- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.578
- 168
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
Yanlış. Önceki sevgilinin yyaptığı bir şerefsizliğin faturasını başkasına kesmeye ne hakkın var ? Bende 3 yıldır biriyle beraberim. Benden önce 3-4 yıldır çıktığı ve delicesine aşık olduğu kız arkadaşı bunu en yakın arkadaşı ile aldatmış. Daha 1-2 günlük çıkıyorduk lafıma güvenmeyip bir güvensiz tavırlar sergilemişti. Saniyesinde basmıştım tekmeyi "hayatımda sorunlu tiplere yer yok, kimsenin yaralı geçmişi ile uğraşamam!" demiştim. O gün bugündür bana sonuna kadar güvenir, hatta kendinden bile çok güvenir. Acı bir olay yaşamışsın ama bunu o adamla birlikte geçmişte bırakmak zorndasın. Zira kimse senin sorunlarınla, yaralı geçmişinle, güvensizliklerinle uğraşmak zorunda değil. Çünkü herkes aynı değil, o şerefsiz yaptıysa her erkek yapar diye bir kaide mi var ? Herkes aynı mı bu hayatta ? Dedektiflik falan çok çirkin şeyler ve eğer ortaya çıkarsa neler olur tahmin edebiliyor musun ? Bence sen bu adamla evlenme, kendini toparla, hayata kaldığın yerden devam edebilecek güce ulaştığın zaman evlenirsin. Geçmişte yaşıyorsun ve yanlış hareket ediyorsun. Bu şekilde olmaz, evliliğini de mahvedersin benden söylemesi.Önceki evlilik karari aldigim sevgilimin beni aldattigini ogrenince bir süre psikolojim bozuldu. Duzeldim sonra. Sonra karşıma o çıktı . Ama oncekinin açtığı yaradan ötürü erkeklere güvensizlik oluştu. Şimdi aklıma bir çare geldi . Evlilik kararı aldigim kisinin bana sadakatini ölçmek için dedektiflik bürosuna basvurmayi düşündüm. Internetten baktim yaşadığım sehirde birkaç tane varmış ve evlilik öncesi araştırma da yapiyorlarmis, basvuran da cokmuş . üç buçuk aydır beraberiz evlilik maksadiyla başladık.vu yüzden biraz hızlı bi karar aldık. Yaza evlilik dusunuyorux ama aileler tanismadan ciddi bir adım atmadan ondan bu hususta emin olmak istiyorum.