Canım sağol baktım şimdi. Ama o kadar vahim durumda değil benim sanırım bu durum çıkınca başladı,inşallah da olmazBen size şöyle söyliyim ben ilk evliliğimde aldatıldım. İkinci evliliğim üç aydır ve bunların hiçbirini yapmıyorum. Güveniyorum çünkü. Bence eşinize haksızlık ediyorsunuz günah bu yapmayın. Kredi vs konular başka hem aldatılmak başka siz sapla samanı karıştırmışsınız biraz. Kendinizi de üzmeyin eşiniz de anlarsa ayıp olur.
Ben de devreler karıştı evet, ama aklıma böyle bişey olabilir mi diye geldi ne biliyim. Eşini aldatıp elaleme para yedirenler de var, benimki de böyle bir durummu diye şüpheye düştüm.İNş. bu sefer mutlu olursunuzBen size şöyle söyliyim ben ilk evliliğimde aldatıldım. İkinci evliliğim üç aydır ve bunların hiçbirini yapmıyorum. Güveniyorum çünkü. Bence eşinize haksızlık ediyorsunuz günah bu yapmayın. Kredi vs konular başka hem aldatılmak başka siz sapla samanı karıştırmışsınız biraz. Kendinizi de üzmeyin eşiniz de anlarsa ayıp olur.
Eşinizin sayisal iddaa falan oynama huylari var mi?
Eger varsa ciddi miktarda parayi buralara yatirmis olabilir.
Enistem 15 bin lirayi gözünü kırpmadan lotoya yatirmisti. Boyu devrilesice...
Bence kendini biraz rahat birak , boyle supheyle yasanmaz..
Kendinide evliliginide mahf edersin , hayati kendine zindan etmeye gerek yok...
Eger aldatmis olsa bunu fark ederdin , ama suan beni aldat modundasin...
Hastalık haline gelmiş derken? 13 yıldır ilk defa böyle oldu,bence biraz yanlış anlaşılma olmuş.Bu şekide sürekli şüphe içinde yaşamak istemezdim
kendi kendine dert aramak budur herhalde , hastalık haline gelmiş
yazık hiç birşeyden zevk almazsınız , şeytanlara kendinizi teslim etmişsiniz
Güvensizliğimin sebebiyle ilgili 2 konum var kısaca özetlersek, evlenmek için çektiğimiz krediyi öderken yetiştiremememiz ama bunu gururuna yediremeyip bana söylememesi, savurganlığa devam etmesi. Sonucunda faizler, icraya verilmemiz vb. 13bin kredi çekilmişti 3buçuk sene önce ama bir kaç aydır ödediğimiz cezalar zaten o kadar tutuyor, borca sadık kalmayınca gerçekten bu kadar ceza ödeniyormu? o kadar çalıştık nereye ödendi?
Kocama o kadar kızıyorum ki bittimi ne kadar kaldı dediğimde hep yalan söyledi,avukatlar annesini aradılar,ben gelen mesajı yakaladım,başka bir zaman yine gelen çağrıyı gördüm. Bizimki de hem inkar ediyor hem delil bırakıyor. Böyle insanlar keşke bankaya hiç bulaşmasaBankacılık, faiz sistemlerini okuyun, insanlar nasıl bulaşıyor nasıl kurtulamıyor ve neden kullanmak zorunda kalıyoruz diye düşünün. İçiniz çok daha fazla rahat eder :) İpin ucunu kaçırdığımızda faizin faizini ödeyebilecek duruma geliyoruz, ama kasa hep kazanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?