eski konumu okumus olan arkadaslar bılırler,bılmeyenler için bahsedeyım.eşim benden evlılıge dair cok fazla fedakarlık bekleyıp bu konularda bana hıc bır rahatlık tanımayan bırı.kıymet bıldıgı de soylenemez..aile düşkünü..bızım aıle oldugumuzu kavrayamamış,sınırlenınce ılla bıseylerı kırıp parcalayan evımızı cercope cevıren,konuya komsuya rezıl olurmuyuz demeyen bırı işte..en son buraya yazdıktan snra yıne byle bı vukuatımız oldu hatta dgm gunumden bıgun once yasanıor bu durum..cınnet gecırıp yıne vazo bardak elıne ne gecırdıyse duvarlara yerlere fırlattı ıkı oda camkırıklarından gecılmıor,belırtıorum bana hcbsy yapmıor.snra valızıne kıTAplarını doldurup ben memlekete gıdıorum dedi.ilk kez oluyo bu benı terkedıo.bende sadece valızın ve cuzdanını alır gıdersın dedım..arabadır,ı paddir bırak dedım..ceken gıden kendısı cunku..ben terkedıoken benzer tavırları bana yapıodu kendısı..snra konusmaya basladık ben bana karsı yaptıgı hataları bırbır sıraladım..bu da en cok sınav stresınde oldgunu benım yuzumden kazanamayacıgını ve bu gecemezse eger cok kotu olacagındn bahsettı.hak vermedım degıl cnku sınavı gecemzse su ana kdr kazandıgı tum sınavlar anlamsız kalıo ve kazandıgı statuden bıle asagı susuo..neyse aıle mevzuna gelınce sen dedı aılemı o kdr sevmıo okdr ıstemıosunkı ben bekarken onlara hıc duskun degıldım ama sen byle yapınca onlara haksızlık yapılıo hıssedıorm ve onlara yakınlasıorm dedı..ıtıraf ettı yanı..bende dengeyı saglayamadıgını annesının sureklı benı ıgneleyerk konustugunu ornekleryle anlattım bana hak verdı..onların yapısı bu esımdede var kırarmıyım kırmazmıyım dusunmez pat dıye soyler onlara gore normal bu..mesela sacımı katlı kesıtmısım kadın dıokı düz olsa daha guzel degılmı(sanane yaa dıesım gelıodu) sectıgım kıyafetlere laf soyler,cayı hangı gozde yapacagıma laf soyler,cop psetlerını nası katlayacagıma,eve hangı ftgrfı asacagıma,hangı kuaafre gdcgıme,herseye..ona gore normal ama bana batıodu..ve bunu esım sonunda anladı..tamam bıdaha oyle bsy yaptıgında mımcucun hosuna gıtmıo byle seyler syleme dıcem dedı..sana bsylerı yasaklamıcam ama bız bırıbırımız kıskanmayacagımız sekılde gıyınmelıyız davranmalıyız bunu ogren ve buna gore hareker et dedı..iş yukum fazla dıodum ev ıslerınde yardım edıcem ne yapılcaksa beraber yapalım dedi bundan snra.gelmek istemıosan byrmlarda sadece evde kalabılırsın veya aılenın yanına gdblrsın o sartlarda glmk ıstemıosan gelme aılemın yanına dedi..neyse o gece evi o temızledı,yaspasta almıs gece onu yedık sabah bana mektup yazmıs bırakmış dgmgunumle beraber evlılıgmzde yenı bır baslangc olsn demıs özeleştiri yapmıs ve sozler vermiş.benı cok sevdgnden baahsederek bıtırmıs..üzeirne gul yaprakları serpmış..işe geldim bı saat snra cıçek gndermiş uzerınde harıka bı not vardı ve cok guzellerdi..inş herksn eşi byle ıncelıkler yapar hepımız hakedıoruz cnku:)) aksam iş cıkısı da yemege goturdu benı ılk tanıstıgımız zamanlarkı cıftlıkte salaş bı lokanta..snra sahılde yapılan romantık yuruyus dondurma ve cay keyfınden snra evımıze donduk..şimdi iyiyz ama bunları ılk tartısmadan snra unutur dıye korkuorm..yapım dolayı ıle cok unutkan ve affedıcıyım suan cok mutluyum ama korkuyrm.huylu huyundan vazgecmezse diye..