Sen, sevgilinin oyun oynamasına değil, oyunda kızla oynamasına takılmışsın ve zaten güven sorunu varmış. Bekarken ben de bir kaç oyun oynadım ama fanatik derecede değil şu an isimleri bile aklıma gelmiyor boşluk varsa öylesine girerdim ama kimseyle aşna fişne yapmadım. Zaten oyunda aşk aramaya girmemiştim. Bildiğin oyun konuşmaları oluyordu yani. Adamlar evliymiş, sevgilisi varmış vs. Sorduğumu bilmem oyun oynadığım kişinin özel hayatı, gerçekten kim olduğu çok umrumda değildi. Zaten öyle aşırı takılan bir tip değildim.
Bunun dışında şimdilerde asker ve polisler o oyunu farklı amaçla kullanıyor bunu biliyorum çevremde aldatılma hikayeleri duydum ama bununda oraya giren kızla alakası yok sevgilin güvensiz biriyse her türlü yapar yani.
Adam sadece oyun oynuyorsa bu kadar darlamayın güvenmiyorsanız devam etmeyin ilişkinize çünkü hiç bir kadın sevgilinizin gönlü yoksa onu ayartamaz. Eşim mesela bazen online okey oynar zaten çok zamanı olan birisi değil masaya bir kadın oturduysa buna takılmam hiç aklıma bile gelmedi elinde o kadar imkan varken oyuna kadar düştüyse sorun oynadığı kadında değil eşimdedir. Kimle oynuyorun peşine düşmüşsem o adamla evli olmamam lazım.