Guvensizligi herseyi bitirdi

yapayalniz123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
49
17
1
37
Merhaba arkadaslar,
esimle uzun zamandir ayrıyız, daha yeni para verdi cocuk icin oda 100 tl, herneyse biz konusmaya basladik falan, adam kız arkadaş eklemiş, telefonda konuşmuşlar, ben neden facebook'a üniversitedeki erkek arkadaşlarımı eklemişim, bu arada 3 tane eklemisim face kapattım, vay ben ne haltlar karistirmisim tam onla konustugum zaman face kapatmışım, şifreyi vereyim gir diyorum yok istemem bilmem ne, simdi de afra tafra nasil bir insan bu ya, düzelmez biliyorum ama çocuk için konusmayi denedim, yok yani yokk adam gene saplantılı, güvensiz, hep boyleydi hep, ömrümü curutmeye değmeyeceğini anladım, cok yormus bu adam beni, bugun bir kere daha farkina vardim devamli kendimi ispatlamaya çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin ol kardeşim kendini toparlayınca geç kaldığına bile üzülürsün,Kıskançlık başedilecek bir hastalık değil insanın ömrünü yer bitirir.Kendin için yaşa gez toz evladınla kimseye minnet etme bir daha gelmeyeceksin hayata,bundan sonra hayatına giren insana da dikkat et aşk meşk hikaye saygı herşeyden önce gelir.

Kaç kurtar canım kendini düzelir diye geri dönersin daha da beter olur çok var çevremde böyle tipler erkekler yaşam şartları ağırlaştıkça iyice dengesiz olmaya başladı.Kulaklarını tıka hayatına bak.

Dogru diyo
Dogru diosun canim ogluma uzuluyorum babasiz kalmasin diye konusalim dedim adam ayni adam bidaha yeniden nasil baslarim butun ozguvenimi yitirmemi sagladi cok yoruldum face kapatmam ona gore bi halt yemisim ondan kapatmisim bisey de gercekten yapsam anlicam ama biseyde yapmadim

Cok sans verdim cocuk icin ama yok yani bu kadar zamandir ayriyim bi daha birlesip ayni hataya dusmek istemiyorum acikcasi sonra gene problem kurtuldiguma sevinmem lazim belki ama uzuluyorum neden bilmiorum

Cok sans verdim cocuk icin ama yok yani bu kadar zamandir ayriyim bi daha birlesip ayni hataya dusmek istemiyorum acikcasi sonra gene problem kurtuldiguma sevinmem lazim belki ama uzuluyorum neden bilmiorum
yaşanmışlıklar ,alışkanlıklar bir süre yıpratıyor insanı ama zamanla iyileşmeyecek yara yok.Evladının mutsuz bir ortamda yetişmesi ona birşey katmayacak aksine mutsuz bir birey olarak yetişmesini sağlayacak ,benimde annem babam ayrı sen düzgün bir şekilde yoluna devam edersen hiç bir sorun olmaz,ayrı Bi ailede büyümek elbette ki sorun ama mutsuz ve kavgacı bir ortam daha da sorun emin ol.

sanırım benim konumun devamı da sizinki. evlensem aynısı olacaktı galiba. boş bir vaktinizde bakmanızı isterim benim konuma da.

ben henüz sevgili aşamasındayken eve geldiğimi kanıtlamak için evden fotoğraf atardım ona. güvensiz erkekle olmuyor sanırım. yol yakınken kaçın diyeceğim ama çok yol da yakın değil galiba. şartlarınız tutuyorsa kaçın bence. ya da tedavi olmasını sağlayın.

Cnm o hastalik benim esim hasta ruhlu bir adam bir gun onume video getirdi bu senmisin dimi sok oldum hayir diyorum yemin et herseyde yemin et sonra yeminide inanmiyorum diyor

Cnm o hastalik benim esim hasta ruhlu bir adam bir gun onume video getirdi bu senmisin dimi sok oldum hayir diyorum yemin et herseyde yemin et sonra yeminide inanmiyorum diyor
biliyor musun ben de ona fotoğraftaki kız ben miyim emin misin diye sordum. eminim dediğinde, onun bana aldığı ve boynumdan çıkarmadığım bi kolye var. herhalde onu gördü diye düşündüm. biz napıyoruz arkadaşım... milletin kocası sevgilisi el üstünde tutuyor, gözüyle görse üç kez gözünü silip tekrar bakıyor. biz napıyoruz.

Bende aynisini dusundum canim aldatiyor adamlar affediyor gordugunu gormezden geliyor ben yapmadigim halde hep suphe hep guvensizlik 3 yildir kendimden gectim hep nerde hata yaptim makyaj yapmam yasak onun icin evde yaptigimda kim icin yapiyormusum neler neler cok yiprandim hep benden gitti

Ben o kadar kitap okuduğum halde imla kurallarını beceremiyorum kafa karışıklığı oluyor doğru ama daha da kotu yazanları gördüm onlarda uyarı yoktu , komik bir kural olmuş bence
Komik bulabilirsiniz tabii ama bizde zaten kusursuz bir yazı beklemiyoruz kimseden, tek istediğimiz mümkün mertebe dikkat edilmesi, üyeyi de sadece topiğinde ikaz ettik.
İmla kurallarına mümkün olduğunca dikkat etmeyen üyeleriyse elimizden geldiğince uyarıyoruz, gördüğünüz kötü yazanları kiblerseniz onları da uyarırız.
Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…