- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Cok sevindim hocam,benimki ilac kullanmayı gerektirecek seviyede değil,çoğu zaman kaygimi yonetebiliyorum.Merak etmeyin ben de atanmış bir öğretmenim ve güvenlik soruşturması geçirmeden önce 2 yıl kadar psikiyatri gidip ilac kullanmıştım, hatta güvenlik soruşturmasından 2 3 Ay önce kontrole gitmiştim doktora. Anksiyeteydi teşhisim. Hic bir sıkıntı olmuyor. Ben de sorun olur diye çok korktum ama sizi temin ederim, anksiyete sıkıntısı herhangi bir olumsuzluk yaratmaz güvenlik soruşturmasında.
Çok sukur ileri derece anksiyetem yok,sadece arada beni zorluyor bu durum.Yaratmaz ama bazı şartlar saklıdır.
Yani nezle için doktora nasıl gidiyorsaniz psikoloğu da o şekilde değerlendirmeniz gerekiyor.
Buradaki ayrım ise soz konusu hastalığın görevin devamliligini ve sürekli yapılmasıni engel teşkil edecek bir durumda ise problem oluyor.
Eğer durum bu şekildeyse yaratır.
Hocam siz devlet Hastanesi'ne mi gittiniz ?Merak etmeyin ben de atanmış bir öğretmenim ve güvenlik soruşturması geçirmeden önce 2 yıl kadar psikiyatri gidip ilac kullanmıştım, hatta güvenlik soruşturmasından 2 3 Ay önce kontrole gitmiştim doktora. Anksiyeteydi teşhisim. Hic bir sıkıntı olmuyor. Ben de sorun olur diye çok korktum ama sizi temin ederim, anksiyete sıkıntısı herhangi bir olumsuzluk yaratmaz güvenlik soruşturmasında.
Hocam güvenlik soruşturması açısından sordum yoksa müdürlerin vs.sorun yapacağını ben de sanmıyorum.Sorun yaratmaz. Ağır psikolojik vaka değilseniz ne sorun olacak ki?
Öğretmenim ve uzun süre psikiyatriste gittim. Müdürüm de biliyordu. Hiç sorun yaşamadım.
Soruşturmada da sorun olmaz. Soran olursa "Sınav kaygısı için gittim" dersiniz ki sormazlar bile.Hocam güvenlik soruşturması açısından sordum yoksa müdürlerin vs.sorun yapacağını ben de sanmıyorum.
Güvenlik soruşturmasında sağlıkla ilgili kayıtlara da bakılıyordu diye düşünüyorum,ondan acaba sorun olur mu diye düşündüm.Adı üzerinde güvenlik soruşturması değil mi? Sizin çeşitli siyasi yapılanmalarla ilgiliniz olup olmadığı, adli siciliniz incelenmiyor mu? Psikiyatriyle ilgisi ne ben pek anlayamadım. Sağlık açısından sanırım hala heyet raporu isteniyordur. Sizin durumunuzun da buna engel bir yanı yok bence.
Ben her kurumdaki işleyişten emin olmamakla birlikte, darbeden sonra en azından kendi kurumumuzun mit, emniyet ve savcılıkla soruşturma yürüttüğünü duydum. Sağlıkla ilgili herhangi bir bilgi edinmedim ama. Bir yakınım konu sahibinden çok daha ağır süreçlere ve hatta aylarca hastanede yatmış olmasına rağmen alındı işe. İşe başladıktan sonra bile tekrar nüksetti, aday memurdu kendisi ama hiç sorun olmadı. Devletin soruşturduğu şey başka bence.Güvenlik soruşturmasında sağlıkla ilgili kayıtlara da bakılıyordu diye düşünüyorum,ondan acaba sorun olur mu diye düşündüm.
Çok teşekkür ederim,içim rahatladıBen her kurumdaki işleyişten emin olmamakla birlikte, darbeden sonra en azından kendi kurumumuzun mit, emniyet ve savcılıkla soruşturma yürüttüğünü duydum. Sağlıkla ilgili herhangi bir bilgi edinmedim ama. Bir yakınım konu sahibinden çok daha ağır süreçlere ve hatta aylarca hastanede yatmış olmasına rağmen alındı işe. İşe başladıktan sonra bile tekrar nüksetti, aday memurdu kendisi ama hiç sorun olmadı. Devletin soruşturduğu şey başka bence.
Siz konu sahibiymişsiniz zaten şimdi fark ettim :) Hiç endişe etmeyin bunlarla ilgili. En yakın zamanda kendiniz için terapilerinize başlayın. Gönlünüzce olsun her şey :)Çok teşekkür ederim,içim rahatladı
Evet 2 yıl kadar devlet hastanesinde kontrole giderek tedavi görmüştüm. Hic biiir şey olmadı, merak etmeyin:)Hocam siz devlet Hastanesi'ne mi gittiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?