Güvenmeyen erkek

Ayrılsam sonra baska bir kadın bunu düzeltse cok icim yanar ama hemen koparmak istemiyoru bagları, cözüm arıyorum

Ya kadinlardaki bir erkegi duzeltme merakina hastayim bende. Duzelmisi ile mutlu olayim demez hep nerde ariza tip onu duzeltmeye calisir sonra da mutsuzum der. Bana guvenmeyen bir adama 1dk.mi bile harcamam net!

Siz kimsenin psikoloğu olamaz ve kimseyi düzeltemezsiniz, kişi kendisi isterse çabalar ve düzelir. Yoksa siz kırk takla da atsanız boş, her şeye bir bahane bulabilir. Sizi gerçekten istiyorsa risk alıp denemek zorunda aynı şekilde siz de öyle. Zamanla gözlemleyin bu güvensizlik durumunu bir bahane olarak mı kullanıyor yoksa gerçekten çabalıyor mu buna göre karar verirsiniz. Karşılıklı çabayla olabilecek şeyler bunlar, sizin tek taraflı güven kazanma çabanızla olmaz. Aksine böyle bir çaba sizi itici de gösterebilir. Kendi akışında doğal ilerlemeli. Başka bir kadın onu düzeltir diye korkuyorum demişsiniz ya, başka bir kadın onu düzeltemez o istediği için düzelmiş olur.

Daha önce başından bir evlilik geçmiş ve evliliği artık saçma bulduğunu, istesede şu an durumunun müsait olmadığını söyleyip, üç ay içinde başkasıyla evlenip giden birini tanıdıktan sonra inanmıyorum artık erkeklerin bu bahanelerine ben. Sizi cidden seven,isteyen erkek sizden daha bile hevesli olur evlenmeye.

Bu arkadaş sizi terapist olarakmı görüyor acaba 10 aydır görüşüyosunuz hala bayanlara güvenemediğini söylüyo kusura bakmayın ama bu bir çok erkeğin uyguladığı bir taktiktir siz diğer kadınlar gibi değilim ben farklıyım diye ona bunu ispatlamaya çalışıp onu kazanmaya çalışacaksınız gerçekten sorunları olan insan 7 seneyi tek gecelik ilişkilerle heba edene kadar bi psikoloğa gider sorunlarını çözmeye çalışır

30 yaşıma girdim kasımda,biri ile flörtlesiyorum kendisi 33 yaşında, ilişkiyi 2.aşamaya dökelim istiyorum ama beyimiz kendisinin önceki ilişkileri yüzünden güvenemiyormuş kadınlara. Ağzını aradım oyle ogrendim. Aramızda su an birsey yok sadece tatlı tatlı flörtlesiyoruz.10 aydır tanıyorum kendisini.

Neden böyle yapıyor ya da neden böyle düşünüyor? Ne yapmalıyım güvenini kazanmak için ?
Hiçbir şey yapmayın geçmişin yükünü siz niye çekiyorsunuz kaç yaşında adam daha insanları tanımayı güveneceğini seçmeyi bilmiyor mu bu bazı erkeklerin taktiği dikkatli olun güvenmiyorum diyerek kızların üstüne düşmesini sağlıyorlar yarın bir gün naptın neredeydin şu bu diye manyaklıklae yapıp ama benim güven problemim var diye savunuyorlar

Kesin konuştum ne olacak durumumuz diye, benim kendime ait kriterlerim var daha genç biriyle evlenmek isterim sana da hiç umut vermedim söz vermedim dedi. Çok üzgünüm :kızgın:

Kesin konuştum ne olacak durumumuz diye, benim kendime ait kriterlerim var daha genç biriyle evlenmek isterim sana da hiç umut vermedim söz vermedim dedi. Çok üzgünüm :kızgın:

Ben olsam hiç üzülmezdim.
Şu yaşa takıntılı erkekler bir bana mı itici geliyor bilmiyorum.Yaşınız daha 30,sanırsınız 20 yaş büyüksünüz beyefendiden,öyle bir ''kriter'' :KK53: Daha genç biriyle evlenmek istiyormuşmuş da,bakalım genç biri kendisiyle evlenmek istiyor mu :KK53: Hepsinde ayrı bir özgüven yahu.Umursamayın şunları,iyi yolun açık olsun deyin silin gitsin.

Al iste !
Ne gerek vardı kendini üzmeye? Sabi sübyan bakıyo o kendine ,30 yaşında seni napsın ?! Bide senden üç yaş büyük bi öküz söylüyor bunu .daha genç olanlar onu napsın, kendilerine denk birileriyle olurlar .

Elbette o bir otorite değil kendinizi özgüveni eksik birine ispat etmek zorunda değilsiniz.Size güvenmeyen adamdan da size koca olmaz, dikkat edin derim.Böyleleri eski deneyimlerdemln yola çıkıp eziyeti de size yapar, intikamı aklınca sizden alır.Dikkatli olun.

Daha genc olunca guveniyormus demek ki sorun genc olamamak:işsiz:
Duygusalligindan kirildigindan degil nefsinden konusuyormus.

Geçmişte yaşadığı ilişkilerin hesabını ödemeye ne kadar gönüllüsünüz. Güvenini sarsacak hiçbir şey yapmamanıza rağmen güvenini nasıl kazanabilirsiniz? Adam flörtleşmek, egosunu tatmin etmek istiyor belliki. Güven bahane.

Önce umut veriyor artık evlenmek düzenli hayat istiyorum diye sonrada kadınlara guvenmıyorum diyor, anlamadım bu işi :KK34:
Aha benimki de boyleydi.Ama 23-24-25te konu açmış 23te bu konu 33yas erkek 24 te hayatında kimse yokmuş gibi 25te 5 yaş kucuk erkek .Birkac erkekle mi flortlesiyorsun .Flortun de bolmuş hayırlı isler:)

Back
X