guvensizlik ve gece gece aklıma gelen çözüm

Bi kere yaparsan gerisi gelecektir yani sürekli aldattimi aldatmadımi diye arastircaksin, şimdiki sevgilin aldatsa yeni sevgilinedemi aynısını yapacaksın. Seni aldatanı kadar tskipmi ettireceksin simdikini. Hiç kalkışma bu tür seylere adam tekin biri değilse zaten kendini belli eder.

biri evlenmeden önce bana böyle bir şey yapsa asla ama asla yüzüne bakmam, ortada bir şey yokken bana güvenmeyen birisi benim için biter. erkek açısından çok gurur kırıcı bir hareket. zaten kısa vadeli bir çözüm olur bu, evlendikten sonra nolacak? geçmiş tecrübeleriniz için herkese karşı önyargılı olmayın, dünyanın en sadakatli erkeği bile böyle bir şey yaptığınızı öğrense bir daha yüzünüze bakmaz. yine elde var sıfır.

Önceki evlilik karari aldigim sevgilimin beni aldattigini ogrenince bir süre psikolojim bozuldu. Duzeldim sonra. Sonra karşıma o çıktı . Ama oncekinin açtığı yaradan ötürü erkeklere güvensizlik oluştu. Şimdi aklıma bir çare geldi . Evlilik kararı aldigim kisinin bana sadakatini ölçmek için dedektiflik bürosuna basvurmayi düşündüm. Internetten baktim yaşadığım sehirde birkaç tane varmış ve evlilik öncesi araştırma da yapiyorlarmis, basvuran da cokmuş . üç buçuk aydır beraberiz evlilik maksadiyla başladık.vu yüzden biraz hızlı bi karar aldık. Yaza evlilik dusunuyorux ama aileler tanismadan ciddi bir adım atmadan ondan bu hususta emin olmak istiyorum.

yani bence senin güvensizlik hissinden kurtulman gerekiyor. dedektif çözüm olur mu kendini daha iyi hisseder misin bilmem. evlilik ömürlük diye yola çıkılan bir şey bir de yarın bir gün duyar eder müstakbel eşin çok çirkin şeyler olabilir. tabii ki kimseye yüzde yüz güvenme ama en azından kendini iyi hissedecek ve hayatını devam ettirebilecek kadar güven o önemli.

Şimdi şöyle anlatayım. Başka ülkelerdeki dedektifleri bilemem de, bizim ülkemizdeki dedektifler hiç de öyle hayalinizdeki Bond 007 tipli herifler değiller.
Genelde çoğusu başka meslek sahibi olup da bu işi işte "insan kafaladıkça" yapan insanlar.
Bi örnek vereyim, bizim aşşa mahallede bi su arıtmacı vardı. Su arıtmacıdaki dayı önceden bu işi yapmış, birkaç anısını falan anlattıydı bize. Fotoğrafları falan var, ciddi yani.
Ve genelde kocası aldatıyor mu diye baktırmak isteyen, araştırma yaptıran kadınları "kazıklayarak" geçindiklerini falan samimice anlattıydı.
Girmeyin o işlere.

Ya hoc mantikli gelmedi bana .diyelim dedektif telefon yada normal hayatta hicbosey bulamadi ama çocuğun hayalinde baskasj var onu dusuniyo hep sanada caktirmiyo buda bi aldatma. Bunu kimse bilemezki .kendin tanimaya cslis sonra bu durumu fark eder o sana güvenmez yaptim der durursun haberin olsun.

bence mantıklı.ne kadar bilebilirsin sana doğru söyleyip söylemediğini aldatıp aldatmadığını.evlendikten sonra da yapabilir evet ama şuan eğer yapıyosa en azından evlenmeden önce öğrenmiş olursun.yapmıyosa garantisi yok ama tanıdıkça güvenirsin eğer güvenilcek biriyse bi yanlışı yoksa.

Lütfen dalga gecmeyiniz. Sevgilim baya yakışıklı belki bunun da etkisi olabilir. Ama inançlı ve evden işe işten eve bi çocuk . Ailem arastirdi sorup sorustu . Ayrıca tanisti ailemle. Herkes birbirini çok sevdi ama aldatilmak kabusim oldu. Onun sadakatinden emin olursam çok mutlu olacağım
Iyi de belki simdi aldatmayacak da evlendikten 2 yil sonra aldatacak. Nasil emin olacaksin?
Surekli dedektif mi dolasacak pesinde?

Iki üç yıl sonrasini kimse bilemez . Ayrıca şimdi beni aldatmadigindan eminim birçok davranisiyla hissettirdi bunu bana. Benim dedektif tutmadaki amacim peşine adam takmak değil aldatmaya meyili olup olmadigini görmek

Yahu yapmayın.
Kendimi adamın yerine koydum da, çok feci.
Bence de bir psikolojik destek almanız çok mantıklı.

Yalnız o değil de cidden ülkemizdeki dedektifleri çok merak ettim.
Bir 007 olmadığı kesin ama nasıl yapıyorlar acaba işlerini. :KK23:

güvenini bu kadarcık bile kazanamadıysa evlenmeyin. 3, 5 ayda ne aceleniz var? 1-2 yıl çıkın madem. dedektif takmaktan daha sağlam. dedektif şu an ne yaptığını bulur ama adamın karakterini çözüp sana şfirelerini vermez, bunu öğrenmek sizin işiniz

güvenini bu kadarcık bile kazanamadıysa evlenmeyin. 3, 5 ayda ne aceleniz var? 1-2 yıl çıkın madem. dedektif takmaktan daha sağlam. dedektif şu an ne yaptığını bulur ama adamın karakterini çözüp sana şfirelerini vermez, bunu öğrenmek sizin işiniz

O kadar bekletilmez hayırlı is. Ben uzun florte karşıyım zaten. Guvenimi kıracak bir şey yapmadi

Evet kız dedektif düşündüm ama karasizim
şöyle düşün kaç kız hemen karşısındaki erkeğe teslim olur...
erkeğin o kızı o hale getirmeye uğraşır oldukça uzun bi süre...yani kısaca kimin önüne kkoyarsan şak diye hemen kapar
anlatabildim mi...? üzüleceksin yani...

Dedektife verdigin parayla kac tane elbise alirsin haberin varmi?
Bence hic evlenme. Evlilik stress.
Takip etmeyede gerek kalmaz bence evet sen vazgec evlenmekten ve bursuru elbise al. Ve birsuru cikolata.
Arabada onemli.
O kadr cikolatayi tasimak kolay olmuycaktir.

Uyku manyagiyim..
:KK45::KK45:aferin kiz haklisin ne diyim

kendinizi bu kadar alçaltmayın ya .. dedektif ne demek film mi çeviricen.? güvenmiyosan evlenme . evlenmek zorunda değilsinki güvenin yerine gelene kadar...

Back
X