kızlar biriyle tanıştım ve yemeğe çıktık....birbirimizi tanıma ve ileriye dönük bir tanışmaydı bu....o gün gayet güzel geçti hatta annemle tanıştı kahve içtiler...anneme niyetinin ciddi olduğunu ve beni tanımak istediğini söyledi....biz 15 gün kadar konuştuk daha sonra bu benim facemi biliyordu hatta kullanmadığımı da biliyordu...oraya ilişkisi var yaptı ...ok dedim ama 5 arkadaşı var ve benim erkek arkadaşlarımı kuzenlerimi erkek olan herkesi sildi ordan....fotomuz vardı beraber onu eklemiş....sora konuştukça buna olan güvenim azalmaya başladı....yalan demeyim ama insan hisseder yaaa....araya soğukluk girdi tartışmalar filan derken sen git uyuma yeme içme benim face msn hackle...sora bana kendimi öldüreceğim bilmem ne muhabbetleri yaptı....birde ağlıyor ki ben ağlayan erkeklerden nefret ederim....bi 15 günde öle gitti nadir konuşmalarla...sora bana internet olmasın hayatımızda face filan dedi ..olur dedim....bana da söz verdi...1 hafta sonra kuzenime söyledim şu adresi araştır....bilmediğim başka facelerden yazışmalar yapıomuş beyefendi....ee hani bana söz vermiştin bu ne dedim..benim herşeyime karışıodun....ben fırtına kopardım ve ne tel görüşmesi ne arama ne sorma bitti....bana şimdi mesaj atıoo seni seviyom sen benim kadınımsın filan...eee be adam sen şimdiden bölesin yemediğin halt yok evlensek neler yaparsın dedim...ki ben hayatı boyunca benim hiç kimse msn facem hacklemedi bu psikopatlık nedir...o kdr canımı sıktıki..gel desem kapımda nöbet tutacak....ben bunu napayım kızlar yaaa...hiç güven vermiooo... yalanda söledi gördüğünüz üzre..ne hakaretler ettim....cvp ver sorularıma dedim hep sessiz kaldı bir cümle bile sölemedi...sen kafanda uyduruosun kendin yazıp oynuosun dedi bana....çok itici geliyor...sizler ne diyorsunuz....
uzak duruyorum zaten. teline cvp vermiyorum msn konuşmuyorum...mesajlarına cvp vermiyorum
umarım kapıma dikilmez konuşcaz dieee:)))
Kapina dayanirsa açik açik soylersin. Biz uyusmuyoruz ben devam etmek istemiyorum dersin. Hatta dayanmasina gerek yok
msj telefon $u bu sekilde israrci oldugunda soylemelisin, aksi halde naz yaptigin dusunebilir. Erkekler bayilirlar
kadinlarin naz yaptiklarini dusunmeye...
kendin söylemişsin işte bacım itici geliyor diye.. ömür gecırılecek bu adamla
itici gelen biri bu kadar güven sarstıktan sonra çekici gelebilir mi ? bu erkeklerde ki özgüven patlaması nedir böyle yaaa
az önce mesaj attı " ben aşkımı çok özledim ama " yazmış....cevap vermeeemm..evt devam ediyorrr...
birde terazi burcu o....böle ne bilim şiirler filan yazıo kitap çıkarıomuş beyefendi...facede bi sürü yazısı var...
bana senin için ölürüm diyen adam facede kimse için ölmeye değmez yazıoo.....:) allahım yarabbimm ne tür insanlar var yaaa
gel de güven.....nerde o sevgin nerde o aşkın:) bu ne perhiz bu ne lahana turşusu....ben ne ifade ediyorum sana demişti....bana
şüphe güvensizlik ifade ediosun demiştim...şu an tek sölediği şey herşeyi unut seni sevdiğimi unutma cümlesi...iiide sevgi tek başına insanı
mutlu etmeye yetmiyorrr......güven saygı olmayınca olmuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?