arıyosun hayret bişey.

neyse tatlıya bağlanmış gözün aydın :48:

Bu konuyu eşimle çok konuştuk aslında benimde kafam karışık, söylediği şu. erkek eşini aldatmaz çünkü erkek için aldatmak diye bir kavram yoktur. düşünsene erkeğin küfürü dahi cinsellik içerir. en kin duyduğu kişiyle dahi birlikte olmayı düşünür. doğamıza aykırı davranmamızı bekliyorsunuz erkek çiçek almayı vb. işleri bilmez normalde bunlar kadınların öğretileridir diyor.uygun ortam ve partner bulan hemen her erkek birlikte olur yani kadın düşüncesine göre aldatır diyor. benim eşim yapmaz vb. sadece kadının kendisini aldatmasıdır diyor.Bu nasıl bir beyindir anlamıyorum. Gerek çevreme bakınca gerek düşününcede çokta haksız olmadığını gözlemliyorum. Sanırım buda bize sürekli çevreyi kollamak görevini veriyor ki uygun ortam yaratılmamış olsun. zaten yapıyoruz sanki ne dersiniz? sanırım fazla büyütmeden kontrol altında tutmak yararlı olacak. bence önce 118 de kaydınız varmı onu gözden geçir yoksa o zaman numarayı nereden bulduğunu araştır derim ama buna kafa yorup durmak senide eşinide yoracaktır baskı yaptıkça farklı yalanlarla karşılaşacaksın buda ipleri daha çok gerecektir. eşinle mutluysan boş ver tadını çıkar derim. gereksiz gerginliğe gerekyok bence.

Back
X