• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guvenligimiz kalmadi. Yok, sifir, zilch.

TVsi olmayan vatandaslar icin :

Butun Avrupa ayakta, kimsenin uslubuyla muslubuyla ugrasilmasi gereken bir zamanda degiliz.

ASlında dünyada neler oluyor herkes biliyor. Herkesin cebinde bile TV var artık. Ha sen farklı yabancı bir kanal göndermişsin link olarak ama zaten Türkiye'de en az 10-15 yerli kanal var. İnsanın haber müptelası olmasına gerek kalmadan dünyadan haberdar olabilir.
IŞID bugün İspanya'ya kadar uzanabiliyorsa dünyanın evrilmesiyle, değişmesiyle ilgili bir sorun var. Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz ki herkes sizi mimlemiş gibi.

Terör yanibasiniziniza gelince farkettiniz di mi bütün bunları oysa biz terörle burun buruna yaşıyoruz, amacım kırmak değil ama azicikta siz empati yapın bizde kalmadı zira. (Oh olsun demiyorum elbette allah yardımcımız olsun ama az daha uygun dilli bizi de anlayabilen bir yazım diliniz olsaydı daha ılımlı yazabilirdim ) bu arada keşke sizin yerinizde olsaydım

Terör yanibasiniziniza gelince farkettiniz di mi bütün bunları oysa biz terörle burun buruna yaşıyoruz, amacım kırmak değil ama azicikta siz empati yapın bizde kalmadı zira. (Oh olsun demiyorum elbette allah yardımcımız olsun ama az daha uygun dilli bizi de anlayabilen bir yazım diliniz olsaydı daha ılımlı yazabilirdim ) bu arada keşke sizin yerinizde olsaydım

Biz kimiz anlamadim, benim insanlarim Turkiye'de?? ???Ankaranin, Istanbulun gobeginde olan bir sey nasil beni etkilemez saatlerce skypetan aramadik insan kalmiyor. siz insaninizi canli gorunce rahatliyorsunuz ben her gun goremedigim insanlarimin haberini bir kulustur bilgisayardan ya ulasabilirsem telefondan alabiliyorum... Benim yazdigimi nasil okuduysaniz artik...

Bi anlamadiniz gitti bu siddet olayinin siniri yok artik , her yerdeler. hayatimiz zehir oldu. Burada orada diye bir sey yok...

ben artık duyarsızlaştım
şehitlere üzülemiyorum bile!
çünkü bu ülkede herşey 2 günde unutuluyor
daha geçen gün olmadı mı ankarada intihar saldırısı?
yüzü aşkın insanımız ölmedi mi?
bu ölüme bile sevinenler vardı şu ülkede.
malesef insanımız kendi ülkesinde de avrupa ülkelerinde de 2. sınıf vatandaş
o kadar ülke varken gele gele şu ülkede dünyaya geldiğime inanamıyorum :/
yurtdışına gitsek potansiyel suçluyuz zaten.

Evet yani basimiza gelince fark ettik. Ne bicim insanlarsiniz siz? Gercekten, oh olsun demiyorumda demissin ya, resmen oh olsun diyosun

Ben sizin yerinize duyarli olacagim, sizin olamayacaginiz kadar.
Dun gece hic uyumadim. Fransa, Turkiye Amerika arasi vizir vizir haberlesiyorduk herkes Ok mi diye.
Bakin buradan tek kisi bile Paristeki arkadaslariniz/akrabaniz iyidir umarim demedi.

. Ben de aynı şeyi düşünüyorum , ne biçim insanlarsiniz siz
Ben hic bir sekilde, sizde gorun, sizde anlayin gibi bi yazi yazmadim. Benim turkiyede butun akrabalarim yasiyor. Teroru hic kimsenin yasamasini istemem, sizde gorun ne oldugunu demem sizin yazdiginiz gibi. Dun parisde sokakda yuruyen, kafelerde oturan kac kisi olduruldu, nasil bu sekilde konusabiliyorsunuz anlamiyorum

Ben sizin yerinize duyarli olacagim, sizin olamayacaginiz kadar.
Dun gece hic uyumadim. Fransa, Turkiye Amerika arasi vizir vizir haberlesiyorduk herkes Ok mi diye.
Bakin buradan tek kisi bile Paristeki arkadaslariniz/akrabaniz iyidir umarim demedi.
Yani farkında değilsin belki bir kavganın içinde gibisin.
Her konuda tavrın aynı mı bilemiyorum daha önce rastgelmedim sana ama son derece agrasif yazıyorsun.
Zaten haber topiklerinde bu konu detaylıca tartışılıyor.

Ben hic bir sekilde, sizde gorun, sizde anlayin gibi bi yazi yazmadim. Benim turkiyede butun akrabalarim yasiyor. Teroru hic kimsenin yasamasini istemem, sizde gorun ne oldugunu demem sizin yazdiginiz gibi. Dun parisde sokakda yuruyen, kafelerde oturan kac kisi olduruldu, nasil bu sekilde konusabiliyorsunuz anlamiyorum

Tam ustune bastiniz, ben de iste bu tur duyarsizliktan bahsedince hemen satasmaya ve uslubu suclamaya basladilar.
Yazilara bakarsaniz birkaci da utanmadan beni sorguya cekmeye kalkti. Gestapo kesildi bazilari.

Şu Avrupalı Devletler geçmişte bizim buraları nasıl karıştırırız diye el birliği yaparken, mezhep çatışmalarını fişeklerken, PKK, ona buna silah sağlar bir gün nereden bilsinler ki aynı tehlikeli sular başlarına bela olacak.

Kim doğurdu bu örgütleri, kim besledi, kim silah temin etti??

Son gelismeler: Arkadasim is yerine telefon etmis, patron gelmeyin demis. Kendi cok korkuyor. Sokaklarda askerler, her yerde arama var. Sinirlar kapatilmis.

Yoredeki onlarca hastane kapasite asan miktarda yarali dolu, sanirim 200den fazla yarali var. Maalesef 128 kesinlesmis olum var.
Le Pen in harakete gecip acitasyona sebep olacagindan bahsediliyor. Asiri sagci saldirilari bekleniyormus.

Şu Avrupalı Devletler geçmişte bizim buraları nasıl karıştırırız diye el birliği yaparken, mezhep çatışmalarını fişeklerken, PKK, ona buna silah sağlar bir gün nereden bilsinler ki aynı tehlikeli sular başlarına bela olacak.

Kim doğurdu bu örgütleri, kim besledi, kim silah temin etti??
Ağzına sağlık, yıllarımız bir PKK beslemesine gitti, açıklanamayan şehit sayıları, hamile eşine Ayva alan şehidimiz, üniversitelerde PKK Tarafından şehit edilenler, Türkiye üzerinde Görünmeyen bir Paylaşım bıktık artık Üzerimizde oynanan orta Doğu projesinden...

Oh olsun demiyorum yazdım, allah yardımcımız olsun yazdım, sizin yerinizde bile olmak istediğimi yazdım ama goruyorumki anladığıniz sizin anlamak istediklerinizle sınırlı o yüzden kendinize iyi bakın umarım bir daha yasamazsiniz bu olayları allaha emanet olun

Pariste tum umumi binalar, okullar, muzeler, spor merkezleri her yer.. pazarlar marketler klupler her yer kapatilmis.

biz memleket olarak ankara saldırısını bile bir kaç haftada unutmuşuz belli.
konuyu siyasallaştıranlar var ılgısı yok bu konu londra saldırısından sonra açılmış. konu sahıbı geçmiş olsun bu arada.
yorumları okuyunca kusura bakmayın ıkı yuzlulukten tıksındım. hangı ara bu kadar ölumu kabullendık de baskasının korkusunu acısını tepkısını anlayamayacak duruma geldik. yazık.

Back
X