• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güvensizlik ve saygısızlık:(

Bunu ona mı gönderdin ? Eğer öyleyse bence iyi yapmışsın.Herşeyi tek tek anlatmışsın.Birazda durup o düşünsün.İlişkiyi iki kişi yaşar ve hiçbir zaman tek taraf hatalı olmaz.Kendinde ki hatalarıda farketmesi lazım anca o zaman birşeyler düzelebilir.

umarım anlar ne demek istediğimi..umarım bana hak verir..tabi beni kaybetmeden..:14:

belkide benden uzakta başkaları aklını çeler:14::14:çok zavallıyım ya:14:

:((((((((((((( ah canım içini rahatlatmak isterdim ama yazmıştım bende aynı durumdayım çok kotuyum dakikada bir face profilini yeniliyorum biz daha ilişki durumunu kaldırmadık kaldırcak mı diye bakıyorum :(

ama bişeyler yazın sf yenileyip duruyorum burda;(tlfnuda kapalı zaten..allah bilir nerde napıyor:14:canımı çok yakıyor ya çok:14::14:

sevmiyordur belkide:14::14:

canım sevgisinden şüphen varsa eğer... yani bir an bile şüphe ettiysen hissettirdiyse sana sevmediğini sevmiyodur..
uzaktan ilişki bence b, yerde zor ama bir yerde birbirine bağlaması lazım çiftleri karışık sizin durum baya..
mesela ben çok korkuyordum askere giderken ama Allaha şükür ne o psikolojiye girdi aksine 4 seneden daha fazla bağlıyız birbirimize :nazar:

bence sen her şeyi tart kafanda sevmiyorsa da eğer kendi kaybeder :34:senin gbi sabırlı kızı bulamaz daha

Son düzenleme:
canım sevgisinden şüphen varsa eğer... yani bir an bile şüphe ettiysen hissettirdiyse sana sevmediğini sevmiyodur..
uzaktan ilişki bence b, yerde zor ama bir yerde birbirine bağlaması lazım çiftleri karışık sizin durum baya..
mesela ben çok korkuyordum askere giderken ama Allaha şükür ne o psikolojiye girdi aksine 4 seneden daha fazla bağlıyız birbirimize :nazar:

bence sen her şeyi tart kafanda sevmiyorsa da eğer kendi kaybeder :34:senin gbi sabırlı kızı bulamaz daha

böyle rest çekmesi beni çıldırtıyor böyle yapınca şühe ediyorum işte:5:ama bu kadar kıskanmasıda kaybetmekten korkuyor diyorum uzakta görmüyor duymuyor bişeyimi ortamımdan falan diyorum..bilmiyorum ya..allahım ikimizede doğru yolu göstersin:14:

böyle rest çekmesi beni çıldırtıyor böyle yapınca şühe ediyorum işte:5:ama bu kadar kıskanmasıda kaybetmekten korkuyor diyorum uzakta görmüyor duymuyor bişeyimi ortamımdan falan diyorum..bilmiyorum ya..allahım ikimizede doğru yolu göstersin:14:
canım o karakterle alakalı kimi sevmez rest çeker kim sever rest çekmez sevgisini böyle ölçemezsin bence...ama tavırlarından anlarsın
ama kıskançlığa grlince sana katılmıyorum evet seven insan kıskanır ama dozunda ne bileyim onla görüşmeni istemiyorum der sana zarar verdiğini vereceğini düşünmüştür...ama senin hayatını kısıtlayamaz bu denli..sonuçta iş yeri bu sen bunu yapmak zorundasın canım seni zor duruma düşürmesi böyle saçma şeylerden kavga çıkarıp üstüne üstlük ayrılması saçma!

ve yaşınız büyük erkekler geç olgunlaşr ama 26 yaşlarındaki bir erkek bunu yapmamalı...siz evlenseniz ileride seni evden çıkarmaz o zaman şimdiden böyleyse
hakkında hayırlısını diliyorum kendini üzme diyemem üz ağla ama geçer canım sana daha çok değer veren sonunda kadar güvenen ve daha mutlu edecek biri çıkar emin ol.
böyle sancılı bir ilişkiyi ne sen ne de sevgilin yürütebilirsiniz birde uzaktannn
bence böyle canımmm
Allah sabır versinnn.umarım hakkınızda hayırlısı ne ise o olur umarım erkek arkadaşın düzelir ve barışırsınız

simdi yillarim heba olmasin diye sineye cekiyorsun
bi kac ay sonra evlilige az kaldi, dügünü iptal edemem diye geri dönemezsin
evlenince hakaret eder, yeni evlendik düzelir simdi ayrilirsak elalem ne der dersin
sonra cocugun olur, babasiz büyümesin istersin.
cocuk büyüyünce kac senelik evliligimi harcayamamam diye düsünürsün...
aradigin zaman bahane cok inan. ömrün heba olur gider böyle
ama söyle bi iliskinizden ve kendinden uzaklasarak su duruma bakarsan
eller tutulur hic bi yani kalmadigini görürsün.
böyle bir iliski olmaz, olmamali... simdi bunlari yapan evlenince kafani camdan cikarttirmaz,
hayati zindan eder sana. bu sevgi degil basbaya kisilik bozuklugu
sucu asla kendinde arama, sen ne yaparsan yap o sana bu sekilde davranacak....
daha bu iyi günlerin inan, cok gördük burda böylelerini... evlenince düzelir düsüncesine giripte
hayatini mahfetme.

üzme kendini, pesinden kosayim deme.
kusura bakmada böyle manyakliklar yapacak kadar saplantili olan biri
bu kadar kolay birakip gitmez.

sen de ona tüm sitemlerini yazmışsın çok güzel olmuş biraz düşünüp anlayacaktır inş seni
bi de iki hafta sonra gelecek senin olduğun şehre değil mi o zamana kadar düşünmüş ve özlemiş olur ve seni de anlamış olur bence

Sabırsızlıkla hemen bende cevap yazayım diye hiçbir ayrıntıyı kacırmadan büyük bir hevesle bütün yazılanları okudum..
Öncelikle kesinlikle kendini bu saatten sonra suçlamayı bırak ki zaten 2 gundur içimde bi ferahlık rahatlık var demişsin ki bu cok dogru bütün sıkıntıların streslerin bitti su anda üzülüyor olabilrsin baya bir sene geçmiş aranızda iyi kötü günler ama şöyle dısardan bakıldıgında İYİ GÜNLER - KÖTÜ GÜNLER diye bir liste çıkartsan kötü günlerin küs kalınmış günlerin kendini ifade etme çabasında geçen günlerin daha çok oldugu görünüyor. Yaşınızı merak ediyordum ki ögrendim sizin yasınızdaki erkek bunu yapmaz diyemicegim cünkü erkekler genelde daha sonra olgunlasır böyle bilirim. Ama sizinki cok degisik bir durum sürekli o rest cekmis siz pesinden kosmussunuz karsı taraf sürekli sizden beklemiş ilk hamleyi ve sizde yapmışsınız karsı taraf artık ilk adımı o atar zaten o benı hiç birzaman bırakamaz diye düsünmüs bence. Ve bu sizin rest cekme olayınız cok iyi olmuş cok sevindim icim rahatladı ınanınkı görünce. Cok mantıklı kelimeler kullanıp lafı gedigine oturttmuşsunuz tabiri caizse.. Ki buda karsı tarafın beklemedigi bir durum oldugu için o anki şok la verdigi cevap gayet normal olmuş erkek gururu pskolojisi ki siz bunu yapmak için geç bile kalmıssınız.. Çokta iyi yaptınız.. size o uzunca ayrılık mesajı atmıs ya hani tamamen haksız resmen haksızken kendını haklı cıkarma durumu.Sizin yaptıklarınz üstüne tuz biber olmus resttinizden sonra. "Vayy bu bana her zamanki geri dönen sevgilim miydi" kendisi whatsaplarda facelerde takılmaya devam ediyor rahatına bakıyor diye düsündü cokta güzel izlenim verdiniz hiç sorgulamayın o yönden kendinizi. ve bunların karsılıgında sonunda ciddi ciddi düsünmeye karar vermiş. Bence bu ayrılık en sonunda size su anda kötü gibi görünsede cok iyi olmus "şer sandığım şeylerde var ettiğin hayr'a hayranım ya rabbim" diye bir cümle vardır ki bu size cuk oturmuş bence . Siz bu ilişki için gerekini layikiyle yapmıssınız karsı taraf bunu görememiş ki bu ayrılık sürecinde görecegine eminim cünkü herkes bu tür tipleri cekemez degerinizi anlar size hak ettigi degeri verirse geri döner degisirse mutlu bir hayat yasarsanız ne ala sevinirim. Ama olmazsada kendınızı sakın ha bu ilişki için yıpratmayın derim ... Ve sakın ha siz onu ne arayın nede sorun bırakın seviyorsa degerınızı anlarsa zaten geri döner yeterki sabırla bekleyın ki bu arada beklediginiz süre içinde kendınızı ne kadar yorgun hissettiginizi bi yandanda iiçinizde bi ferahlık oldugunu anlayacaksınız . Bayağı uzun yazmışım sizi rahatsız edecek şeyler yazdıysam affola :34::34:

simdi yillarim heba olmasin diye sineye cekiyorsun
bi kac ay sonra evlilige az kaldi, dügünü iptal edemem diye geri dönemezsin
evlenince hakaret eder, yeni evlendik düzelir simdi ayrilirsak elalem ne der dersin
sonra cocugun olur, babasiz büyümesin istersin.
cocuk büyüyünce kac senelik evliligimi harcayamamam diye düsünürsün...
aradigin zaman bahane cok inan. ömrün heba olur gider böyle
ama söyle bi iliskinizden ve kendinden uzaklasarak su duruma bakarsan
eller tutulur hic bi yani kalmadigini görürsün.
böyle bir iliski olmaz, olmamali... simdi bunlari yapan evlenince kafani camdan cikarttirmaz,
hayati zindan eder sana. bu sevgi degil basbaya kisilik bozuklugu
sucu asla kendinde arama, sen ne yaparsan yap o sana bu sekilde davranacak....
daha bu iyi günlerin inan, cok gördük burda böylelerini... evlenince düzelir düsüncesine giripte
hayatini mahfetme.

üzme kendini, pesinden kosayim deme.
kusura bakmada böyle manyakliklar yapacak kadar saplantili olan biri
bu kadar kolay birakip gitmez.

artık düşünmeyi bıraktım inan..elimden geleni yaptım vicdanım rahat..hayırlıysa olsun hayırsızsa gitsin..ne kadar sevsemde bu duruma :14:üzülsemde ağlasamda ne yapim onunlada mutsuzum böyle yaptığı sürece..

sen de ona tüm sitemlerini yazmışsın çok güzel olmuş biraz düşünüp anlayacaktır inş seni
bi de iki hafta sonra gelecek senin olduğun şehre değil mi o zamana kadar düşünmüş ve özlemiş olur ve seni de anlamış olur bence

iki hafta sonra gelmeyebilir artık..beni görmek için gelecekti biten birşey için gelmez artık..bilmiyorum zamana bıraktım şimdi..ama şu sa var o bana ulaşmak istediğinde ben aynı yerde olacak mıyım..:25:

Sabırsızlıkla hemen bende cevap yazayım diye hiçbir ayrıntıyı kacırmadan büyük bir hevesle bütün yazılanları okudum..
Öncelikle kesinlikle kendini bu saatten sonra suçlamayı bırak ki zaten 2 gundur içimde bi ferahlık rahatlık var demişsin ki bu cok dogru bütün sıkıntıların streslerin bitti su anda üzülüyor olabilrsin baya bir sene geçmiş aranızda iyi kötü günler ama şöyle dısardan bakıldıgında İYİ GÜNLER - KÖTÜ GÜNLER diye bir liste çıkartsan kötü günlerin küs kalınmış günlerin kendini ifade etme çabasında geçen günlerin daha çok oldugu görünüyor. Yaşınızı merak ediyordum ki ögrendim sizin yasınızdaki erkek bunu yapmaz diyemicegim cünkü erkekler genelde daha sonra olgunlasır böyle bilirim. Ama sizinki cok degisik bir durum sürekli o rest cekmis siz pesinden kosmussunuz karsı taraf sürekli sizden beklemiş ilk hamleyi ve sizde yapmışsınız karsı taraf artık ilk adımı o atar zaten o benı hiç birzaman bırakamaz diye düsünmüs bence. Ve bu sizin rest cekme olayınız cok iyi olmuş cok sevindim icim rahatladı ınanınkı görünce. Cok mantıklı kelimeler kullanıp lafı gedigine oturttmuşsunuz tabiri caizse.. Ki buda karsı tarafın beklemedigi bir durum oldugu için o anki şok la verdigi cevap gayet normal olmuş erkek gururu pskolojisi ki siz bunu yapmak için geç bile kalmıssınız.. Çokta iyi yaptınız.. size o uzunca ayrılık mesajı atmıs ya hani tamamen haksız resmen haksızken kendını haklı cıkarma durumu.Sizin yaptıklarınz üstüne tuz biber olmus resttinizden sonra. "Vayy bu bana her zamanki geri dönen sevgilim miydi" kendisi whatsaplarda facelerde takılmaya devam ediyor rahatına bakıyor diye düsündü cokta güzel izlenim verdiniz hiç sorgulamayın o yönden kendinizi. ve bunların karsılıgında sonunda ciddi ciddi düsünmeye karar vermiş. Bence bu ayrılık en sonunda size su anda kötü gibi görünsede cok iyi olmus "şer sandığım şeylerde var ettiğin hayr'a hayranım ya rabbim" diye bir cümle vardır ki bu size cuk oturmuş bence . Siz bu ilişki için gerekini layikiyle yapmıssınız karsı taraf bunu görememiş ki bu ayrılık sürecinde görecegine eminim cünkü herkes bu tür tipleri cekemez degerinizi anlar size hak ettigi degeri verirse geri döner degisirse mutlu bir hayat yasarsanız ne ala sevinirim. Ama olmazsada kendınızı sakın ha bu ilişki için yıpratmayın derim ... Ve sakın ha siz onu ne arayın nede sorun bırakın seviyorsa degerınızı anlarsa zaten geri döner yeterki sabırla bekleyın ki bu arada beklediginiz süre içinde kendınızı ne kadar yorgun hissettiginizi bi yandanda iiçinizde bi ferahlık oldugunu anlayacaksınız . Bayağı uzun yazmışım sizi rahatsız edecek şeyler yazdıysam affola :34::34:

çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için ve düşüncelerini paylaştığın için canım..artık bıraktım oluruna..umarım beni anlar artık..anlamazsada ne yapayım elimden gelen bu kadar..herşeyin hayırlısı..ilişki yürütmek çok zor..uzaktan yürütmek çoooook zor..birlikteyken hiç olmayan sorunlar ayrıyken çığ gibi büyüyor..ne yapim bende tükendim artık gittiği yere kadar:14:

ben tsekkr ediyorum okudugn icin canım hiç üzülmene deymez üzüntülü ifadeleri bırak artık kendini cok yormussun keyfini cıkart hayatınn serbestligin :54:

facesini açmış arkadaşım söyledi ilişki durumu ve fotolarımız hala duruyormuş bende açtım benimkini ve ikimizin fotosunu koydum..

İnşallah düzelirsiniz.Belki siniri geçince bişeyleri anlayabilmiştir.

bunu yapmamın sebebi msjları baştan okudum ve gerçekten önce duymadım demişim sonra yetişemedim demişim.bu çocuk beni 1 ay oldu görmedi zaten işimden huylanıyor ve beni kıskanıyor bende böyle çelişkili konuşunca sinirlenmiş.ve ben o gün çemkirerek cvp vermişim biraz sakin kafayla baştan okudum msjlarımızı ilk güvenmiyosanda ayrıl diyende benmişim ne bilim ya hatırlamıyordum.demek bende sinirlenmişim o zmn..kesinlikle çok yanlış davranışları ama bende azcık gaza getirmişim açıkcası bunu farkettim.konuşma tarzım sallamaz tavırlarım yangına körük olmuş..o facesini kapattı ben kapatmıcam fotografımızda orda kalsın..aramıcamda..persembe gunu kız kardesinin dogum gunu yurtdısında kız onun dogum gununu kutlıcam..içimden geldiği gibi davrancam ya..özledim..keşke arasa..

Back
X