• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güvensizlik ve saygısızlık:(

kavga ettiğiniz zaman neden o değilde hep sen msj atıyosun canım bi düşünsene?
kavga ettiğinizde o üzülmüyomu,içi sızlamıyomu,seninle barışmak için can atmıyomu?
hadi diyelim herşeyi kabul ettin.bazen sevdi bazen küfür etti hakaretler yağdırdı.gıkını çıkarmadın..
peki evlenirseniz nolucak.sen bu adamı tepene çıkarta çıkarta iyice şımarıcak.nasıl olsa ne dese yapıyosun,küfür ediyo yarabbi şükür diyosun.
seni dövücek belkide aman yuvam yıkılmasın boşanmıyalım diye sabrediceksin sabrediceksin de nereye kadar....

seni çok ama çok iyi anlıyorum.
ama herşey senin davranışlarınla düzelir.
yok yürümüceksede yürümesin.evlilik bu her gün kavga dövüşle geçmez seneler...
bundan ayrılırsın yarın bi gün karşına öyle biri çıkar ki, el üstünde tutar seni.bırak küfür etmeyi argo kelime bile kullanamaz yanında (sana karşı saygısından)
onun gibi yüzlercesini bulursun.ama önemli olan saygınlığını kazanmış karakterli beyefendi biriyle evlenmek.

biliyor musun başlarda öyleydi zaten..1 senelik ayrılıktan sonra bazı şeyleri hazmedemememiz uzak şehirlerde olmamız ve kıskançlığımız çoğu şeyi yitirmemize yol açtı.bende zaman zaman bozdum ağzımı evet çok pişman oldum çok ama öyle bişeyki elin kolun yetişmiyor o an delirmişsin sinirden öfkene yenik düşüp yazıyosun msjı.aklın kalıyor bir sürü şey ya..

neden hep arayan ben oldum cnm biliyor musun çünkü aramasına fırsat vermedim uzağız diye küs olmak istemedim ve aklının bende olduğunu bildiğim için bir tepki verme gereği duydum yoksa dahada kötü olur diye düşündüm.bunları yapmam ayrıca hata şu an göruyorum hepsini.alıştırmışım bir kere.ama şu an durum farklı rest çektim o da bitti dedi.bu kadar basit dedi.benim için ne kadar zor anlatamam.inan onun içinde zor biliyorum.hala bitirdiğine inanmıyor bir tarafım.ne yapcam bilmiyorum ama benden bir hareket bekliyor bence..onu sevmediğimi aklımın başka yerde olduğunu düşünüyor.tüm gün aramadım faceye yeni foto ekledim whats upta gördü gece beni ve rest çektim..hepsini birleştirince buna inanıyor işte biliyorum:14::14:

kızlar bişeyler söyleyin ne yapim şimdi ben?son msjıma cvp vermedi facesini kapatmış eminim resmimi değiştirmeme sinir oldu restime sinir oldu ve whats upta görülmeme sinir oldu:14::14:

çok güzel facebokunu dondurmuş.dun çok güzel bir fotoğrafımı ekledim profil fotoğrafı olarak bir çok kişi beğenmiş bir erkekte yorum yapmış bende oraya parkedim arabamı demiş gülmüşş gayet normal bi arkadaşım gereksiz bir yorum yapmış şimdi kaldırdım o yorumu.erkek arkadaşım tüm bunları gördüyse dahada sinirlenmiştir.aslında benim amacım eldekinin kıymetini bil demekti o yuzdendi dikkat çekme çabam..

gizli nodan aradım az önce 1 kez açmadı.ne bilim açık ararsam açmayacağını düşünüyorum açmaz artık..

resmen haklıyken haksız duruma düştüm o son resti çekerek:14:şimdi yapacak neyim kaldı:14::14:

biliyor musun başlarda öyleydi zaten..1 senelik ayrılıktan sonra bazı şeyleri hazmedemememiz uzak şehirlerde olmamız ve kıskançlığımız çoğu şeyi yitirmemize yol açtı.bende zaman zaman bozdum ağzımı evet çok pişman oldum çok ama öyle bişeyki elin kolun yetişmiyor o an delirmişsin sinirden öfkene yenik düşüp yazıyosun msjı.aklın kalıyor bir sürü şey ya..

neden hep arayan ben oldum cnm biliyor musun çünkü aramasına fırsat vermedim uzağız diye küs olmak istemedim ve aklının bende olduğunu bildiğim için bir tepki verme gereği duydum yoksa dahada kötü olur diye düşündüm.bunları yapmam ayrıca hata şu an göruyorum hepsini.alıştırmışım bir kere.ama şu an durum farklı rest çektim o da bitti dedi.bu kadar basit dedi.benim için ne kadar zor anlatamam.inan onun içinde zor biliyorum.hala bitirdiğine inanmıyor bir tarafım.ne yapcam bilmiyorum ama benden bir hareket bekliyor bence..onu sevmediğimi aklımın başka yerde olduğunu düşünüyor.tüm gün aramadım faceye yeni foto ekledim whats upta gördü gece beni ve rest çektim..hepsini birleştirince buna inanıyor işte biliyorum:14::14:

kızlar bişeyler söyleyin ne yapim şimdi ben?son msjıma cvp vermedi facesini kapatmış eminim resmimi değiştirmeme sinir oldu restime sinir oldu ve whats upta görülmeme sinir oldu:14::14:

Haklıyken haksız duruma düştüğün falan yok, eğer sen gerçekten yanlış bi şey yapmıyosan bırak artık buna ne düşüncek şunu yanlış anlarmı diye düşüncelerini, kendine gel lütfen. Seni suçlayan da küfreden de o Haklısın bazen insan kendini kaybediyor kötü konuşuyor ama yapmamalı,yapmamayı öğrenmeli...5 seneden bahssediyoruz hala öğrenememiş..
Ben de çok sevdiğini düşünüp yardımcı olmaya çalışıyorum ama kafanda ona kızdı buna kızdı deyip durma artık. Bu kadar kolay bitemez bi ilişki, bitcekse de bu kadar ağlamana değmez o zman, bu kadar kolay mı yaaa..
Sen kesinlikle çok haklısın çünkü..
açmıcak diyosan arama o zamn mesaj at istersen akşama kadar bekledikten sonra..."Bu kadar kolay bittiğine inanamıyorum, bittiyse de yüzyüze görüşelm de beni de inandır" de. bilmiyorum ya da bunun gibi bi şey.

şu an çok kötüyüm;(daha önceki krizlerimde sizlere yazdım yine kızlar hep yanımda oldunuz:5:yine erkek arkadaşım herşeyime birşey diyor artık çıldırmak üzereyim:(dün ben işteyken aramış 3 kez ard arda ama 1-2 dk içinde o an açamadım duymadım yetişemedim çantamdaydı tlf dicektim 1 dk sonra fark edip aradım tabi 2 defa meşgule aldı ve ne yapıyorsan devam et dedi;(bende msjda durumu anlattım.o da inanmadgnı söyledi bana;(sonra aradım yine açmadı 2-3 saat sonra yani..bende ister inan ister inanma görmek istediğin güveni göster önce dedim.sonra 1-2 msj attı ve en son bana şöyle birşey yazdı'sen git ananı babanı salak yerine koy inanmıyorum sana bana yazma artık biterse bitsin aq' ben şok oldum tabi;(artık bu kadar olur mu?ya bunu yapan insan bana bebekler gibi bakıyor yanındayken neden benim hiçbişeyime inanmıyor her saniye tlfna bakabilr mi insan?işyerimden nefret ediyor işim gereği surekli erkeklerin içindeyim sürekli arabada ordan oraya gidiyorum erkeklerle hep aklı kalıyor biliyorum anlıyorum onu ama bu kadar terbiyesizlik olu mu ya;(ben o an başka biriyleymişim o yüzden açmamışım öyle diyor.bende msjına saygısızsın terbiyesizsin artık bi önemi yok laflarının gözümde dedim.kaç kez uyardım bozma agzını diye ama yine bozdun inanmazsan inanma merak etmem aramam yazmam dedim.biterse biter.yazdım.

bu zamana kadar ne zaman küssek yuzde 80 ben aradım ben msj attım.artık istemiyorum.içimden gelmiyor.yoruldum yıprandım tukendim artık sanki;(yanımdayken üzerime titriyor yine herşeyime karışıyor evet beni seviyor biliyorum ama sıkıldı mı diyorum?anlayamıyorum.bu kadar kıskanıyor beni bu kadar sakınıyor bu güvensizlik neden?kaybetme korkusuysa o zmn neden anlamıyor böyle yapınca asıl beni kaybedeceğini;(belkide ben anlatamadım bugüne kadar;(çok mutsuzum ben;(

nolur çok sert şeyler yazmayın şu an çok duygusalım:14:aslında gerçekten romantk ve düşüncelidir ve komiktir bugüne kadar hep kötü taraflarından bahsettim size:5:benim istediğim şey ağzını bozmaması artık ve beni bu kadar bunaltmaması ve ona hatasını göstermek sadece bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum:14:

hangi çağda bu ya bırak gitsin küfür eden biri hayatta tüm kötülüğü yapabilir ...küfür edenlerden nefret ediyorum ...

hala bir tepki yok..bitti bu kadar basit diye cvp verdi dun bana son msjimada bisey yazmadi facesini dondurmus sifresini degistirmis.artik beni sevdiginden supheliyim..surekli cabalamaktan kendimi isoatlamak zorundabolmaktan yoruldum biktim..oluruna birakiyorum artik kendi bilecegi is..icim kan agliyor ama gururumuda daha fazla ayaklar altina aldirmanin anlami yok..bu kadar basit madem ailesinede soylesin bende aileme soylerim ya da duyarlar zaten..boyle bi hayat mi olur ya..hep ben hep ben..pesinde kosmaktan sucsuz yere suclanip laf duymaktan yoruldum..evet ozluyorum merak ediyorum ama 2 gundur bi rahatlik var ustumde bisey yaptigimdanda degil nasil bogmus benisacma sapan yere ve ben buna izin vermisim.
sadece suna karar veremiyorum sizce facebookumu dondurup bende sifremi degistirim mi?

hala bir tepki yok..bitti bu kadar basit diye cvp verdi dun bana son msjimada bisey yazmadi facesini dondurmus sifresini degistirmis.artik beni sevdiginden supheliyim..surekli cabalamaktan kendimi isoatlamak zorundabolmaktan yoruldum biktim..oluruna birakiyorum artik kendi bilecegi is..icim kan agliyor ama gururumuda daha fazla ayaklar altina aldirmanin anlami yok..bu kadar basit madem ailesinede soylesin bende aileme soylerim ya da duyarlar zaten..boyle bi hayat mi olur ya..hep ben hep ben..pesinde kosmaktan sucsuz yere suclanip laf duymaktan yoruldum..evet ozluyorum merak ediyorum ama 2 gundur bi rahatlik var ustumde bisey yaptigimdanda degil nasil bogmus benisacma sapan yere ve ben buna izin vermisim.
sadece suna karar veremiyorum sizce facebookumu dondurup bende sifremi degistirim mi?

Facele falan tepki olmaz yaa...çocuk muyuz?? ama şifreni değiş madem o değişmiş, giremesin neden girsin artık adam seni hayatından bu kadar çabuk çıkarabiliyorsa faceinde ne işi var, ama yüzyüze konuarak bitmeliydi bitcekse de çok saçma, ters giden bi şeyler var, insanın içine sinmiyor anlıyorum...ama o kadar fazla haklısın kı şunu yap bunu yap diyemiyorum, son bi şans isteyen adama şans verilir de şans istemeyene neden şans vercen ki?? Normalde asla gurur meselesi yap arama sorma demem, ama anormal bi durum bu.... face şifreni değiştir ve içinde kalmasın ona son kez mesaj at, madem bitti beni buna inandırman lazım ki hayatıma kaldığım yerden devam edeyim de, ya da arayıp söylemeye çalış açarsa ne bileyim...

Bana zerre kadar güven vermiyorsun ve bunun yok olmasindaki en büyük sorumluluk sende. Bi insan telefonu duymadi ise anında geri dönmesi cok sacma, hele celiskili yanitlar vermesi daha büyük bi sacmalik, önce yetisememistin, sonra arabadaydi duymadin.. ben sıkıldım artık bunu yasamaktan, benim inandigim o anda benim kizacagim bi durum olmasi ve telefonu acmaman! o durum gecer gecmezde araman.. bu böyle cocuk degiliz! illaki bir yalan söyledigini görmem icin telefonun acik kalmasina gerek yok.. Kaldi ki bunu düzeltip güven verecegine dünya umrunda degil aramiyor sormuyor WHATSAPP da saatlerce sabah aksam takiliyorsun, kimle konusuyorsan konusmaya devam et, ben gercekten yoruldum ve sogudum bu iliskiden, su profil resmin bile aylardır sadece SEN varsin yeni bitane senli koymussun hayirli olsun! beni seven deger veren bi kiz oldugunu düsünmüyorum. Eskiden böyle degildin sen koptukca ben kaba oldum onunda adi x eskiden böyle degildi oldu. Herneyse cok uzun ve kendime getirmeyecek mevzular bunlar beni. Dinlenmek istiyorum tek istedigim sey kafa sakinligi ve bi süre seninle ilgili hic bisey düsünmemek! Ne olacaksada olsun telefonumu sadece ailemle konusacagim zamanlar acacagim onun disinda farkli bi numarayla burdaki islerimi görecegim okulla ilgli, adresimide kapatiyorum. Biraz ayri kalmak düsünmek istiyorum, zaten beraber sanip senden Bİ özür beklemek dogruyu söyleyecegini beklemek salaklık.

orda kiminle ne yapiyorsan yapmaya konusmaya devam et, ben artik sana güvenmiyorum, gerekirsede bitsin. bunuda içimden gelerek söylüyorum. İliski durumunuda kaldirabilirsin eger istersen darilmam gocunmam, seni aptal gibi sahiplenip kazik yemek istemiyorum tekrar. Hoşçakal

Bana zerre kadar güven vermiyorsun ve bunun yok olmasindaki en büyük sorumluluk sende. Bi insan telefonu duymadi ise anında geri dönmesi cok sacma, hele celiskili yanitlar vermesi daha büyük bi sacmalik, önce yetisememistin, sonra arabadaydi duymadin.. ben sıkıldım artık bunu yasamaktan, benim inandigim o anda benim kizacagim bi durum olmasi ve telefonu acmaman! o durum gecer gecmezde araman.. bu böyle cocuk degiliz! illaki bir yalan söyledigini görmem icin telefonun acik kalmasina gerek yok.. Kaldi ki bunu düzeltip güven verecegine dünya umrunda degil aramiyor sormuyor WHATSAPP da saatlerce sabah aksam takiliyorsun, kimle konusuyorsan konusmaya devam et, ben gercekten yoruldum ve sogudum bu iliskiden, su profil resmin bile aylardır sadece SEN varsin yeni bitane senli koymussun hayirli olsun! beni seven deger veren bi kiz oldugunu düsünmüyorum. Eskiden böyle degildin sen koptukca ben kaba oldum onunda adi x eskiden böyle degildi oldu. Herneyse cok uzun ve kendime getirmeyecek mevzular bunlar beni. Dinlenmek istiyorum tek istedigim sey kafa sakinligi ve bi süre seninle ilgili hic bisey düsünmemek! Ne olacaksada olsun telefonumu sadece ailemle konusacagim zamanlar acacagim onun disinda farkli bi numarayla burdaki islerimi görecegim okulla ilgli, adresimide kapatiyorum. Biraz ayri kalmak düsünmek istiyorum, zaten beraber sanip senden Bİ özür beklemek dogruyu söyleyecegini beklemek salaklık.

orda kiminle ne yapiyorsan yapmaya konusmaya devam et, ben artik sana güvenmiyorum, gerekirsede bitsin. bunuda içimden gelerek söylüyorum. İliski durumunuda kaldirabilirsin eger istersen darilmam gocunmam, seni aptal gibi sahiplenip kazik yemek istemiyorum tekrar. Hoşçakal

merhaba konuyu dün gördüm takip ettim okudum...fakat yazacak bir şey bulamadım...
sevgilin sana hiç güvenmiyor ve sende kıracak şeyler yapmışsın belli ama tepkileri çok cocukça ve fazla.küfür falan hoş değil benden söylemesi ilişkinizi toparlamak istiyorsan seviyorsan biraz ara verin...seviyosa nolursa olsun dönecektir.yaşlarınızı bilmiyorum ama çocukça davranmayın derimm :)

Son düzenleme:
kötü birşey söylememiş mi?bana yalancısın sen diyor.arama beni hattımı değiştircem diyor.ara verelim diyor.hoşçakal diyor.

faceden yazmış ve hesabını tekrar kapatmış.bende şifremi değiştirip dondurdum hesabımı.mail atmayı düşünüyorum.

hala kendimi ispatlamamı istiyor.whats up ta olmamı başkalarıyla görüşmek olarak görüyor.artık hiçbişeyi açıklamıcam ona.ya at gözlüklerini çıkartır ya da çekip gittiğiyle kalır.bende ağlar ağlar susarım:14::14::14:

merhaba konuyu dün gördüm takip ettim okudum...fakat yazacak bir şey bulamadım...
sevgilin sana hiç güvenmiyor ve sende kıracak şeyler yapmışsın belli ama tepkileri çok cocukça ve fazla.küfür falan hoş değil benden söylemesi ilişkinizi toparlamak istiyorsan seviyorsan biraz ara verin...seviyosa nolursa olsun dönecektir.yaşlarınızı bilmiyorum ama çocukça davranmayın derimm :)

biliyor musun gerçekten hiçbirşey yapmadım ben ona.ben sadakate çok önem veririm.benim gibi kızı bulmuş bunuyor.yaşlarımız 26 civarı.belkide bitmiş zorluyoruz:14::14:

kötü birşey söylememiş mi?bana yalancısın sen diyor.arama beni hattımı değiştircem diyor.ara verelim diyor.hoşçakal diyor.

faceden yazmış ve hesabını tekrar kapatmış.bende şifremi değiştirip dondurdum hesabımı.mail atmayı düşünüyorum.

hala kendimi ispatlamamı istiyor.whats up ta olmamı başkalarıyla görüşmek olarak görüyor.artık hiçbişeyi açıklamıcam ona.ya at gözlüklerini çıkartır ya da çekip gittiğiyle kalır.bende ağlar ağlar susarım:14::14::14:

canım bence kendini sıkma ve ispatlama kötü bir şey yapmadın sonuçta bırak boşver saygı yoksa hiç bir şey olmaz...ve ilişkide bitmeye mahkum olur bugün olmazsa 1 ay sonra ...
sevgilin seni seviyomu sevmiyomu bilemem ama böyle kesip atılmaz...bırak biraz kafasını dinlesin düzelirse ne ala düzelmezse kendi yoluna dersin tamamen..

ayrıca askere gitmediyse güvensizlik askerde çok problem olur ve mahvolursunuz bunuda söyliyim.

Son düzenleme:
biliyor musun gerçekten hiçbirşey yapmadım ben ona.ben sadakate çok önem veririm.benim gibi kızı bulmuş bunuyor.yaşlarımız 26 civarı.belkide bitmiş zorluyoruz:14::14:

maş ablam sayılırsın 20 yaşındayım ben bnmde ilişkim 4 senelik 1 gün bile güven sorunu yaşamadık diyebilirm.
yanlıuz okudum yazmışsın ki ayrıldık işte birileriyle çıktık bence sorunun temeli bu olabilir bizde bir çok ayrılık geçirdik ama her ikimizde 1 kez bile başkasıyla bırak çıkmayı konuşmadık biLe çünkü her daim birbirimize aittik...bence sorun bu olabilir ayrıca whatsuptan rahatsız oluyorsa sevgilin girmeyebilirdin canım madem bu kadar çok seviyorsun :)

Canım sevgilin baya sitem etmiş.En iyisi bir süre aramamak sormamak.Gerçi o zamanda hiç aramadın sormadın diye çıkışacak biri gibi geldi bana.Bide facete ki fotona takılmış heralde ikinizin olduğ bir fotoyu koymayı beklemiş :S

empati kurarsak biraz bi paranoyak adayı olaraktan :) bende sevgilin gibi düşünürdüm acı ama gerçek bu :( emin ol o da bu güvensizlikten memnun degl o da çok yıpranmış ve bıkmış. ben olsam sevgilimin beni sevdigine ikna etmesini beklerdim ara verince daha çok sogurdum galiba çünkü şüphe var içinde sen sana göre haklısın o da kendine góre haklı :/ belki ilgnç gelebilir ama ben olsam atlar yanına giderdim herşeyi konuşurdum ya hep ya hiç ara vermek bana saçma geliyo. hem daha önce ayrldgnzda aranıza başkaları girmş daha da kötü olur ilişkinz. git sevdgne ikna et baktn olmuyor herkes yoluna. en azndan içinde kalmaz keşke konuşsaydm diye.

Artık şaşırmıyorum..şaşırtamıyorsun beni..ama şunu merak ediyorum ben sana ne zaman kazık attım?ben sana ne yaptım biliyor musun?seni başımın tacı yaptım.bütün hayatımı sana göre yönlendirmye çalıştım.senin için hiç düşünmediğim memurluğu düşünüyorum.sırf ilerde sana uyum sağlayabilmek için.senin için hiç yaşamak istemediğim hiç bilmediğim hiçkimsemin olmadığı istanbula gitmeyi göze aldım.seni ailemle arkadaşlarımla kuzenlerimle herkesle tanıştırdım.senin günlerce başka ülkelerde kalmanı,günlerce eve gelmemeni göze aldım ben.o şehirde tek başıma kalmayı göze aldım ben.ben seninle evlenmekten başka bir şey düşünmedim.sana 1 gün olsun sadakatsizlik yapmadım.herzaman aklımda kalbimde sen oldun.peki karşılığı ne oldu?bana hiçbirzaman güvenmedin.seni sevdiğime inanmadın inanmıyorsun.hayatımdaki her anı her gelişmeyi bilmek ve bunu sana ispatlamamı istiyorsun,istedin.kaç kez sana alışveriş fişimin fotoğrafını çekip gönderdim?saatine bakmak için doğru mu söylüyorum görmen için?kaç kez telfnum meşgul çaldığında sana yeminler ettim arkadaşımla ya da ailemle konuşuyrum diye kaç kez ekran fotosu çekip yolladım?zaman zaman bende saçmaladım evet sana benzedim.ve ne zmn bunu yapsam utandım kendimdem ilişkiyi düşürdüğüm seviyeden.şimdi geçmiş karşıma benden özür dilememi istiyorsun.kusura bakma dilemeyeceğim.ben çelişkili falan konuşmadım.senin 1 dk içinde 3-4 kez araman bile zaten bir güvensizlik belirtisi.ben çok iyi hatırlıyorum sana saatlerce arayıp ulaşamadığımı gece gezmelerindeyken.yeri geldi tirp attım yeri geldi uzattım evet ama hiçbirzaman sana inanmıyorum deyip bitti bu kadar basit demedim.zaten ben hangi tartışmamızda bitsin,ayrılalım ara verelim dedimki?ufacık sorunlarda bunu teklif eden hep sen oldun ve saçmalama diyen hep ben oldum.benim iteklememle bugüne geldik.2 gündür düşünüyorum neden bu kadar taviz verdim.neden beni bu kadar küçük düşürmene izin verdim.sürekli aldatıldığını düşünen bir adam.sürekli yalan söylediğimi düşünüyor.alışverişe gidiyorum elimde tlfn bir yerde unuttum mu korkusu.bakıyorum arkadaşlarıma çiftlere birbirlerine güveniyorlar.ama bizde zerresi yok.ben haksız değilim can.ben özürde dilemicem senden hiçbir zaman.şunuda söyleyim doğru söz yemin gerektirmez.seni aramamamın sebebi haksızlıklarına artık gelemiyorum.öyle büyük haksızlıkki yaptığın bana.ama ben aptal gibi seni aramaya sana yazmaya devam ettim o gün.sonuç ne oldu?ağza alınmayacak küfürler yedim.evet bana zerre kadar güvenin yok,bana zerre kadar saygında yok..en kötüsü artık sevginden emin değilim.hep haksız olan hep arayan hep yapma etme diyen ben ama hep rest çeken taraf sen oldun.sadece 1 kez bana güven bana saygı duy yoksa bitsin yazdım ondada cvbımı aldım.bitti bu kadar basit dedin.orda beklediğim cvp bitmesini istemiyorum sana inananıyorum sen benim karım olcaksındı.ağzındaki sürekli ayrılık lafı bitsin lafı ara verelim lafını ilk defa eyleme geçirmeni sağladım.ilk defa bitsin dediğinde tamam bitsin dedim.çünkü durdum düşündüm.şöyle bir baktım bize.ne yapıyoruz nerdeyiz neyin davası bu?ben neden sürekli huzursuzum neden bana inanılmıyor bana küfürler ediliyor?evlenmeyi düşünen adam benim her an her dk başka bi insanla onu aldatabileceğimi düşünüyor.ben bu muyum?böyle basit bir kız mıyım?ben ona naptım?bu kadar kör mü bu insan bu nasıl bir at gözlüğü?nasıl bu kadar taviz verip hayatımın merkesine oturttuğum halde saçma sapan şeylerle suçluyor beni?ben nasıl benimle böyle konuşulmasına müsaade ettim dedim.utandım.kendimden.senden.bu ilişkiden.insanlığımdan utandım.ben o küfürleri bu hakaretleri hakettim mi?bu hakkedilir mi?bir inasana seven bir insan böyle konuşur mu?kırılan kalbimi anlatmaya kelimeler yetmez artık.ağladım defalarca kere beni değersiz hissettirme dedim yalvardım.bana güzen ne olur dedim bana saygını yitirme dedim özür diledin tamam dedin ama sonuç yine aynı oldu..bu sevgi mi?güven olmayan yerde saygı olmayan yerde sevgi kalır mı?bunun üzerine evlilik kurulur mu?en büyük korkun başkasıyla olmam seni aldatmam ya bence en büyük korkun sen olmalısın.ben 3.şahıslar için ilişki bitirecek kız değilim 3.şahıs olamaz zaten benim dünyamda.başkası yüzünden beni kaybetmezsin.kendi yaptıkların kendi yanlışların yüzünden beni kaybediyorsun.hiçkimse arama etrafımda.senden başka sana zarar veren yok..sana bu sözleri söyleyip birde özür dileme hakkını vermişim.sen inanmadıkça ben ben ispat etmek için kendimi paralamışım.çok aptalca.hep koştum bitmesin dedim yanlış anlamasın dedim çaba sarfettim..boşa kürek çekmişim.ben verdikçe sen daha çok istedin.karşında bu kadar küçülmüş birini gerçekten seviyor musun hala?dünkü bitti bu kadar basit.. msjına bile hala soruyla cvp vermişim..

neyse benm dıyeceklerım bu kadar. telefon konusunda da rahat olabılırsın senı aramıyacagım sormayacagım

sana ıyı kafa dinlemeler.....

Bunu ona mı gönderdin ? Eğer öyleyse bence iyi yapmışsın.Herşeyi tek tek anlatmışsın.Birazda durup o düşünsün.İlişkiyi iki kişi yaşar ve hiçbir zaman tek taraf hatalı olmaz.Kendinde ki hatalarıda farketmesi lazım anca o zaman birşeyler düzelebilir.

Back
X