- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Bayan arkadasima soyledigimde ben onu ger halukarda yanima getirirdim ama bi acik kaoi birakip tavir degistirdim dedi aklim almiyor inanilmaz sinirliyim ama gecmis gunlerin dostluk hatrina a bir erkek icin yaptigi tutuma bak demesin diye susuyorumİlişkilerin içine arkadaşların müdahil olması çok yanlış birşey. Belki aranızı düzeltmeye çalıştı kendince ama yinede çok yanlış. Nedenini sordunuz mu? Kendinize uyduramadığınız kişilerle arkadaşlık sürdürmeyin derim ben
Sevgiliniz de güvenilmez biri. Ona tutumunuz ne ise arkadaşınıza da o olsunBurda cokca kez mutsuz giden iliskimden bahsettom sizlere fikir danistim 20 gunluk nir ayriliktan sonra dun ilk kez yuzyuze görüştük. Görüşmemiz sirasinda benim arkadasimin ona mesaj attigini gorusmek istedigini söyledi. Ama benim bundan haberim yok ben aptal gibi sessiz kalayim benden haber almasin derken arkadasim bana hic bir sey söylemeden yuzyuze gorusmek istemis benim nami diger eski sevgilimle bu bahsettigim arkadasim gerek burcu geregi gerek yapisi geregi sevmedigim tutumlara sahip yetisme tarzi olarak da hep bir kendini ispatlama one cikarma tutumunda ve malesef ki su hareketi ile iyice guvenim kalmadi .eski sevgilim görüşmemiş en azindan ben oyle gördüm mesajlarda .ama güvenmiyorum insanlara artik bana soylememesi itici egolari olan bir bayan konuyu ilerletmesin diye guzellikle yazma egosu sismesin dedim.ama yazar mi gorusme talebinde bulunur mu bilmiyorum .sizce tutumum nasil olmali
MeggBende senin gibi düşünüyorum ....
arkadaşıma gerekli konuşmayı haddin olmayan şeylerle uğraşma desem deReis Öncelikle arkadaşının suratına bi kalıp tükürme direk balgam at yapışsın böyle...
Sonra ikisiyle de görüşmeyi kes.
Benim için şiddetli bir tartışma sebebi. O senin arkadaşın değil. O bir leş kargası ve senin de bunu yüzüne yüzüne çarpıp "bana ait olan herşeyden uzak dur" demen gerek.Burda cokca kez mutsuz giden iliskimden bahsettom sizlere fikir danistim 20 gunluk nir ayriliktan sonra dun ilk kez yuzyuze görüştük. Görüşmemiz sirasinda benim arkadasimin ona mesaj attigini gorusmek istedigini söyledi. Ama benim bundan haberim yok ben aptal gibi sessiz kalayim benden haber almasin derken arkadasim bana hic bir sey söylemeden yuzyuze gorusmek istemis benim nami diger eski sevgilimle bu bahsettigim arkadasim gerek burcu geregi gerek yapisi geregi sevmedigim tutumlara sahip yetisme tarzi olarak da hep bir kendini ispatlama one cikarma tutumunda ve malesef ki su hareketi ile iyice guvenim kalmadi .eski sevgilim görüşmemiş en azindan ben oyle gördüm mesajlarda .ama güvenmiyorum insanlara artik bana soylememesi itici egolari olan bir bayan konuyu ilerletmesin diye guzellikle yazma egosu sismesin dedim.ama yazar mi gorusme talebinde bulunur mu bilmiyorum .sizce tutumum nasil olmali
Arkadasınla Konusma yapmadan ayır yollarınıEski erkek arkadasimi bu mevzu sonrasi aramadim her hangi bir iletisime gecmedim ama bayan arkadasimla bir konusma yapip yollarimi artik tamamen ayirmayi düşünüyorum
İyide mesele erkek meselesi değilki. Arkadaşınız birinin hayatını rahatça ayartabilecek karakterde biri. Uzaklaşın böyle biriyle ben asla selam bile alıp vermemBayan arkadasima soyledigimde ben onu ger halukarda yanima getirirdim ama bi acik kaoi birakip tavir degistirdim dedi aklim almiyor inanilmaz sinirliyim ama gecmis gunlerin dostluk hatrina a bir erkek icin yaptigi tutuma bak demesin diye susuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?