Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
calıştığı hastaneye gidin ve sorun bu kadar basit, ya da şu an çalışmıyorsa okuluna gidip sorun, buraya yazmaktan başka yapılabilecek bir sürü alternatif var
O değilde bir ara sosyal medya da biri ile tanıştım. Tanıştım derken gerçekten tanışmadım, öylesine yazıyordu ara sıra konuşuyorduk. Söylediği hemen her şey yalan çıktı. Mühendisim dedi ama o çalıştığı yerde temizlik personeli çıktı. Yaşını 30 dedi ama 25 yaşında çıktı. Daha bir sürü yalan. O değilde bu tarz insanlar , durumlar bu çetrefilli hayat Yolunda iyi tecrübe oluyor. Uyanın hanımlar her düşüş bir öğreniş
Ben karşı değilim..Kendimizi sağlama aldığımız sürece her şey mümkün.Psikopat psikopatlığını bir şekilde memnun ediyor.
internet çağındayız.İnsanlar eskiye oranla daha asosyal..
Bir şekilde aramak lazım.Oturarak bulunmuyor.
Ben artık dibimdeki insana bile güvenmekte güçlük çekiyorum.
Ben karşı değilim..Kendimizi sağlama aldığımız sürece her şey mümkün.Psikopat psikopatlığını bir şekilde memnun ediyor.
internet çağındayız.İnsanlar eskiye oranla daha asosyal..
Bir şekilde aramak lazım.Oturarak bulunmuyor.
Ben artık dibimdeki insana bile güvenmekte güçlük çekiyorum.
Kaldı ki kendini doktor diye tanıtan kişiye inanmadığım için görüşmeyi kestim.Detaylı bilgilerimi vermedim.Kendini açık etmesi için sorular sordum.Cevabını alamayınca bitirdim.Ne psikolojik ne de fizyolojik hiç bir zarar görmedim.
Bunda ayıplancak bir şey yok.
Yakında bir arkadaşım daha böyle bir platfotmdan evleniyor..Gayet de mutlu