Guvenli alisveris e-eczane bilen lutfen yardim

kortizol

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
215
50
298
Samsun
Kizlar kozmela.com ve dermoeczanem.com dan alisveris yapiyorum ve orjinal urunler sorunsuz geliyor. Lilakutu.com da oyle ama cok indirime girmiyor. Biraz baktim bikac site buldum ama haklarinda bisi bulamadim. Farmareyon.com ve devvitrin.com nasil? Onlarin fiyati uygun cunku.
Eczanemizde.com da uygun ama zon zamanlarda o site hakkinda pek olumlu yorum okumadim. Son zamanlarda alisveris yapanlar yardimci olabilirler mi ozellikle devvitrin.com ve farmareyon.com hakkind?

Çok bilinmedik onlar.Eczanemizde.com iyi ve indirimde.dermobakım.com dermoeczanem.com

Çok bilinmedik onlar.Eczanemizde.com iyi ve indirimde.dermobakım.com dermoeczanem.com
Eczanemizde.com icin sikayetvar da cok kotu seyler okudum. Bir de eksisozlukte. Kapida odeme de yokmus. O yuzden ordan endiseliyim. Ama devvitrin cok ucuzdu. Bir sirketlermis oncelikle. Ve kapida odeme var. Ama urunler orjinal gelir mi yorum bulamadim hic...

Ecza
Eczanemizde.com icin sikayetvar da cok kotu seyler okudum. Bir de eksisozlukte. Kapida odeme de yokmus. O yuzden ordan endiseliyim. Ama devvitrin cok ucuzdu. Bir sirketlermis oncelikle. Ve kapida odeme var. Ama urunler orjinal gelir mi yorum bulamadim hic...
Eczanemizde.com hem indirimli hrm güvenilir.kredi kartını kullan.Diğerine bulaşma bence

Back
X