Güvenlik kamerası hakkıda

Zeynep2061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
10
0
36
28
Merhaba arkadaşlar bi konu haklında fikir almak istiyorum.Karşi komsum kapnın önüne kamera taktırdı sesli selerimizi laydedenilen dönemebilen cok rahatsız oluyorum özel hakkıma giriyo zaten her katımızda kamera var sessiz normal düz bunşar telefonda izliyolar bizi nereye şikayet edebilirim bunları

Kendi kapısına taktırmış aslında bir şey yapamazsın. Aksine, sende de bir çalınma vs durumu olsa kullanırsın bile. Kapıda ne kadar ne sohbetin olabilir ki bence kendine sıkıntı etme

Kendi kapısına taktırmış aslında bir şey yapamazsın. Aksine, sende de bir çalınma vs durumu olsa kullanırsın bile. Kapıda ne kadar ne sohbetin olabilir ki bence kendine sıkıntı e

Kendi kapısına taktırmış aslında bir şey yapamazsın. Aksine, sende de bir çalınma vs durumu olsa kullanırsın bile. Kapıda ne kadar ne sohbetin olabilir ki bence kendine sıkıntı etme
Zaten her katımızda var kamera o benle konısmuyo bana gelen kişileride çekemiyo acıp izşicek kendilerine özel taktıkları için bu kadar sinirleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…