• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenim sarsıldı

mavibeyazu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2025
16
-48
1
26
herkese merhaba içtenlikle bana yardımcı olur musunuz? Erkek arkadaşımla güzel giden bi ilişkimiz var bu zamana kadar bir sorun yaşamadık hiçbir tereddütüm olmadı. Konuya geleyim arada sırada yakın erkek arkadaşıyla PUBG oynuyorlardı bende istemedim ortamı sevmediğim için her neyse ben böyle diyince tamam oynamıyorum dedi hatta sildim falan dedi bugün telefonda konuşurken arkadası yanındaydı oyun sesi geldi ben oynamıyorum o oynuyor dedi bende şüphelendim adını soyadını girince hesabı çıktı ve ikisi bir iki el oynamış baktım kız falan yok hep erkekler var ama benim güvenim sarsıldı akşam buluşacağız ve yüzüne karşı konuşmayı düşünüyorum nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz

canım bence bunaltma bırak oynasın ne olacak. sadece kısıtlama koy mesela sadece arkadaşıyla oynasın yabancı almasınlar aralarına. benim eşim de bekarken oynardı oynama demek yerine girdim ben de oynadım onla😂 artık yalvarıyor gel beraber oynayalım diye gir kendin oyna diyorum

Belirli bir yaştan sonra oyun oynayan erkeklerin sağlıklı bir birey olduğunu düşünmüyorum. Çalışmıyor musunuz yorulmuyor musunuz da oyun oynuyorsunız

herkese merhaba içtenlikle bana yardımcı olur musunuz? Erkek arkadaşımla güzel giden bi ilişkimiz var bu zamana kadar bir sorun yaşamadık hiçbir tereddütüm olmadı. Konuya geleyim arada sırada yakın erkek arkadaşıyla PUBG oynuyorlardı bende istemedim ortamı sevmediğim için her neyse ben böyle diyince tamam oynamıyorum dedi hatta sildim falan dedi bugün telefonda konuşurken arkadası yanındaydı oyun sesi geldi ben oynamıyorum o oynuyor dedi bende şüphelendim adını soyadını girince hesabı çıktı ve ikisi bir iki el oynamış baktım kız falan yok hep erkekler var ama benim güvenim sarsıldı akşam buluşacağız ve yüzüne karşı konuşmayı düşünüyorum nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz
Büyü mesela biraz ya ay adamın yerinde olsam ayrılırım gidersin ya bu ne böyle

canım bence bunaltma bırak oynasın ne olacak. sadece kısıtlama koy mesela sadece arkadaşıyla oynasın yabancı almasınlar aralarına. benim eşim de bekarken oynardı oynama demek yerine girdim ben de oynadım onla😂 artık yalvarıyor gel beraber oynayalım diye gir kendin oyna diyorum
Konu bana sildim deyip yalan söylemesi aslında

Erkek arkadaşının yerinde olsam ; sen kavga çıkarma söylenip mod düşürme gibi gibi nedenlerle yalan söylemek yerine, "mavibeyazsu'cum bu benım kendime ayırdığım alanım ve karışmanı istemiyorum"derdim. Siz de herhangi bir şey hakkında" yasak "koymadan önce bir düşünün bu benim haddime mi ? Ben annesi miyim , benim için sildi egosu olmasa da olur.

Konu bana yalan söylemesi sildim deyip
Ama sen adamı yalan söylemeye sürüklüyorsun. Silmem dese kavga çıkaracaksın. Bu kadar sık boğaz edersen adamı yalana itersin. Ben de PUBG oynuyorum nasıl bir ortam var sanıyorsunuz ki? Benim zevk aldığım şeylerden biri oyun oynamaktır. Erkek arkadaşım buna karşı çıksa vereceğim cevap çok nettir. Karşındaki insan senin sevgilin. Kölen değil. Bence sen bütün gün başı boş evde oturuyorsun işin gücün yok neye saracağını bilemediğin için sevgiline sarıp duruyorsun.

kız çok saçma konu oynasın nolcak

bacım erkek ya erkek dürüstümü var bunların o yüzden belki güvenin kırıldığı için konuşabilirsin ama bi oyun için bu kadar büyütme bence
Evet güvenim kırıldığı için konuşacağım zaten teşekkür ederim

Ama sen adamı yalan söylemeye sürüklüyorsun. Silmem dese kavga çıkaracaksın. Bu kadar sık boğaz edersen adamı yalana itersin. Ben de PUBG oynuyorum nasıl bir ortam var sanıyorsunuz ki? Benim zevk aldığım şeylerden biri oyun oynamaktır. Erkek arkadaşım buna karşı çıksa vereceğim cevap çok nettir. Karşındaki insan senin sevgilin. Kölen değil. Bence sen bütün gün başı boş evde oturuyorsun işin gücün yok neye saracağını bilemediğin için sevgiline sarıp duruyorsun.
Eğitim kurumunda Müdür olarak çalışıyorum bütün gün evde oturmuyorum merak etme

Kızım hastaysan git doktora tedavi ol.
Oyun oynamasına karışamazsın. İlişki, flört vs dediğiniz bu değil zaten..
Sanki adam köprü altında kadın satıyor muamelesi nedir yahu.
Birde akşama gidip hesap soracakmış yüzüne vuracakmış.
Adamın aklı varsa ayrılır senden.

Kızım hastaysan git doktora tedavi ol.
Oyun oynamasına karışamazsın. İlişki, flört vs dediğiniz bu değil zaten..
Sanki adam köprü altında kadın satıyor muamelesi nedir yahu.
Birde akşama gidip hesap soracakmış yüzüne vuracakmış.
Adamın aklı varsa ayrılır senden.
O zaman bana oynamıyorum demicekti yalan konuşmayacaktı düzgünce oynuyorum deseydi zaten konu kapanırdı yalana başvurmasına tepkim

Konu bana sildim deyip yalan söylemesi aslında

Çünkü ne yardan ne serden vazgeçebiliyor. Bunaltıyorsun çok. Oyun ya. Eğer güvenmiyorsan ki güvenmiyorsun bu ilişkide olmanın anlamı ne? Adama 5 yaşında çocuk gibi davranırsan o da sanki sen annesiymişsin gibi saklar. O da ayrı mesele de neyse.

Back
X