- 19 Haziran 2016
- 49
- 17
- 1
- 37
- Konu Sahibi yapayalniz123
-
Asiri takintili herseyde yemin et yoruldum guven yok her ne diyosa ypmama ragmenbhep bi suheSorun?
eksik harfler,yanmaya yüz tutan beynimSorun?
Dogru diosun canim ogluma uzuluyorum babasiz kalmasin diye konusalim dedim adam ayni adam bidaha yeniden nasil baslarim butun ozguvenimi yitirmemi sagladi cok yoruldum face kapatmam ona gore bi halt yemisim ondan kapatmisim bisey de gercekten yapsam anlicam ama biseyde yapmadimEmin ol kardeşim kendini toparlayınca geç kaldığına bile üzülürsün,Kıskançlık başedilecek bir hastalık değil insanın ömrünü yer bitirir.Kendin için yaşa gez toz evladınla kimseye minnet etme bir daha gelmeyeceksin hayata,bundan sonra hayatına giren insana da dikkat et aşk meşk hikaye saygı herşeyden önce gelir.
Cok sans verdim cocuk icin ama yok yani bu kadar zamandir ayriyim bi daha birlesip ayni hataya dusmek istemiyorum acikcasi sonra gene problem kurtuldiguma sevinmem lazim belki ama uzuluyorum neden bilmiorumKaç kurtar canım kendini düzelir diye geri dönersin daha da beter olur çok var çevremde böyle tipler erkekler yaşam şartları ağırlaştıkça iyice dengesiz olmaya başladı.Kulaklarını tıka hayatına bak.
Kisaca esim guvensiz herseyden suphe duyuyorBu konuda nokta virgül nerde ?
Sorun bu heralde.
Hiçbirşey anlamadım
yaşanmışlıklar ,alışkanlıklar bir süre yıpratıyor insanı ama zamanla iyileşmeyecek yara yok.Evladının mutsuz bir ortamda yetişmesi ona birşey katmayacak aksine mutsuz bir birey olarak yetişmesini sağlayacak ,benimde annem babam ayrı sen düzgün bir şekilde yoluna devam edersen hiç bir sorun olmaz,ayrı Bi ailede büyümek elbette ki sorun ama mutsuz ve kavgacı bir ortam daha da sorun emin ol.Cok sans verdim cocuk icin ama yok yani bu kadar zamandir ayriyim bi daha birlesip ayni hataya dusmek istemiyorum acikcasi sonra gene problem kurtuldiguma sevinmem lazim belki ama uzuluyorum neden bilmiorum
Cnm o hastalik benim esim hasta ruhlu bir adam bir gun onume video getirdi bu senmisin dimi sok oldum hayir diyorum yemin et herseyde yemin et sonra yeminide inanmiyorum diyorsanırım benim konumun devamı da sizinki. evlensem aynısı olacaktı galiba. boş bir vaktinizde bakmanızı isterim benim konuma da.
ben henüz sevgili aşamasındayken eve geldiğimi kanıtlamak için evden fotoğraf atardım ona. güvensiz erkekle olmuyor sanırım. yol yakınken kaçın diyeceğim ama çok yol da yakın değil galiba. şartlarınız tutuyorsa kaçın bence. ya da tedavi olmasını sağlayın.
AyrılCnm o hastalik benim esim hasta ruhlu bir adam bir gun onume video getirdi bu senmisin dimi sok oldum hayir diyorum yemin et herseyde yemin et sonra yeminide inanmiyorum diyor
Forum kuralları gereği imla kurallarına uyalım lütfen.
biliyor musun ben de ona fotoğraftaki kız ben miyim emin misin diye sordum. eminim dediğinde, onun bana aldığı ve boynumdan çıkarmadığım bi kolye var. herhalde onu gördü diye düşündüm. biz napıyoruz arkadaşım... milletin kocası sevgilisi el üstünde tutuyor, gözüyle görse üç kez gözünü silip tekrar bakıyor. biz napıyoruz.Cnm o hastalik benim esim hasta ruhlu bir adam bir gun onume video getirdi bu senmisin dimi sok oldum hayir diyorum yemin et herseyde yemin et sonra yeminide inanmiyorum diyor
Bende aynisini dusundum canim aldatiyor adamlar affediyor gordugunu gormezden geliyor ben yapmadigim halde hep suphe hep guvensizlik 3 yildir kendimden gectim hep nerde hata yaptim makyaj yapmam yasak onun icin evde yaptigimda kim icin yapiyormusum neler neler cok yiprandim hep benden gittibiliyor musun ben de ona fotoğraftaki kız ben miyim emin misin diye sordum. eminim dediğinde, onun bana aldığı ve boynumdan çıkarmadığım bi kolye var. herhalde onu gördü diye düşündüm. biz napıyoruz arkadaşım... milletin kocası sevgilisi el üstünde tutuyor, gözüyle görse üç kez gözünü silip tekrar bakıyor. biz napıyoruz.
Komik bulabilirsiniz tabii ama bizde zaten kusursuz bir yazı beklemiyoruz kimseden, tek istediğimiz mümkün mertebe dikkat edilmesi, üyeyi de sadece topiğinde ikaz ettik.Ben o kadar kitap okuduğum halde imla kurallarını beceremiyorum kafa karışıklığı oluyor doğru ama daha da kotu yazanları gördüm onlarda uyarı yoktu , komik bir kural olmuş bence
Yazım Kurallarına Özen Gösterelim
Aslında yazım kuralları ilkokuldan başlayarak öğretilir ama nette nedense biraz dikkatsiz oluyoruz. Doğrular, yanlışlar birbirine karışıyor.
Sitede yazılan metinlerde genelde yapılan hataları, yardımcı olmak adına vurgulamak istiyorum. Daha temiz bir Türkçe için sizin de desteğiniz olursa sevinirim.
1- Dahi anlamına gelen ekler ayrı yazılmalıdır.
Ben de yazacağım
Sana da aldım
Onun da gözleri mavi
Belki de gelir.
Bitişik yazılanlar
Senin kalemin bende
Bu kitap sende var mı?
2- Soru ekleri ayrı yazılmalıdır
Yazar mısın?
Gelir misin?
Anladınız mı?
Geldi mi?
3- Sözcüklerin içinin boşaltılmaması gerekir.
Bnm, gelio, ii, evt
Benim, geliyor, iyi, evet
Kısaltmalar alışkanlık haline gelirse zamanla doğru imiş gibi algılanabilir.
4- Yalın olmak kökünden geldiğinden YALNIZ, yanılmak kökünden gelen YANLIŞ doğru yazımdır.
5- Özel isimlerin baş harfinin büyük harfle yazılmasına dikkat edilmelidir.
6- Özellikle cümlenin sonuna nokta koymaya, sonraki cümlenin baş harfinin büyük olmasına özen gösterilmelidir.
7- Konuştuğumuz gibi yazmamalıyız.
Gelicem, gitcem yerine geleceğim, gideceğim.
8- Alfabemizde olmayan q, w gibi harfleri Türkçe sözcüklerde kullanmayalım.
9- Bazen s ve z harfleri yer değiştiriyor nedense?
Herkez, ösledim, kıslar
Doğrusu:
Herkes, özledim, kızlar.
10- Hamiş, kociş, bebiş, oğluşum gibi Türkçede olmayan sözcükleri en azından başlıklarda kullanmamaya özen gösterelim.
Teknolojisini satan, kültürünü de satar diye bir söz vardır.
Evet, genelde teknolojiyi maalesef dışarıdan alıyoruz ama kültürümüze de sahip çıkmamamız için bir mazeret olamaz.
Kültürümüzü kaybedersek öz benliğimizi de kaybederiz.
Türkçemize sahip çıkalım.
Herkese iyi paylaşımlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?