• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenmekte Suç Oldu

Şu var ki sevgilim gerçekten işte hayatımın erkeği diyebileceğim birisi. O yani benim için. Onun için seviyorum ve sorunları halletmeye çalışıyorum. Ama ben güvendikce böylkede yapması zoruma gidiyo şimdide ben paronaya olup çıkıyorum

Aynısını sordum benim tanıdığım gözlemlediğim kişilerle dost olabilirsin diyor

Hayatının erkeği seni köle yerine koyuyor...
Sen de sorunlarını halletmeye çalışıyorsun..
Kolay gelsin..
Aslında sorunlarınız hemen çözülebilir bence...
İnsan hayatının erkeğinin sözünden çıkar mı hiç?
Ne ayıp!

Hayatının erkeği ! evinin erkeği olduğunda faturalar hakkında bilgi versen hatta parasını da tahsil etsen güzel kızım.
Hayretle okudum konunu inan. Tamam içinden geliyorsa sor ama bence yanlış yani , zaten adam olan adam sana güveniyosa seninledir.Evli olduğunda sorarsın edersin filan da bu bebeyken sevgili olduğunda bu kadar taviz vermek ne diyeceğimi bilemedim doğrusu !
Ben annem ya da çok yakın arkadaşlarım konusunda taviz vermem sevgilime asla.
Çoğunlukla sevgililer gider onlar kalır hayatımızda derler ya ömürlük işte; yalnız nüansı iyi ayarla sevgili diyorum eş değil.

Şu saatten itibaren aldatıldığımı düşünüyorum kızlar. Sizce nasıl emin olabilirim?

bence emin olmak için birşey yapma..

birincisi, bunu 1500 kere söylüyoruz heralde, karşıdaki insan için kendinden sürekli ödünler verme.. seni olduğun gibi kabul ediyorsa ne ala, etmiyorsa 2 gün daha fazla görüşme bile.. ne demek kız arkadaşının olmasına karışması.. sen de arkadaşlarını bırakıyorsun teker teker.. tek o mu olacak hayatının merkezinde..

aldattığını düşünüyormuş birde.. bence seni aldatıp aldatmamasını konu bile etme, hayatımda senin için daha fazla birşeylerden vazgeçemem, hadi sana iyi günleerrr de... bence senin için en sağlıklısı bu...

Nasıl yani?
Nasıl katlanıyorsun tüm bunlara?
Adam resmen kompleksli, özgüvensiz farkında değil misin?
Kişi kendinden bilir karşındakini.. Bu adam sana güvenmiyorsa kesin bir haltlar karıştırıyordur diye düşündüm ben..
Bu kıskançlık falan değil resmen kötü niyet!!!

Katılıyorum Laale ye ayrıca sana bır sey soracagım
yavrucum senın kendı canına kastın mı var bu bır?
ıkıncısı pekı kendısı sadece erkek olan kuzenlerı ıle mı arkadasmış bu iki?
ona kalırsa erkeklerın arasındakı muhabbet daha ılerı boyuttadır ve bırbırlerını yoldan cıkarırlar
canım sen bu cocukla en azından boyle devam edersen kanser olursun Allah korusun bu ne herseye bıdı bıdı ruhum daraldı walla

Şu var ki sevgilim gerçekten işte hayatımın erkeği diyebileceğim birisi. O yani benim için.

Hayatınızın erkeği diyeceğiniz kişi;

Hayır canım nereye gitsem haber veriyorum, ne yesem içsem söylüyorum kaldıki çoğu yere annemle giderim. Daha ne yapayım anlamadım

bu mu?

Şimdi diyeceksiniz ki "Hayatımın erkeği dediğim özellikleri var, bu yaptıklarını kastetmiyorum elbette..." :delphin:

Evlenmeden her tavizi veriyorsunuz (evlenince taviz verene de şaşarım, birlikte yaşamanın gereği haber verilir adama en fazla, doğarken yanında mıydı bu adam, ölünce beraber mi gideceksiniz öte tarafa da bağlarsın göbeğini... :olmaz: ) ardından şikayet ediyorsunuz. Her gittiğiniz yeri, yaptığınızı rapor verirseniz adam kontrol manyağı olacak tabii, neden şaşırdığınızı, çaresiz hissettiğinizi anlamadım ben... Elbette bu şartlarda bir adam arkadaşınıza, giydiğinize, yediğinize karışacak... (Bir de bunu "ilgilenmek" olarak görüyor ya annesi "Kaçta dönersin?" diye sorsa bile "tepesi atan" genç kızlar o da garip... mirmirmirmir O yaştaki delikanlı sözünü geçirip kendini daha "adam" hissetsin diye nedir bu bunalmalar... Bir de bu halde abartıp "karıcım-kocacım" muhabbeti döner bazen Allahlık... akannehir ) İşin fenası da bu anlamsız haliyle "ondan iyisi olmayacak, hayatınızın erkeği" olacak... "Kendi düşen ağlamaz" lakin kendi düşen de kalkabilir, biraz gayret yeter... :1closedeyes:

hayır olaya nasıl böyle yaklaşıyosunuz anlamıyorum
yok kölelik yok özgüvensiz
iki farklı insan onları birleştiren aşk ikisininde farklı huyları var birbirlerinn isteklerine saygı duyarak onun sevmeyeceği şeyleri yapmamaya özen gösterilir bu konularda çok kesin konuşan kişilerin de böyle davrandığından eminim
benm sevgilimde öyle bnden yarım saat haber alamasın yada nereye gittiğimi haber vermesem sinirlenir ama bn bunu kölelik olarak güvensizlik olarak görmüyorum eğer bi gelecek düşünüyosak bana karışmaya hakkı var diye düşünüyorum
bende ona karışıyorum Allah aşkına hangi çift birbirine karışmıyosa öyle olsa arkadaştan ne farkımız kalır
bence en önemli şey üslup ve ölçü
sadece size bunu baskı şeklinde yapıyor bu değişirse sorun kalmaz diye düşünüyorum

oha demek istiyorum izninle.
hem sevgiline hem abine bi de onaylamış!
bi kere sorun sende değil güzelim
ne demek kız arkadaşın olmıcak demek ya
ben de eskiden benden hoşlandığını düşünüyor diye bi erkek arkadaşımla görüşmemi pek istemiyor diye sevgilimin aşırı kıskanç maço fln düşünmeye başlamıştım halbuki neler varmış!
gerçekten üzülüyorum ya bu yıllar en güzel yılların senin gençliğin yahu geri gelir mi!
ilerde istesen de arkadaşların azalıcak herkes kendi ailesinin derdine düşecek çünkü
bir de arkadaşlıklardan yana çok şanssızım ben ve şu anlattığın görüşmediğin arkadaşların o kadar kıymetli ki benim gözümde
kaç kere sevgilime bu konularda dert yandım o da kaç kere yardım etmeye çalıştı bana bilmiyorum sayısını bile
ama bişey biliyorum bu çocuk sana değil kendine güvensiz
üstelik bir de uzaksınız yani evde mi geçircen hayatını
bu yüzden seni sıkıştırmaya çalışıyor elini ayağını bağlayayım gerçek hayatla alakası olmasın ki bana bağımlı olsun diyor
sen de maşşallah öyle olmuşsun
bu nasıl sevgi anlamadım kız kuzenlerle arkadaş olsunmuş
herşeye izin mi alıyorsun?
bir de bu çocuk eskisi mi yoksa yeni biri mi anlamadım? ben şu durumla ilgili yorum yaptım

Bu çocuk hala aynı kişi. Zamanında çok güvensizlik yaptığım ama sonradan güvenmeyi öğrendiğim çocuk. Ve ne oldu biliyo musunuz kızlar? Beni çileden çıkarttı. Dün işe gitmedi hastaydı. Bana nazlandığını açıkca söyledi ve bende ilgi beklediğini düşünüp ilgilendim ama bir yere kadar. Çok şımardı. Gerçekten çok şımardı. Ve şuan nedenini hatırlamadığım bir şey yüzünden kavga etmeye başladık dün. Ve konuşurken ona güvensizlik yaptığımı farkettim yine. Bu beni dahada çıldırttı. Tam güvenmişken, tam işte bu dmeişken yeniden güvensizlik yaptım onun yüzünden. Sonra ablasına gitti. Bütün akşam oradaydı. Tek tük yazdı bana ben de sorun etmedim. İkimizde haddinden fazla sinirliydik. Eve geldi aynı soğuk tavırlar. Bu akşam susuyorum demeler felan. Sen bilirsin dedim ben de ve bir dahada mesajlarına cevap vermedim. Ve bir mesaj geldi. İkimizde çok eşşek oluyoruz sakinleşelim lütfen diyen bir mesaj. Oysaki ona resmen yalvardım. Nolur bana bunları yapma sana yeniden böyle davranmak istemiyorum dedim. Cevabını verdim düşünmem gerektiğini, bu işin böyle gitmediğini gidemiceni söyledim. Alttan aldı geldim sarıldım sana aşkım öptüm demeler felan. Kısa kestim ve yattım. Sabah konuştuk yine. Öğle arasında da Ve bu zaman zarfında ben hala düşünüyordum. Kendisinin öğle arası bitip işe başladıktan 1 saat sonra bir mesaj attım. Tamamen yapıcı bir mesaj. Sorunlarımızın ikimizinde bencilliğinden kaynaklandığını onun hatasının neler benim hatamın neler olduğunu ve neden telefonda anlatmayıp mesaj attığımı herşeyi tek tek anlattım. Ve en önemlisi onu aldatmadığımıda anlattım... Ama sonuç ne oldu biliyor musunuz? 1 Paragraf dolusu SİTEM!!! Sitem etti bana bense bir süre daha alttan aldım ve artık sustum. Çünkü yapabileceğimin çok daha fazlasını yaptım. Bunuda kendi başına oturup düşündüğünde Dou_you_wanna ilişkimiz için hiç çabalamadı demesin diye yaptım.

Ne kadar yorucu bir ilişkiniz varakannehir Nereye kadar böyle gidebilir sizceCADIARZU Sürekli birbirinize birbirinizi aldatmadıgınızı mı anlatacaksınız:umursamaz: yada sürekli güven vermek ve almak icin ugrasmak ne kadar saglıklışakkıdı Dogru insan olduna eminmisiniz? yoksa cok sevdiginiz icin yapıcımı olmaya calısıyorsunuz-tatlicadiarzu-

Ve söylemeden gecemeyecegim bu ne tutarsızlık dün hayatınızın erkegi :hulya: Bugun kızlar aldatılıyorum sahiden hayatınızın erkegi misempatiksalakcinni

bence dogru insan, hicbi sey yapmasak bile varlıgından huzur duydugumuzdur. Attıgın adımın bile hesabını vererek ne kadar dayanabilirsin ki? Varlıgı bi yandan cok hosuna gidiyo ama, bi yandan da seni sıkmıyo mu? Adım atarken bile düsünmüyo musun acaba buna ne der diye? Seni hayalindeki kalıba sokmasına izin verme bence cok istiosa zamanında öyle birini bulsaymıs. Senin sen olmanın ne anlamı kalıyo ki onun kafasindaki kalıba girince? Cok mu farkeder ha ayse ha fatma... Umarım hakkında hayrlsı olur. Son msjları okumadım umarım alakasz bisey yazmamisimdir canım.

bu ilişkinin vadesi çoktan dolmuş ama sende hesabı kesecek cesaret olmadıkça kendini ona hep borçlu hissediceksin ve o da senden hakkı olmayanı almaya devam edicek.

sanirsam bu sadece asiri kiskanclik, benim nisanlimda öyleydi, tek benle olsun ne evden ciksin ne bise yapsin isterdi, güvenmekle bence alakasi yok, sadece paylasmak istemiyordur belkide seni.

Arkadaşlar yorumlarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Ancak dün itibariyle ayrıldık. Çok kırıldım. Hiç söylememesi gereken bir ton laf söyledi can havliyle ve kızgınlıkla. Olay şöyle gelişti. Pazartesi gecesi maçları var. Her hafta böyledir bu. Bende her hafta gece 1 lere kadar gelmesini beklerim ki emniyette, evinde olduğundan emin olup öyle uyuyabilmek için. Ancak bu hafta biraz kendimi geri çekmek, ilgi uyandırmak ne bileyim üstüme düşmesini sağlamak için " Aşkım bu akşam çok yorgunum acaba sen maçtayken uyusam bana kızar mısın? " diye sorduğumda " Tabiki aşkım istersen şimdiden uyu ben nasılsa eve gelince sana haber veririm " cevabını verdi. Gerçekten anlayışlı davrandığını düşünüp sevindim o an. Maç saati geldi ve aşkım maça gitti. Ben de o maça başladıktan yarım saat sonra iyi geceler mesajı atıp yattım. Ama gözüm öyle telefonda. Ne zaman mesaj atacak bakalım diye. Birde benim uykum çok hafiftir. Çıt dedimi bişey hemen uyanırım. Kendiside biliyor bu huyumu. Bana mesaj attı biz gldik aşkım diye cevap vermedim. Uyumuş numarası yaptım. Bir mesaj daha attı duş aldım yatıyorum canım diye gene cevap vermedim. İçinde biraz beni kaybetme korkusu olsun diye... Artık ne mantıkla yaptım bunu bilmiyorum. Ama yaptım. Sabahları erkenden kalkarım aşkımı uyandırırım geç kalmasın işe diye. Gene kalktım uyandırdım amaa bir trip atıyor görmeniz lazım. Ben de dün gece için özür diledim. Uyuya kaldığımı söyleyerek... Bir süre iyi gittik. Sabah dışarı çıktım günlük işler için. Öğleden sonrada çıkmamız gerekti. Ve çıktık. Ama kıyamet koptu aramızda. Ben bi haltlar karıştırıyormuşum. İnanır mısınız sırf böyle düşünmesin diye dışarıdayken her dakika mesaj attım. En geç 3 dakiakada bir mesaj attım. Eve geldim hala aynı tripler. Akşam iş çıkışı oldu ipler koptu zaten. Normalde bana gün içinde neler yapacağını söyler. Dün de sormuştum neler yapacağını ama bir işi olmadığını söyledi. Akşamsa beni biraz bekle diyerek beni susturdu. 10 dakika sonra terlik aldım dedi. Biz atışmaya başladık başka bir nedenden dolayı. Ve bana evde görüşelim dedi. Tamam dedim. 7 dakika sonra yazdı yazmaya başladı benim saygısızlığımdan dert yanıyordu bana. Aradım bende. Telefonda konuşmak belkide sorunumuzu çözer dedim. Ama birden kendimi bağırır halde buldum. Bilemiyorum neden öyleydi. Ve o andan itibaren bana çok kötü sözler söyledi. Benimse diyebildiğim tek şey TAMAM oldu. Telefonu kapattım tümden kapattım. Yarım saat sonra yazmış neden öle çıldırdığını anlatmış ve iyi geceler dilemiş 2 saat sonrada. Bende gece ilişkimizin bittiğini anlatan bir mesaj atıp bitirdim.

Ama kızlar gözlemlediğim bir kaç şey var. Siz fikir verin bana. Geçen hafta okullar açıldığından beri benimki kafayı yedi. Sürekli onu aldattığımı düşünüyo kavgalar çıkıyo bu yüzden. Ve iş çıkışları çok değişik davranıyo. Yani tamam bana yazmasında, eve geliş saatlerinde bir değişiklik yok ama o işten çıktığı zaman kendimi huzursuz hissediyorum. neden anlamadım ben de. Artık onu beni aldattığını o yüzden böyle davrandığını düşünmeye başladım. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez artık ama öyle...

Ama kızlar gözlemlediğim bir kaç şey var. Siz fikir verin bana. Geçen hafta okullar açıldığından beri benimki kafayı yedi. Sürekli onu aldattığımı düşünüyo kavgalar çıkıyo bu yüzden. Ve iş çıkışları çok değişik davranıyo. Yani tamam bana yazmasında, eve geliş saatlerinde bir değişiklik yok ama o işten çıktığı zaman kendimi huzursuz hissediyorum. neden anlamadım ben de. Artık onu beni aldattığını o yüzden böyle davrandığını düşünmeye başladım. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez artık ama öyle...

benim nişanlım dabir ara çok kıskançtı. evden dışarı çıkmam problem oluyordu annemle bile olsa. sonra bigun dedim ki ona "sen böle yaptıkça ben senden şüpheleniyorum. demekk ki o dışarı çıktığında bi haltlar karıştırıyo kızlarla görüşüyo falan die" sonra yavaşyavaş düzeldi. ama bence ayrılarak iyi yapmışsın. ya kendini tamamen düzeltir sana gelir ya da kafan rahatlamış olur tümden kurtulmuş olursun hayırlısı ileyerimseniben
ama aldattığını da sanmıyorum.aldatsa seni tümden serbest bırakır onun yaptıkları anlaşılmasın diyeyerimseniben

Bilmiyorum canım inan bilmiyorum. Ağlamaktan sinirden mahvoldum. Ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim. Ama senin nişanlanın düzelmesine çok sevindim

Back
X