senin facende ekli olan kuzenlerini felan mı sildi sende izinmi verdin. niye boyle herşeye evet diyosunuz anlayamıyorum niye hemen erkek arkadaşınızın dediğini yapıyosunuz ne hakkı var kuzenlerinizi silmeye
sen kaç yaşındasın, babanla tanıştımı bu şahıs
ben 27 yaşındayım..babam böyle biri olduğunu tanıştığımı söyledim ve bana çık gez dolaş kafana uyuyosa bakarız dedi....
babamın o psikopatın yaptıklarından haberi yok ...annem biliyor annemde çıldırdı zaten....annem babama demiş o çocuk
dengesiz hareketleri hoşuma gitmedi sweety de istemiyor demiş...konuşmuyorlar demiş...
34 yaşında evt çok çocukça....
Bende vardı bi tane. Teklifini kabul edeyim diye ev telini binlerce kez çaldırıp kapatmalar, mail adresimi hacklemeler, kendimi intihar edicem demelerAman aman aman uzak dur...
ben 27 yaşındayım..babam böyle biri olduğunu tanıştığımı söyledim ve bana çık gez dolaş kafana uyuyosa bakarız dedi....
babamın o psikopatın yaptıklarından haberi yok ...annem biliyor annemde çıldırdı zaten....annem babama demiş o çocuk
dengesiz hareketleri hoşuma gitmedi sweety de istemiyor demiş...konuşmuyorlar demiş...
Babanızın tanışalım demesini beklerdim.
İyi ki akıllı bir anneniz var
sonunda kurtulabildin mi ondan...
Evet, sevcılığı şikayet ettiğimi söyledim daha ses seda çıkmadı. Şikayet etmemiştim ama devam etseydi edecektim.
itici geldiğine göre kararını vermiş olmalısın.[/QUOTiyi akşamlar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?