güvenmek

selinli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
185
0
96
İstanbul
Kızlar sanal ortamda tanıştığınız bir erkeğe güvenilirmi sizce?Bazılarınız güvenilmez diyor acaba neden güvenilir? yada güvenilmez fikirlerinizi paylaşırmısınız??

Son düzenleyen: Moderatör:
bu erkeğin yapısıyla karekteriyle ilgili
bende erkek arkadaşımla internette tanıştım
çokta güveniyorum çok şükür

ben öyle bir şey yaşamadım ama. şimdi düşündüm. sanırım güvenmem. daha doğrusu karşılıklı görüşmeden sadece internette kalırsa görüşmem güvenmem. ama tanıştıktan sonra görüşür normal bi arkadaşlık yaşarsam herhangi bir yalanını da yakalamzsam güvenirim. sonuçta yıllarca arkadaşlık ettiğimiz kişilerin de gerçekte nasıl olduğunu çok geç görebiliriz. belli olmaz yani. çok iyi biri de olabilir çok kötü biri de

sanal ortam reel ortam farketmez tamamen karakter meselesi bu benim arkadasım internetten tanıştıgı kişiyle evlendi şuanda çok mutlular hiç yalan olmadı aralarında..

Kızlar sanal ortamda tanıştığınız bir erkeğe güvenilirmi sizce?Bazılarınız güvenilmez diyor acaba neden güvenilir? yada güvenilmez fikirlerinizi paylaşırmısınız??

benim yaşadığım olay güvenilmeyeceğini gösterdi... ama sadece o şahıs için komuşuyorum... çünkü ona gerçek ortamda da asla güvenilmezdi...hiç yüzyüze görüşemesek de defalarca ıspatladı gerçekte de nasıl biri olacağını...ama herkese de güvenilmez diyemeyeceğim...tamamen karakter meselesi...çok iyi insanlarla da karşılaşılabilir netten...
sonuçta karşımdaki insana göre bende sanal alemden biriydim... ona çok sadıktım...gerçekte görüşsek de aynen sadakatim devam edecekti...ama o öyle biri değildi...tamamen karakter ve şans işi...boshayallersmile

benim yaşadığım olay güvenilmeyeceğini gösterdi... ama sadece o şahıs için komuşuyorum... çünkü ona gerçek ortamda da asla güvenilmezdi...hiç yüzyüze görüşemesek de defalarca ıspatladı gerçekte de nasıl biri olacağını...ama herkese de güvenilmez diyemeyeceğim...tamamen karakter meselesi...çok iyi insanlarla da karşılaşılabilir netten...
sonuçta karşımdaki insana göre bende sanal alemden biriydim... ona çok sadıktım...gerçekte görüşsek de aynen sadakatim devam edecekti...ama o öyle biri değildi...tamamen karakter ve şans işi...boshayallersmile[/QUOTE

katılıyorum bencede karakter ve şans işi bende sanal alemden biriyle tanıştım ama şu vardı kankamın kankası çıkı.burnumun dibindekiyle mutluluğu yakalamadım ama kilometrelerce uzakta birinde yakalım aşkımış sevgiymiş onda gördüm uzaktayken yanında hissettiriyordu kendisini mutluydu mutluydum ama şimdi ayrıyız ben istedim bitmesini bazı sebeplerden dolayı belkide bir gün tekrar barışırız bilemem ama bildiğim tek şey var gerçekten kader kısmet işlerine inaniyorum kaderin bize ne göstereceği belli olmuyor...

haklısınız kızlar tamamen şans ve kader kaderindeki insan karşına sanal ortamdda çıkacaksa yapacak birşey yok

güvenmek isimli konuyla açmışsın...ondan ilgimi çekti...çünkü güven problemi olan biriyim...gerçekte bir insan ona gerçekten güvenebileceğini hissettirse hayattan bundan daha güzel bir duygu olacağını sanmıyorum...güven duygusuyla insan çok uzağındakinin ruhunu bile yanında hissedebiliyor...onun var olduğunu bilmek hayatına güzel anlamlar katmanı sağlıyor...iyi hissettiriyor...insanın bağışıklık sistemini bile güçlendirdiğine inanıyorum...
ama tam tersi güvensizlik kadar da dünyanı karartan bişe olmuyor...(kassettiğim kendine güvensizlik değil)..."sevdiğim" dediğin insanın güvenini sarsacak hareketleri...

Sanal olduğu için değil genel olarak hiç bir insana tamamen güvenilmemeli diye düşünüyorum ( TAbi bunu çok başarabildiğimi söyleyemem)

bende erkek arkadaşımla nette tanışmıştım ilk başta normal arkdaştık sonra sevgili olduk ama hala anlayamıyorum birini görmeden nasıl sevdim diye burdada kısmet ortaya çıkıo galiba bizde ayrıldık güveniyodum ona güvenmiştim ki allah için bişeyinede yakalamadım hiç karakter meselesi bencede rabbim iyi insanlarla karşılaştırsun inş ama sen yinede hemen güvenme olurmu bahtın açıl olsun :))

Back
X