- 25 Kasım 2014
- 290
- 201
- 48
- 34
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
ozman kolay gelsin diyelimKatılıyorum ama doktora gitmek işime gelmiyor ben kuskuculugumun üzerine gitmeyi tercih ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozman kolay gelsin diyelimKatılıyorum ama doktora gitmek işime gelmiyor ben kuskuculugumun üzerine gitmeyi tercih ediyorum
Onu takip ettirmeyecegim sadece bir teste tabii tutmayi düşündüm.
Bu daha kötü
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma yahu
Önceki evlilik karari aldigim sevgilimin beni aldattigini ogrenince bir süre psikolojim bozuldu. Duzeldim sonra. Sonra karşıma o çıktı . Ama oncekinin açtığı yaradan ötürü erkeklere güvensizlik oluştu. Şimdi aklıma bir çare geldi . Evlilik kararı aldigim kisinin bana sadakatini ölçmek için dedektiflik bürosuna basvurmayi düşündüm. Internetten baktim yaşadığım sehirde birkaç tane varmış ve evlilik öncesi araştırma da yapiyorlarmis, basvuran da cokmuş . üç buçuk aydır beraberiz evlilik maksadiyla başladık.vu yüzden biraz hızlı bi karar aldık. Yaza evlilik dusunuyorux ama aileler tanismadan ciddi bir adım atmadan ondan bu hususta emin olmak istiyorum.
Misal bana dünyanın en yakisiklisi gelip teklifte bulunsa yüz ceviririm karsimdaki niye öyle olmasın?
Iyi de belki simdi aldatmayacak da evlendikten 2 yil sonra aldatacak. Nasil emin olacaksin?Lütfen dalga gecmeyiniz. Sevgilim baya yakışıklı belki bunun da etkisi olabilir. Ama inançlı ve evden işe işten eve bi çocuk . Ailem arastirdi sorup sorustu . Ayrıca tanisti ailemle. Herkes birbirini çok sevdi ama aldatilmak kabusim oldu. Onun sadakatinden emin olursam çok mutlu olacağım
şey kız falan görevlendireceksin ...
vışş sende korkulur :)
güvenini bu kadarcık bile kazanamadıysa evlenmeyin. 3, 5 ayda ne aceleniz var? 1-2 yıl çıkın madem. dedektif takmaktan daha sağlam. dedektif şu an ne yaptığını bulur ama adamın karakterini çözüp sana şfirelerini vermez, bunu öğrenmek sizin işiniz
şöyle düşün kaç kız hemen karşısındaki erkeğe teslim olur...Evet kız dedektif düşündüm ama karasizim
Dedektife verdigin parayla kac tane elbise alirsin haberin varmi?
Bence hic evlenme. Evlilik stress.
Takip etmeyede gerek kalmaz bence evet sen vazgec evlenmekten ve bursuru elbise al. Ve birsuru cikolata.
Arabada onemli.
O kadr cikolatayi tasimak kolay olmuycaktir.
Uyku manyagiyim..