kavga ettiğiniz zaman neden o değilde hep sen msj atıyosun canım bi düşünsene?
kavga ettiğinizde o üzülmüyomu,içi sızlamıyomu,seninle barışmak için can atmıyomu?
hadi diyelim herşeyi kabul ettin.bazen sevdi bazen küfür etti hakaretler yağdırdı.gıkını çıkarmadın..
peki evlenirseniz nolucak.sen bu adamı tepene çıkarta çıkarta iyice şımarıcak.nasıl olsa ne dese yapıyosun,küfür ediyo yarabbi şükür diyosun.
seni dövücek belkide aman yuvam yıkılmasın boşanmıyalım diye sabrediceksin sabrediceksin de nereye kadar....
seni çok ama çok iyi anlıyorum.
ama herşey senin davranışlarınla düzelir.
yok yürümüceksede yürümesin.evlilik bu her gün kavga dövüşle geçmez seneler...
bundan ayrılırsın yarın bi gün karşına öyle biri çıkar ki, el üstünde tutar seni.bırak küfür etmeyi argo kelime bile kullanamaz yanında (sana karşı saygısından)
onun gibi yüzlercesini bulursun.ama önemli olan saygınlığını kazanmış karakterli beyefendi biriyle evlenmek.
biliyor musun başlarda öyleydi zaten..1 senelik ayrılıktan sonra bazı şeyleri hazmedemememiz uzak şehirlerde olmamız ve kıskançlığımız çoğu şeyi yitirmemize yol açtı.bende zaman zaman bozdum ağzımı evet çok pişman oldum çok ama öyle bişeyki elin kolun yetişmiyor o an delirmişsin sinirden öfkene yenik düşüp yazıyosun msjı.aklın kalıyor bir sürü şey ya..
neden hep arayan ben oldum cnm biliyor musun çünkü aramasına fırsat vermedim uzağız diye küs olmak istemedim ve aklının bende olduğunu bildiğim için bir tepki verme gereği duydum yoksa dahada kötü olur diye düşündüm.bunları yapmam ayrıca hata şu an göruyorum hepsini.alıştırmışım bir kere.ama şu an durum farklı rest çektim o da bitti dedi.bu kadar basit dedi.benim için ne kadar zor anlatamam.inan onun içinde zor biliyorum.hala bitirdiğine inanmıyor bir tarafım.ne yapcam bilmiyorum ama benden bir hareket bekliyor bence..onu sevmediğimi aklımın başka yerde olduğunu düşünüyor.tüm gün aramadım faceye yeni foto ekledim whats upta gördü gece beni ve rest çektim..hepsini birleştirince buna inanıyor işte biliyorum