guvensizlik ve gece gece aklıma gelen çözüm

superdi..elbise fikrine bayıldım :))))))) çikolata kilo yapar :))

kilo lazim zaten sinav stresi yuzunden gitti kilolar.
Hem elbise yolla desem simdi giyim tarziydi bedeniydi felan.
Cikolata temiz is.
Ayrim yapmam her turlu cikolata welcome.
Cikolata yollayim bana acilen

Bak ne diycem teste kendin tabii tut.
Hem de bedavaya, elbise paran cebinde kalsın

Ben eskiden manyaktım da biraz böyle şeyler yapmışlığım var

Birinci başka bir hattan ona mesaj atacaksın.
Mesaj aynen şu :

İyi akşamlar..
Nasıl buldum numaranı ama..
Lise bitti diye dostluk da mı bitti vefasız..
Kim ki bu dediğini duyar gibiyim. Hadi bil de göreyim..

Bu mesaja seni ararsa açma telefonu ve bir mesaj daha yaz.

Ohoooo çok kolaycısın

Başlayacak yazmaya. Çünkü merak edecek.

O yazınca kimsin falan diye.

Biraz uzat muhabbeti.
Kopya mı istiyorsun liseden dedim ya canım

Falan gibi uzat mesajları.

Kimsin bulamadım söyle artık dediğinde.

Aşk olsun Esra ben Gülay..
Unutulmak üzücü..
Rahatsız ettim.

Dersin..

Sonra o bir yanlışlık oldu ben Esra değilim diyecek.

Bu sefer uzun uzun özürler dile.

Ayy çok utandım yaaa çok özür dilerim Çok rahatsız ettim.
O Sema'nın alacağı olsun numarası bu diye verdi beni bu duruma düşürdü.
Çok çok afedersiniz falan yaz.

Bunun üstüne önemli değil iyi akşamlar yazarsa problem yok..

Ama bunun üstüne; rica ederim önemli değil Sema'ya da çok kızmayın şaka yapmak istemiştir..
Hayal kırıklığı yaşattığım için üzgünüm derse..

Biraz meyilli demektir..

Yazmaya devam et..

Hayal kırıklığı yaşamaktan ziyade sizi rahatsız ettiğim için çok utandım gerçekten diye uzat.

Eğer tanışalım ayağına teselli ederse anla ki sağlam pabuç değil

Böyle çok kişi getirdim ben oltaya hey gidi günler heyy

Ayy haytınızı biri mahvediyor sonraki gelen ceremesini cekiyor. Herkes aynı değildir tamam yaşadıgın kolay bişey değil ama bu demek olmuyorki o da aldatacak hem böyle bişey yapsan o öğrense hoş mu olur yani? Lütfen önyargılarınızı yıkıp her insanın aynı olmadıgını anlayıp bunları haketmeyecek insanları üzmekten vazgeçin.

Bak canımcım bizşm sokakta bayaaaa inançlı bi aile vardı. Hatta öyle inançlılardaki bizi hor görürlerdi. Kendimizce müslümanız çok şükür ama başımız açık die, mahalledeki abilerimizle kardeşlerimizle konuşuyoruz die hep aaaa landık karı koca tarafından. Bir onlar muhteşemdi keza. 2 de çocukları vardı hacca falan gittiler geldiler.adamın kızı yaşında biriyle ilişkisi çıktı ortaya üstelik çocuk da yapmış ondan kadını bıraktı gitti ama yinede biz inançsız olduk. Ama birde tanıdığımız var allah var imanı çok kuvvetli eşini el üstünde tutuyor. İslamda kadınını üzmiceksin der dior hep. Sonra misal bi tanıdığımız var tır şöförü. Herkes çok çapkındır o yollarda hep derdi. Karısıda didik didik dakka başı başındaydı. Gündr belki otuz kere arardı aa yapmaz o derdi. Bir hafta oldu duydum boşanıorlar adam aldatmış. Hee ama bnm eniştem var o da tır şöförü. İşten eve evden işe. Kuzenimi nasıl sevior nasıl mutlu anlatılamaz..

Sözün özü insan bu. İnançlıdır yapmaz demiceksin, ama dinsizde yapar demiceksin. Yada şöyke sevior yapmaz demiceksin. Bu hayat yani bi matematiği yok bir kuralı. Her insan kendi kurallarını çizior kendi hikayesini yaşıyor. Yani bu işin 'emin olma'durumu yok. Bu su değil deniz seviyrsinde 100 derecede kaynamaz. İşi öyle dedektif falan çözmez. Elini al gögüs kafesinin sol tarafına koy altta duyduğun şeyi dinle. Dediğim gibi bu senin hikayen içinde ne varsa yaşıcaksın yok öyle dedektifle emin olmak. Bak on yılllık sevgilim 7 aydır evliyim bigünden bigüne başka bir kadına baktığını bile görmedim brni üzmez öper kojlar sevdiğini söyler sevdiğini belli ederek yaşar, ama insan... eminmiyim yoo değilim. Şimdiyr kadar yapmadı ama insan o. Olurmu olabilir? Allah şaşırtmasın diorum sadece. Hee şaşarsa da dünyanın sonu değşl ya herkes kendi hikayesine devam eder. Çok uzattım ama kısacası akışına bırak biraz

Bir iliskinin olmazsa olmazidr guven.Karsndaki insana daha once basina gelen acimaszca guvenszlgi anlat dedektf vs.bunlr gereksz yapacgi varsa evlndiktn sonrada yapae ve dedektfi sen soylemedn o farkederse onun sana olan guveni zedelenr belkide seni birakip gider...

Valla aklıma yattı. Yapacağım ama kimin hattını kullansam bilemedim. Çevremde yok öyle. Yeni bi hat cikarsam kendi adıma o da arastirip ogrenirse ben yanarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…