Güvenim yıkıldı bir kere...Sİzce?

uzak duruyorum zaten. teline cvp vermiyorum msn konuşmuyorum...mesajlarına cvp vermiyorum
umarım kapıma dikilmez konuşcaz dieee:)))

Itici geliyor, yalanini yakaladin, sevmedigin ozellikleri var o zaman yol ver gitsin kardes, agrisiz basini agritma...

uzak duruyorum zaten. teline cvp vermiyorum msn konuşmuyorum...mesajlarına cvp vermiyorum
umarım kapıma dikilmez konuşcaz dieee:)))

Kapina dayanirsa açik açik soylersin. Biz uyusmuyoruz ben devam etmek istemiyorum dersin. Hatta dayanmasina gerek yok
msj telefon $u bu sekilde israrci oldugunda soylemelisin, aksi halde naz yaptigin dusunebilir. Erkekler bayilirlar
kadinlarin naz yaptiklarini dusunmeye...

evt haklısın...umarım bunlara gerek kalmadan sessiz sedasız bu iş biter...

kendin söylemişsin işte bacım itici geliyor diye.. ömür gecırılecek bu adamla itici gelen biri bu kadar güven sarstıktan sonra çekici gelebilir mi ? bu erkeklerde ki özgüven patlaması nedir böyle yaaa

kendin söylemişsin işte bacım itici geliyor diye.. ömür gecırılecek bu adamla
itici gelen biri bu kadar güven sarstıktan sonra çekici gelebilir mi ? bu erkeklerde ki özgüven patlaması nedir böyle yaaa

evet samyelicim...güven sarsılınca şüpheyle yürümezki...düşünemiyorum bile..erkeklerden neden böle...
anlamıyorum illa hayatlarını çoğul yaşamak zorundalar mı... niye yalan sölerlerki...beyefendi benim msn face hackledi
kendisinin başka facesi ve orda yazışmalarını yakalıyorum bu ne diyorum cvp yok....bunla ömür mü geçer allasen...

o kadar basıtkı canım senın msn ve face hackleyerek kendını bır nevı garanti altına alıyor... sweety bu sayede benım ne halt yedıgımı göremez diye kendını kızlardan zekı sanan bir tipik bir uyanık abidesi .. baktı senın ıyı nıyetını gordu bir elınde senı tutmak ısteyıp bir taraftanda yeni ufuklara yelken acayım dedı bence ... bu erkeklere rahat batıyor...

canım benim eşimde böyledir kıskancın teki ve ben şuan evliyim inan ki yürümüyor böyle.. bence ayrılmalısın ..

kesinlikle uzak dur derim..bırak 34, 20 yaşında biri bile bu hareketleri yapmaz, belli ki karaktersiz biri..Böyle insanlar gerçekten midemi bulandırıyor ne hakla başkasının msnsini hacklersin üstüne birde inkarlar tabi asla kabul etmezler hatta yeminler var böyle psikopatlar bende çok yaşadım en iyisi uzak durmak eminim devam edersen şimdi olmasa bile ileride tiksineceksin yol yakınken bence vazgeç huylu huyundan vazgeçmez o devam edecek kesin...

hayır olesya tabiki cvp yazmadım...bunun üstüne gece 3:30 ve saat 5 te aramış 2 kez:) az önce yine aşkıımmm diye bi msj geldi
yine cvp yazmıcam...tabi böle böle ne zamana kdr gider ne zaman bırakır bilemiyorum.....

birde terazi burcu o....böle ne bilim şiirler filan yazıo kitap çıkarıomuş beyefendi...facede bi sürü yazısı var...
bana senin için ölürüm diyen adam facede kimse için ölmeye değmez yazıoo.....:) allahım yarabbimm ne tür insanlar var yaaa
gel de güven.....nerde o sevgin nerde o aşkın:) bu ne perhiz bu ne lahana turşusu....ben ne ifade ediyorum sana demişti....bana
şüphe güvensizlik ifade ediosun demiştim...şu an tek sölediği şey herşeyi unut seni sevdiğimi unutma cümlesi...iiide sevgi tek başına insanı
mutlu etmeye yetmiyorrr......güven saygı olmayınca olmuyor....

sweety iliski baslayali sanirim uzun bir zaman olmadi ve bu kisa zaman içerisinde sana bu sevgi sozlerini
soyledi... iste bu bana hiç samimi gelmiyor. Erkekler ya duyduklari her heyecani sevgi ve ask zannedip aldaniyorlar ya da karsilarindakini aldatiyorlar. Güven iliskinin ilk temel tasi, saygi sevgi $u bu hep guvenin uzerine insaa olabilecek seyler güvensizlik varsa digerlerinin çokmesi anlik birsey... Canim bence açikca konussan da rahatlasan... herseye ragmen kaybetme korkusu tasiyor musun? yoksa gitse rahat mi edeceksin... bence bir an once netlestir, neticeye bagla ki rahat olasin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…