Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçbir alemde güvenilmez erkeklere alsanaalsanasmile
Kızlar sanal ortamda tanıştığınız bir erkeğe güvenilirmi sizce?Bazılarınız güvenilmez diyor acaba neden güvenilir? yada güvenilmez fikirlerinizi paylaşırmısınız??
benim yaşadığım olay güvenilmeyeceğini gösterdi... ama sadece o şahıs için komuşuyorum... çünkü ona gerçek ortamda da asla güvenilmezdi...hiç yüzyüze görüşemesek de defalarca ıspatladı gerçekte de nasıl biri olacağını...ama herkese de güvenilmez diyemeyeceğim...tamamen karakter meselesi...çok iyi insanlarla da karşılaşılabilir netten...
sonuçta karşımdaki insana göre bende sanal alemden biriydim... ona çok sadıktım...gerçekte görüşsek de aynen sadakatim devam edecekti...ama o öyle biri değildi...tamamen karakter ve şans işi...boshayallersmile[/QUOTE
katılıyorum bencede karakter ve şans işi bende sanal alemden biriyle tanıştım ama şu vardı kankamın kankası çıkı.burnumun dibindekiyle mutluluğu yakalamadım ama kilometrelerce uzakta birinde yakalım aşkımış sevgiymiş onda gördüm uzaktayken yanında hissettiriyordu kendisini mutluydu mutluydum ama şimdi ayrıyız ben istedim bitmesini bazı sebeplerden dolayı belkide bir gün tekrar barışırız bilemem ama bildiğim tek şey var gerçekten kader kısmet işlerine inaniyorum kaderin bize ne göstereceği belli olmuyor...