Guvenlik sorusturmasi

Benim bi arkadasimi sorusturmuslardi sanirim yeni hatirladim oda polisle evlendi tsk cnm benim

Allah gönlünüze göre versin.Hayırlısıysa olsun. Sorun olacağını sanmıyorum. Adliye sınavlarına girdim bende. Yüz kızartıcı suç olması gerekiyo. Siciline işlemiş.Siciline işlenmiş bişey yok ki babası yakalanmış suçlu olmadığına karar verilmiş.Rahat olun bişey çıkmaz inşallah. Güzel haberi yazın buraya bekliyoruz bu aralar çok duyar oldum uzmanlığı kazanları

Tesekkur ediyorum canim benim ins bizde guzel haberler bekliyoruz 1 aydir kisim kisim adaylari sinava cagirdilar o yuzden cok duydun bu aralar :)

Hepsi tamam da bu son maddede sır saklama yeteneğini nasıl araştırıyorlar ki?

Sen dert etme canim en zorlarini atlatmis bunda bir sey yok yuz kizartici suc olmadiktan sonra :)
Ya canim inan yok ama ben deli gibi korkuyorum birsey cikar diye anneme filan soylerim bide olmadi demek cok fena olur

canım benım eşimde uzman cavustu bız evlenınce bıraktı esıme sordum.... bı sorun olmaz gecer guvenlık sorusturmasını dedı ıcın rahat olsun..

kesinlikle olmaz diye düşünüyorum.

Olacağını düşünmüyorum, dilerim herşey gönlünüze göre olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…