Ya canim o kadar gerildim ki bu olaya bir suru sinavdan gecti mulakat saglik desen gatadan 10 gun ugrasarak 13 bolume muayene olarak raporunuda aldi cok mutluyduk bir an aklina geldi bi olay ki benim aklima gelmemisti bu kadar mutlu olduk uzulmek istemiyoruz nere bakiolar bilemiyorumdaHakim suçsuz bulmuş, Polise noluyo?
Ayrıca güvenlik soruşturmasıda öyle şeylere bakmazlar, rahat olun.
ARAŞTIRILACAK HUSUSLAR
a)Kimlik kontrolü, kimlik kayıtlarının dogruluk derecesi, uyruklugu, geçmiste yabanci bir devletin uyrukluguna girip girmedigi,
b)Kolluk kuvvetleri tarafından halen aranıp aranmadıgı, kolluk kuvvetlerinin ve istihbarat ünitelerinin arsivlerinde bilgiler bulunup bulunmadigi, adli sicil kaydının ve hakknda bir tahdidin olup olmadigi,
c)Yıkıcı faaliyetlerde bulunup bulunmadigi ve 5816 sayılı Atatürk Aleyhine islenen Suçlar Hakkinda Kanuna ve Atatürk ilke ve inkilaplarına aykırı davranıp davranmadıgı,
d)Seref ve haysiyetini ihlal edecek ve görevine yansıyacak sekilde kumara, uyusturucuya, içkiye, paraya ve aşırı bir sekilde menfaatine düskün olup olmadıgı, ahlak ve adaba aykırı davranıp davranmadigi,
e)Yabancılarla, özellikle hasım ve hasım olması muhtemel Devlet mensupları ve temsilcileriyle ilgili derecesinin iç yüzü ve nedeni,
f)Sır saklama yeteneginin olup olmadigi,
araştırılır.
Eşim de daha sevgiliyken kazanmıştı, çağrıldı da ben göndermemiştim o geldi bak aklıma şimdi. Ama o zamanlar ortalık çok karışıktı şimdiki gibi değildi.
Neyse, bu tür suçların önemi yok canım, yüz kızartıcı diye nitelendirilen suçlar var, onlardan birini işlememişse sorun olmaz.
Bu arada hayırlısı olur inşallah...
Tsk ediyorum canim :)Eşim de daha sevgiliyken kazanmıştı, çağrıldı da ben göndermemiştim o geldi bak aklıma şimdi. Ama o zamanlar ortalık çok karışıktı şimdiki gibi değildi.
Neyse, bu tür suçların önemi yok canım, yüz kızartıcı diye nitelendirilen suçlar var, onlardan birini işlememişse sorun olmaz.
Ya canim k.bakma telefondan yaziyorum alinti fazla oldu sana . Suan ortalik biraz durgun ve askeree geri donuste ozel sektorde is aramak cok zor olacakti boyle bir yol tercih ettik annem anneannem cevrem duydu simdi olmadi demekte cok zorumuza gidecek cokta istiyo birde babasi bilmeden cikmis araca koydular sanmis fark ettgimde cok gecti dediEşim de daha sevgiliyken kazanmıştı, çağrıldı da ben göndermemiştim o geldi bak aklıma şimdi. Ama o zamanlar ortalık çok karışıktı şimdiki gibi değildi.
Bide sucsuz oldugu ortaya cikip sicilde temiz olunca sorun olmaz diye dusundum cnm acikcasi cok tesekkur ediorum icim rahatladiOLMAZ ..YÜZ KIZARTICI SUÇ OLMASI LAZIM
Kizlar merhaba
Sevgilim gecen hafta uzman cavusluk sinavini kazandi gatadan saglik raporunu aldi suan guvenlik sorusturmasi kismindayiz sona geldik cokta istiyoruz bu isi. Babasi tir soforu 2 sene once calistigi sirket faturasiz yola cikarmis ve cevirmeye yakalandi . Dava acildi mahkemede sirketin suclu oldugu soforun sucunu olmadigi ortaya cikti . Mahkeme 5 yil icinde ayni olay gerceklesmezse ceza yok diye karar almislar . sicili temiz bu uzmanlik guvenlik sorusturmasinda sorun olur mu bu olay bizim aklimiza yeni geldi cok gerildik kizlar bu konuda bilgisi olan var mi
Gercekten mi allah sizden razi olsun bu isi cok kafamiza takmistikBabam da askeriyede kendisine sordum bir sorun olmaz dedi.. İcinizi ferah tutun...
Kizlar merhaba
Sevgilim gecen hafta uzman cavusluk sinavini kazandi gatadan saglik raporunu aldi suan guvenlik sorusturmasi kismindayiz sona geldik cokta istiyoruz bu isi. Babasi tir soforu 2 sene once calistigi sirket faturasiz yola cikarmis ve cevirmeye yakalandi . Dava acildi mahkemede sirketin suclu oldugu soforun sucunu olmadigi ortaya cikti . Mahkeme 5 yil icinde ayni olay gerceklesmezse ceza yok diye karar almislar . sicili temiz bu uzmanlik guvenlik sorusturmasinda sorun olur mu bu olay bizim aklimiza yeni geldi cok gerildik kizlar bu konuda bilgisi olan var mi
Ay sizinki cok fenaymis ama birinci derceye bakiolar kardesler anne baba guvenlik sorusturma evragi doldurduk orda oyleydi cok tsk canim benimEşimin de zıtısının zıtı bi tarla davasına karışmış (sonu cinayet) oda geldi benim eşime dokundu soruşturma yapılınca haberimiz oldu .. şükür bi engel olmadı yinede..
Evet suclu olmadigi kanitlandi bide eger gercekten suclu olsaydi kacakci damgasi yerdi iste o zaman skinti benceBundan bir şey çıkmaz merak etmeyin...terör, uyuşturucu örgüt vs. vs. suçlara bakılır, böyle bir şey sorun olmaz, yüz kızartıcı suç değil bişey değil kaldı ki zaten babasının suçu da yokmuş ki...
Gercekten:) Allah hepimizden razi olsun ya mahcup ettiniz beni..insallah mutlu haberi alirsiniz...Gercekten mi allah sizden razi olsun bu isi cok kafamiza takmistik
Evet suclu olmadigi kanitlandi bide eger gercekten suclu olsaydi kacakci damgasi yerdi iste o zaman skinti bence
Evet ya onuda yeni ogrendim hadi benim bi sorunum olsa o zaman ne olurBelki o zaman sıkıntı olurdu ama hüküm giymediğine göre sıkıntı yok..
Aynı soruşturmayı onunla evlenirken size de yapacaklar..emniyet ve tsk mensubu eşlerine yapılıyor.
Canim benim inan cok icten kalbimizden istiyoruz gecen hafta uyumadik gece saglik raporu bi bittse diyeGercekten:) Allah hepimizden razi olsun ya mahcup ettiniz beni..insallah mutlu haberi alirsiniz...
Evet ya onuda yeni ogrendim hadi benim bi sorunum olsa o zaman ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?